Гафур е по-голям враг на Яман от Йълмаз
....изпя всичко на Хатип ага.Най-накрая Хюнкяр е по следите на Хатип ага.
....изпя всичко на Хатип ага.
. Дано Хюнкяр се усети, иначе всички тайни на Яман ще ги научи Хатип, а сега и Гафур му е "в ръцете". Май прокурорката си хареса Саббахатин, а Бехидже - Фекели
. Бехидже играе някаква игра. До някъде е искрена, но има интерес към парите и сякаш фалша е в по-голяма степен. Дали наистина мисли това, което казва или има определена цел?! Йълмаз разбра за чувствата на Четин. Новият персонаж май се появи и е новия Саид
. 
)
)
Демир не спаси сина на Йълмаз, а своя син - Аднан е негов син по закон и право. Ако това не беше направил, то той не би се нарекъл баща, това е нормален бащински акт.Йълмаз няма нищо общо с детето на Демир и там помощта е съвсем различна и има различна мотивация. 
!
Вероятно срещу дълга, Хатип ще поиска специална услуга от Гафур.

Явно сериала губи фенове щом рускините загубиха интерес. Не стига, че спряха онлайн превода в четвъртък, ами превода със субтитри излиза чак днес. Ще коментирам последователно докато гледам. Началото, Иълмаз иска да говори с Мужгян за развод. Много силна сцена, в този момент осъзнах, че много харесвам Мужгян (Мелике ли не знам точно), но тази роля много и пасна. Йълмаз, за него нямам думи просто, в момента и той не знае на кой свят е. Самоубийството на бащата на Мужгян прекъсна прибързаните му решения. Хюнкяр както винаги следва своите си принципи и истини. Сание, отдадена на госпожата, вярна и изпълняваща стриктно заповедите, неподвластна на никакви чувства освен своята лична трагедия за липсата на дете. Не знам защо сценаристите решиха да и дадат надежда за детето на Сахер, а после и я отнеха. Може би за да я накажат за завистта и отношението към Зулейха в началото. Гюлтен, не мисля, че тя още храни някакви надежди към Йълмаз, мисля , че изнасилването до такава степен я отрезви, че не се смята достойна за никого, дори и за Четин. Фадик все минава между капките, никой не я забелязва, ни Ерджумент преди, нито Четин сега и тя не знае кога и откъде пак ще си навлече неприятности от завист и незнание. Гафур, по голям простак и глупак не можаха да го покажат. Па как Хюнкяр точно него прати за парите не знам? Да запълват времето в сериала с неговите изцепки. За Йълмаз, никога не съм си и помислила, че стои зад изнудването. На него снимките му трябваха за да докара бащата на Мужгян на сватбата и до там. Ето, че тези, които са му дали снимките не са спрели до там, а са мафиоти и изнудвачи. За лелята още нищо не мога да кажа, дали ще е добра или лоша. Дали ще спомогне с действията си към добро развитие на нещата или ще следва само собствените си интереси?Ще видим!
Хатип ага и Шермин, двамата тарикати, що не вземат да се вземат и да мирясат, или ще ги пратят в затвора в една килия!
И последно за Зюлейха, не знам какво да мисля. Сложна е ситуацията в която се намира, след като и забременя от Демир стана още по сложно. Самата тя вижда, както и каза на Йълмаз, че много са закъснели, ако не беше бременността и, ако не беше Мужгян и изобщо те не са същите каквито бяха в началото. Интересно ми е какъв финал ще измислят сценаристите.
Макар,че дотогава има мнооого време.