Лятото на прага ни стои - майски двучертичков дъжд ще ни вали!

• 25 123
  • 718
  •   1
Отговори
# 480
Рокет благодарско HugGift Heart
Има ли други да чакат с мене на 20.06 ,слеодбедния тест е категоричен даже имам тежест и дискомфорт ниско долу , овулацията е днес 100% , дано някое плувче да е оцеляло от вчерашния маратон и да се слее с моето яйчице до сладка точица HeartsTwo Hearts
По принцип спермата на моя е идеална правена спермограма в Надежда,нормооспермия,то млад мъж какво друго може да се очаква Юли месец навършва 28
ПУ дано всички в темата до края на този месец,най-късно до другия да си пишем вече в отчетните на Февруарчета и Мартенчета 2020 мойте клетви хващат да знаете,в края на Юни ще има поне 5-5 + теста Heartpulse

# 481
 Не че нещо ама от кога годините на мъжа са критерий за резултата на СГ ...?

# 482

Ох, Росе, толкова се радвам, че се появи! HeartbeatHeartbeatHeartbeat Прегръдки за теб и момичетата! 

# 483

Бях чела в един английски сайт ,че ако мъжът е под 30 произвежда много по жизнеспособни и добри сперматозоиди,но това е просто цифри,не е научно доказано.Но факт е че на моя близка мъжа й е на годините на моя с плачевна спермограма и забрменея от икси.

# 484
Sunflower92 😘 специален много палав  прашец за теб. Приключваме поредната седмица с 2500кг и 2400кг ...колко много розово ти изпращат 💗💗💗

Sofia03, от много фактори зависи. Може  да е на 18 и да няма и на 80 и да има .
Много е условно това с годините.

# 485
Rosse, знам че скоро е терминът ти. Очакваме вече другият месец да го държиш твоят розов прашец в ръце. Пък и те нали са двечки, знам че близнаците много често подраняват, явно им става тесничко в последните седмици. Revolving Hearts

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 14:25 от bubanka

# 486
Tinti, този месец с теб сме заедно. Gift Heart

Rocket ние и миналият месец вървяхме заедно Heart  ние сефте откакто бебеправим хванахме 3 фертилни дни , чак не смея да се похваля Heart

💙ROSSE💙 вие другата седмица трябва да влизате във финалния месец , поне по мои изчисления де ( прости ми ако бъркам ) принцесите са пораснали , готови са за игри вече Heart гушкам ви и ви целувкам и тричките Heart и съм съгласна за спермограмата и възрастовата граница

# 487
Благодаря ви 🤗😘
Всички сте прави , наближава момента да се запознаем с госпожиците 😍
Дори имаме дата за секцио вече 😉 но за сега няма да кажа кога е , че може и да ме изненадат.
💗💗💗 Грабвайте докато има💗💗💗

# 488
Rosse, вие колко време пробвахте преди да се обърнете към специалист?
И след като почнахте изследванията, колко време отне, за да стигнете до процедурата?
Съжалявам ако те измъчвам с тези въпроси, не отговаряй ако не ти се занимава. Simple Smile Просто се информирам, защото ние вече 10 месеца пробваме и ми е горе-долу ясно на къде отиват нещата.

Както и друг път съм казвала, имам си някаква фикс идея да стана майка на 32-33г. Не знам защо, но съм много вманиачена във възрастта. Grinning

# 489
Rosse, вземам си с пълни шепи от твоя прашец.

На нечакащите дами отправям специални молби... Моля ви момичета, раздвижете малко темата Hug

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 14:27 от bubanka

# 490
Rosse, вие колко време пробвахте преди да се обърнете към специалист?
И след като почнахте изследванията, колко време отне, за да стигнете до процедурата?
Съжалявам ако те измъчвам с тези въпроси, не отговаряй ако не ти се занимава. Simple Smile Просто се информирам, защото ние вече 10 месеца пробваме и ми е горе-долу ясно на къде отиват нещата.

Както и друг път съм казвала, имам си някаква фикс идея да стана майка на 32-33г. Не знам защо, но съм много вманиачена във възрастта. Grinning
Рокетче и аз я имам тази фикс идея. С теб сме почти наборки.

# 491
Иви, аз съм супер наивна и все си мисля, че който каквото казва тук е истина! Голяма съм шматка. 😄
Kaylinn, аз след 2 месеца ставам на 32 и ми е много зор. Flushed
Ти на колко си, ако не е тайна? Grinning

# 492
Здравейте, момичета! Последно време само ви чета, но няма как да не пиша.
Съжалявам, Янче! Това е едно от нещата, които не пожелавам на никого! Надявам се да се възстановиш психически бързо, въпрвки че знам, че няма как да стане. Винаги можеш да си излееш мъката тук, защото има кой да те чуе и да те окуражи! ❤
Борнче, такива истории ми се събират в гърлото... Наистина е нечестно да има такива хора. Не, защото има такива като нас, които искат бебе, а защото малките душички страдат! За тях най ми е жал. Аз съм кораво куче, но такива истории ме разплакват направо... Дано има хубав край...
Роуз, дано да си изчакат секциото малките пеинцеси и да не тревожат мама! Бъдете здрави и щастливи! 💖
Аз ходих на аг и съм пак със задържан фоликул. Сега 15 дни на дуфастон и после всичко от начало (цикъла имам предвид)... Иначе и на еендокринолог отидох и сега ще пускам TSH, FT4, TAT и MAT. След 14 юни се връща док и ще видим какво следва. Тоя месец съм го отписала, даже и тестове за О не правя. Не съм сигурна вече в тях, тъй като миналия месец имах +, но явно фалшиво... Надявам се като си оправя ЩЖ всичко да се нареди и да стане нашето бебче, защото вече стана година откакто се решихме д не се пазим... Ако случайно се похваля този месвц ще е някакво истинско чудо, защото има някакъв шанс, но много ме е страх да не стане като предния път с БХ. Тъкмо започнах да вярвам, че е истина и всичко приключи... Така де, стига съм се оплаквала. Важното е да има хубави новини тук и го желая на всяка една от нас в най-скоро време! ❤🌞

# 493
Иви, аз съм супер наивна и все си мисля, че който каквото казва тук е истина! Голяма съм шматка. 😄
Kaylinn, аз след 2 месеца ставам на 32 и ми е много зор. Flushed
Ти на колко си, ако не е тайна? Grinning
На 30 съм. Simple Smile

# 494
Дами, ето и от мен нещо от днес

Умирам от страх и от щастие едновременно. Дано този път да е до финал!
💞❤️

Общи условия

Активация на акаунт