Лятото на прага ни стои - майски двучертичков дъжд ще ни вали!

• 25 130
  • 718
  •   1
Отговори
# 465
IntRiGa_GirL, съжалявам за това, което си преживяла, но много се радвам, че вече всичко е наред! Кураж и позитивни мисли до финала, вярвам, че ще гушкаш здраво бебе! Simple Smile

# 466
Момичета, кураж! Никакво отказване, лято идва, слънце, море, хубави емоции. Бебенцата ни чакат да ни изберат. Препоръчвам ви едно страхотно филмче - "Бебе бос". Любимо ни е на семейството.
Яна, съжалявам за кошмара, който си преживяла. Изследвала ли си проходимост на тръбите? Съветвам те да го направиш, за да имаш сигурен резултат от другата.

Не,не съм.Живот и здраве преди да подновим опитите ще направя някое друго изследване за мое си спокойствие.

# 467
Яна,вярвай и ще стане отново и ще е до финал,не се настройвай негативно.
Мен също ми е 17 ден,вчера ми беше последния опит за месеца поради лични причини и хоп овулационните тестовете от днес.Дали са положителни и има ли шанс за бебче от вчерашкия кекс според вас? Kissing Heart
Определено ! Успех 🍀

# 468
Даниела, искрено съжалявам за малкото ангелче! Мир на душичката и! Не искам да мисля какво изпитват близките и! Това е най-ужасното нещо на света!

Яна, предполагам ти е много трудно, но следващия път ще успеете. Всичко ще е наред и ще гушнете здраво и пухкаво бебе! От сърце ти го желая както на теб така и на всички момичета в темата ❤

Хвърлям Ви по едно око. Аз от две седмици почти не излизам и не ставам от леглото. На 21ви при ФМ се видя шийка 11мм, разкритие и пролабирал мехур. Приеха ме в МД на системи. Петима лекари не знаеха какво ми изтича и повнаряха, че са води въпреки отрицателните тестове. Серклаж не искаха да направят. Още при приемането се чудеха в патолотия или в родилна зала да ме качват. Изкарах най-ужасната си нощ в живота в патологията на системи. На другия ден ми казаха, че единственото, което според тях е най-добре да направят е да ми спрат системите и да предизвикат аборт, защото мехура бил спукан. Тази доц. Димитрова беше толкова безскрупулна да ми каже едва ли не какво толкава-ще имате друга дете. Категорично отказах и си тръгнах. Преди това говорих с д-р Чавеева, д-р Христов от Надежда и д-р Кобаков, който ме следи. Д-р Христов за 15 минути ми върна обаждане, че колегите му ще ме чакат. Прие ме д-р Ташков и направи супер внимателен преглед. Спукан мехур нямах. Бебето си беше добре. Същата вечер Христов ми направи серклаж на горещо. Откриха Стрептокок, който лекувахме. Вчера на преглед се установи, че серклажа е чудесен и шийката е напълно затворена, и е 4см. Докато има надежда никога не се отказвайте. Понякога минаваме през Ада, но си заслужава. Сега гледам да мисля положително и да вярвам, че нашето момиче ще си дочака термина.
Бог да е с всички нас и със семействата ни ❤

Лелее , съжалявам за изживяното... В коя седмица си?

Моята първа бременност изкарах със серклаж но беше превантивен тъй като имам конизация.
 При един от прегледите за измерване  на шийка следящата ме по документи ми каза че имам 5мм шийка . Не нормалницата така ми изкара акъла , че само не припаднах в кабинета. А това се случваше съвсем в началото 7-8 седмица бях.
 Обиколих няколко лекари на частно да ги карам да ми я измерят и накрая всички бяха категорични ,че е нормална 3,5 см .  Така ,че ми е писнало и от такива лекари . Спокойна бременност ти желая! Всичко ще е наред до края Heart

# 469
  • София
Почти 22г.с. Благодаря Ви. Скоро всяка от Вас да се похвали с две чертички ❤

# 470
Публикувам списъчето, с някои попълнения!  Simple Smile
В новата тема ще гледам да го сложа и на първа страница, стига да ми се получи.

Flowers Hibiscus Kaylinnn - първи ден на МЦ - 13.05; предполагаема О. - 27.05; Тест - 10.06  
  Flowers Hibiscus Wild boys mom, 15.05; предполагаема О. - 29.05; Тест - 13.06  
  Flowers Hibiscus Sunshine_00 -първи ден на МЦ - 18.05; предполагаема О. - 29.05; Тест - 13.06
  Flowers Hibiscus tinti1984 - първи ден на МЦ - 22.05; предполагаема О. - 3.06; Тест - 17.06  
  Flowers Hibiscus Rocket - първи ден на МЦ - 21.05; предполагаема О. - 3.06; Тест – 17.06  
  Flowers Hibiscus Blackwidow1322 - първи ден на МЦ - 22.05; предполагаема О. - 3.06; Тест - 17.06  
  Flowers Hibiscus Sofia03 -първи ден на МЦ - 20.05; предполагаема О. - 05.06; Тест - 20.06
  Flowers Hibiscus Lilac -първи ден на МЦ - 23.05; предполагаема О. - 06.06; Тест - 22.06
  Flowers Hibiscus yoanna789 - първи ден на МЦ - 24.05; предполагаема О. - 9.06; Тест - 23.06
  Flowers HibiscusJanetm - първи ден на МЦ - 26.05; предполагаема О. - 15.06; Тест - 29.06
  Flowers Hibiscus Daniela20 - първи ден на МЦ - 27.05; предполагаема О. - 8.06; Тест - 22.06  
  Flowers Hibiscus Mulan - първи ден на МЦ - 28.05; предполагаема О. - 11.06; Тест - 25.06  
  Flowers Hibiscus Dragon's Girl - първи ден на МЦ - ; предполагаема О. - 11.06; Тест - 26.06  
  Flowers Hibiscus Brandywine18 - първи ден на МЦ - 30.05; предполагаема О. - 13.06; Тест - 26.06  
  Flowers Hibiscus anetooo - първи ден на МЦ - 28.05; предполагаема О. - 10.06; Тест - 27.06  
  Flowers Hibiscus BornToBeHappy - първи ден на МЦ - 31.05; предполагаема О. - 17.06; Тест - 03.07  
  Flowers Hibiscus Куки-Муки - първи ден на МЦ - 03.06; предполагаема О. - 17.06; Тест - 01.07

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 21:02 от Rocket

# 471
Супер е списъчето! Подозирам, че ще има поне няколко положителни тестчета Heart EyesСтискам палци! А междувременно да ви попитам пиете ли нещо? Витамини, ФК? Аз пих ФК няколко месеца, после прочетох, че не е хубаво всъщност и спрях..

# 472
Kaylinn, ти си първа в списъчето, така че чакаме хубав отчет след 5 дена. Simple Smile

Относно витамините и ФК, аз приемам витамин Д. Фолиева взимах 6 месеца, но я спрях за малко почивка.
Чакам си срещата с ендокринолога другата седмица, за да обсъдим резултатите от последните изследвания и майче ще ми назначи сериозно количество добавки. Основната им насоченост е да подобрят фунцията на яйчниците. Като мине прегледа ще напиша тук какво и как ми е изписала. Wink

# 473
След това, което прочетох, ми идва да цитирам Моканина от разказа "По жицата" на Йовков "Боже, колко мъка има на тоя свят, Боже"... Силно се надявам радостта след мъката да бъде в пъти повече и го пожелавам на всички от сърце.
Яна, както и другите момичета са писали преди мен, бавно се лекува сърцето. В такива моменти трябва да сме силни и да съхраним волята и желанието си. Хареса ми твоята настройка, направете нужните изследвания, отдайте се на хубаво лято и положителни емоции. С теб сме! В такива моменти изключително силно оценявам подкрепата в групата! Подкрепяме се една друга и си даваме сила.
Борн, за съжаление има много такива семейства. Забременяват, раждат, оставят на произвола, изнервени са и си го изкарват на детето. Не са отговорни и дори не се пазят. После детето страда. Много ме е яд и мен на такива индивиди. Как не поумнява тоя народ, бе?! Животното няма да си остави малкото, но тая ще остави бебето... Ее, не. Пълно е с нисши души на тая земя.. Това не са хора според мен.
Даниела, съжалявам много за случилото се Confused Нямам думи. Животът е една борба, никога не знаем какво предстои. Кураж на семейството!
Интрига, силно ти пожелавам това да е единствения неприятен период от бременността ти и на финал здраво и сладко бебе.

# 474
Наистина добре че я има тази група,да лекуваме по-лесно сърцата,а по-нататък и да празнуваме заедно сбъднатите мечти !

# 475
Пием витамините на pregnacare conception, фолиева киселина и селен.

Искам и аз да ме запишете в списъчето.
Ц.- 26.05  предполагаема О- 15.06   Не(очакван)Ц или тест на 29.06

Момичета работя във Здравната инспекция и постоянно идват известия за починали новородени и т.н и всеки път ми се къса сърцето като прочета .... давам си сметка ,че е толкова често срещано а дори не предполагаме..... колко...
Да пази Господ ....

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 19:21 от Анонимен

# 476
Janet, Sofia, включени сте в списъчето. Simple Smile

Не знам защо, но винаги ми е било трудно да коментирам тежките теми тук. Сякаш ми е по-удобно да се направя, че ги няма.
Работата ми е свързана с много хора и съм свидетел на съдби и съдби. Познавам няколко жени, които след дълги години борба са стигнали до осиновяване и осъзнавам, че не всички от нас ще имат щастието да станат биологични майки. В темата по-често се включваме с много оптимистични постове, нахъсваме се и се надъхване, което е нещо прекрасно. Но като си остана сама със себе си, осъзнавам, че реалността далеч не е толкова шарена и красива.  

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 20:04 от Rocket

# 477
Aз точно, защото знам, че когато всеки остане сам със себе си надигат глава черни мисли, се старая тук да бъда позитивна и окуражителна. Не коментирам тежките теми и аз, личното ми мнение е че много от тях могат да ни бъдат спестени. Всички се сблъскваме с трагедии, тук сме за подкрепа и лъч надежда, приятна атмосфера, съпричастност. Така или иначе обаче всеки е свободен да изразява себе си и оставям хората, които имат нужда да си споделят нещо драматично и трагично да го правят. За всеки пост си има пътници ако мога така да се изразя.

# 478
Боже, Яна...съжалявам.
Минала си през ужасно нещо, а толкова ти се радвахме.
Често се замислям, защо е толкова трудно при двойките, които страшно много искат да имат дете.
До скоро бях най-позитивният човек на света. Радвах се на всяко бебе и бременна мама, докато не роди съседката ми, която даже не знае в кой месец е бременна. Детето тежеше 1300гр.  и ѝ е трето, за 4 ри години. Няма никакво намерение да си го прибере, като го изпишат. Нямало да може да се грижи за него. Готова съм да го осиновя, но живеем къща до къща и не искам да ми създават проблеми след време. Отчаяно се моля, тя да си го прибере и да се грижи за него, колкото може. Майката, каквато и да е, си е майка.

Отнесох се. Искам да кажа, че някакви безхаберници раждат, без да се замислят (и забременяват от раз), а други преминават през Ада.
Не е честно. Не може така.
Толкова много съм се изнервила (затова и гледам да не пиша много тук), че ми иде да пребия накой.
Отчайвам се все повече. И поста на Яна просто ми дойде в повече. Надявам се да се справиш, мила. Не искам и да си представя какво е в твоите обувки и колко и да те окуражаваме тук, просто ще пилеем приказки. Реалността е друга - трудна е. Когато минеш през неуспешна бременност, всяка следваща ще бъде съпроводена със страхове до края, каквото и да си говорим.
Излей си душицата при нас, може и да ти олекне.

Аз ще се скрия за малко, но ще си ви чета.

Изключително ме трогнаха редовете, които си написала.. Зад всяка дума откривах частица от себе.. Милиони пъти съм си задавала въпроса защо живота е толкова несправедлив? Защо хора, които искат, копнеят, и мечтаят за детенце трябва да страдат и да се мъчат докато се случи? (А най-тежко и тъжно е когато така и не се случва).. А други, които не заслужават и не искат им се случва от раз.. Всяка жена, заслужава да бъде майка стига да е готова да го понесе.. Стискам ти палци на теб и на всяка жена, не само тук а на цялата земя да получи това което желае! 🤗💓

# 479
Момичета, продължавам да попълвам списъчето.
Моля, всеки да си провери данните и ако има проблем или грешка ми пишете!
Имайте предвид, че мога да редактирам само вечер, когато се прибера от работа, че в офиса не ми е много удобно да пиша във форума от комютъра. Laughing

Tinti, този месец с теб сме заедно. Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт