Лятото на прага ни стои - майски двучертичков дъжд ще ни вали!

• 25 145
  • 718
  •   1
Отговори
# 435
Момичета днес ми е 17-ти ден от Ц . По принцип съм с нередовен цикъл който варира м/у 34-38 дни . Цял ден ме придърпва корема ниско долу даже и в момента и когато отидох до тоалетна по хартията имаше слузеста течност примесена с розови жилки . Правих си днес тест за ОВУ които си беше отрицателен . Та се чудя какво ли може да е това? 
Аз съм също 17 ден и Ц на 36-38 дни и според мен съм в О ама тестове не правя ориентирам се сама Grinning
Просто щракай и това е.

# 436
Ако приемем, че днес ти е била овулацията, тестът е трябвало да бъде положителен вчера или завчера.
От колко дена ги правиш тестовете?
от 2-ри юни , и те бяха отрицателни

# 437
Момичета здравейте! Не искам да ви затормозявам да четете, защото много бих се отпуснала за това по кратичко ще подходя!
Бях на док и прегледа мина добре- норм. матка с яйчници без кисти и тн.От сега си казвам, че изключвам поликистозата като вариант, защото предполагам при лекарят би се видяло, ако има проблем. Посъветва ме да си взема тестове за ОВУ и да си я следя чрез тях! Така и направих!
Последна менстр 30.05 до 3.06, норм цикъл от 28 дни +/- ден два.
Вчера от любопитство направих- 6 ден от началото на цикъла(доста рано) излезе втора черта🙄🙄 отрицателна, но все пак там! Днес сутринта отново направих .. една идея по тъмна от вчера но пак отрицателен.
Въпросът ми е случвало ли ви се е да си направите толкова ранен тест и да отчете каквато и да било черта, дори и отрицателна, защото аз лично очаквах НИКАКВА! 🙄🙄 И възможно ли е просто да предстои по ранна ОВУ

# 438
Скрит текст:
Момичета здравейте! Не искам да ви затормозявам да четете, защото много бих се отпуснала за това по кратичко ще подходя!
Бях на док и прегледа мина добре- норм. матка с яйчници без кисти и тн.От сега си казвам, че изключвам поликистозата като вариант, защото предполагам при лекарят би се видяло, ако има проблем. Посъветва ме да си взема тестове за ОВУ и да си я следя чрез тях! Така и направих!
Вчера от любопитство направих- 6 ден от началото на цикъла(доста рано) излезе втора черта🙄🙄 отрицателна, но все пак там! Днес сутринта отново направих .. една идея по тъмна от вчера но пак отрицателен.
Въпросът ми е случвало ли ви се е да си направите толкова ранен тест и да отчете каквато и да било черта, дори и отрицателна, защото аз лично очаквах НИКАКВА! 🙄🙄 И възможно ли е просто да предстои по ранна ОВУ
Винаги излиза втора чертичка . Тестът е положителен , когато двете черти са еднакво наситени .

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 12:27 от AnMary

# 439
Щом е установено, че нямате проблем да забременеете нормално, не се затормозявайте така, обичайте си се на воля и всичко ще се подреди. Тестовете, изчисленията, сексът по график и т.н. са пагубни за психиката, според мен.

# 440
Скрит текст:
Винаги излиза втора чертичка . Тестът е положителен , когато двете черти са еднакво наситени .

Това не го знаех, че винаги излиза втора... много благодаря за информацията!!! 😊🤗🤗

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 12:27 от AnMary

# 441
Честито на Канатариончето !!!!
Безпроблемна бременност ти желая!!!

Аз започнах с тестовете този месец, О трябва да е след 3-4-5 дни...След една бременност толкова добре познавам тялото си ,че дори и да не правя тестове ще разбера кога е момента. Ама ей тъй кефи ме да си правя . Grinning
Така ми се иска да стане скоро ,че да излизам в болнични Grinning Grinning Grinning  Луда работа. Гледам да не се пренавивам и съм си дала 6-7 месеца да стане спокойно , че да видим.

# 442
Щом е установено, че нямате проблем да забременеете нормално, не се затормозявайте така, обичайте си се на воля и всичко ще се подреди. Тестовете, изчисленията, сексът по график и т.н. са пагубни за психиката, според мен.

И аз съм на това мнение! За първи път правя и наистина се позачудих! Много благодаря🤗🤗

# 443

И аз съм на това мнение! За първи път правя и наистина се позачудих! Много благодаря🤗🤗

Нищо пагубно няма в тестовете. Могат само да ви помогнат да стане бебче по-бързо. Тва им е целта.
Пагубно е когато стане фикс идея, вманиачаване и за нищо друго не мислиш. Съвсем в реда на нещата е да искаме да стане веднага и сме в очакване щом правим опити. Но всяко си нещо си има граници и трябва да мислим разумно.

# 444
Скрит текст:

Нищо пагубно няма в тестовете. Могат само да ви помогнат да стане бебче по-бързо. Тва им е целта.
Пагубно е когато стане фикс идея, вманиачаване и за нищо друго не мислиш. Съвсем в реда на нещата е да искаме да стане веднага и сме в очакване щом правим опити. Но всяко си нещо си има граници и трябва да мислим разумно.

От колко време правите опити?

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 12:28 от AnMary

# 445
Скрит текст:

От колко време правите опити?

От един месец , но за второ бебе. Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 12:28 от Анонимен

# 446
Разбирам, пожелавам успех Simple Smile Дано ти и всички, скоро дошли в темата момичета, да не се задържите много тук.

# 447
Здравейте момичета,скоро не съм писала,но ще ме разберете защо.
В предната тема се похвалих с едни прекрасни 2 чертички,но за съжаление се оказа извънматочна бременност с послвдващата спешна операция и отстраняване на едната тръба. Физически се чувствам добре,но все още лекувам “сърцето”.Чудех се дали някоя от вас е минала през същото,колко време ви казаха да се пазите,последващи изследвания и т.н.

# 448
yanna777, много съжалявам за това, което ти се е случило! Пожелавам ти бързо да се възстановиш и следващият път всичко да е с успешен финал!

# 449
Боже, Яна...съжалявам.
Минала си през ужасно нещо, а толкова ти се радвахме.
Често се замислям, защо е толкова трудно при двойките, които страшно много искат да имат дете.
До скоро бях най-позитивният човек на света. Радвах се на всяко бебе и бременна мама, докато не роди съседката ми, която даже не знае в кой месец е бременна. Детето тежеше 1300гр.  и ѝ е трето, за 4 ри години. Няма никакво намерение да си го прибере, като го изпишат. Нямало да може да се грижи за него. Готова съм да го осиновя, но живеем къща до къща и не искам да ми създават проблеми след време. Отчаяно се моля, тя да си го прибере и да се грижи за него, колкото може. Майката, каквато и да е, си е майка.

Отнесох се. Искам да кажа, че някакви безхаберници раждат, без да се замислят (и забременяват от раз), а други преминават през Ада.
Не е честно. Не може така.
Толкова много съм се изнервила (затова и гледам да не пиша много тук), че ми иде да пребия накой.
Отчайвам се все повече. И поста на Яна просто ми дойде в повече. Надявам се да се справиш, мила. Не искам и да си представя какво е в твоите обувки и колко и да те окуражаваме тук, просто ще пилеем приказки. Реалността е друга - трудна е. Когато минеш през неуспешна бременност, всяка следваща ще бъде съпроводена със страхове до края, каквото и да си говорим.
Излей си душицата при нас, може и да ти олекне.

Аз ще се скрия за малко, но ще си ви чета.

Общи условия

Активация на акаунт