Лятото на прага ни стои - майски двучертичков дъжд ще ни вали!

• 25 146
  • 718
  •   1
Отговори
# 420
Кантарионче, честито! Леко и безпроблемно бременеене!

Аз се записвам за следващия месец, за съжаление. Вече трети месец цикъла ми е на 30 дена точно. А бях като по часовник 28. Това удължаване ме травмира още повече, явно остарявам. Мрън.

Рокетче, благодаря за списъчето. Пиша на лични.

# 421
Ах, как бих искала да съм това списъче, но ще трябва да изчакам до следващия ми цикъл Frowning1 На всички от списъчето (а и на тези, които не са се записали), пожелавам да видите хубави две чертички и в следващото да сме аз и някои нови момичета, желаещи да станат майки!
Иначе аз, след три месеца следене на овулация чрез симптоми и тестове, мога да кажа че се случва нещо много странно... Засичам ову на десния яйчник на 19-20 ден, а на левия - 15 ден (с левия не са ми така изразени симптомите и не съм много сигурна какво се случва). Дали е нормално да има такава голяма разлика? Междудругото, имала съм няколко момента в живота си, в които ми е спирал мензиса (благодарение на спазване на диети и ограничения Pensive), а след това ми е било доста трудно да си го "върна", което предполага че хормоните ми са били тотално разбъркани. Сега се надявам да съм се справила и вече всичко да е наред. Ох, стана дъгичко... Съжалявам

# 422
Рени, и аз съм забелязала, че когато ми овулира левия (обаче) пмс-а никакъв го няма, а когато е десния си имам. Уж нямам проблем, но я забелязвам тази разлика в циклите.

# 423
Блекче, само ако знаеш как ме успокояваш с тези думи! Hug Благодаря тиииииии! Чудех се дали нещо не е наред при мен, а то май е нормално да има разлика при функцията на двата яйчника. А относно обърнатите матки, прибавете още една към списъка Stuck Out Tongue Winking Eye
Понякога и мен ме боли в определени пози (най-вече при doggy style), а друг път не.

# 424
Здравейте! Чакам си чакам цикъла,днес ми закъснява и теста беше отрицателен. Сигурно ще ми дойде,защото ме боли корема от 3 4 дни,но надеждата умира последна. Знам,че вероятно няма да видя || този път,но докато не цъфна няма да се успокоя. Успех на всички Simple Smile

# 425
Аз този месец имам някакво много хубаво предчувствие. Опасявам се обаче, че то е продиктувано от тези сънища, дето сънувам. Все някакви две чертички виждам и все се самонавивам, а накрая пак си идва лелката. Laughing
Миналият месец си сънувах кога ми е овулацията и уж всичко хванахме, уж всичко по-план ... и накрая нищо. Ама пуста му надежда, не мога да спра да се надявам. Rolling Eyes

# 426
Рокет ми то и не трябва да спираш да се надяваш! Далеч по-добре отколкото да се отчайваш! Blush
Аз яко овулирам стискайте ми палци! Щракнахме сутринта щото усетих чувствителност в зърната, и в 6:30 го юрнах ММ той горкия беше Flushed
Сега и ЦС се позасили...мисля утре вечер пак...дано не я изтървем. Flowers Four Leaf Clover

# 427
Иви, стискам палци и на вас.
Аз този месец дори нв видях положителен тест за О. Grinning
Имах обаче в неделя една неприятна тежест и болка в левия яйчник, която отмина до вечерта. Та на това се надявам, ама да видим. То скоро ще си проличи каква сме я свършили. Аз няма да издържа 14 дена до тест, гранция! Grinning

# 428
Мани ги тия тестове за О, нямам им вяра аз. И аз я познах по тежест долу и чувствителност. Хайде стискам палци! Баси яйцата неуловимки ша им се не знае!

# 429
Аз отписвам месеца,мили дами.ММ днес замина в София и опит ако мога да го нарека така  беше снощи и днес,16 ден ми е,от вчера и днес отрицателни ову тестове ,шанс за месеца 1% сигурно,д късна ову съм на 18-20-21 ден.Ето и тестовете.Съдба.. Sad

# 430
Иви, стискам палци и на вас.
Аз този месец дори нв видях положителен тест за О. Grinning
Имах обаче в неделя една неприятна тежест и болка в левия яйчник, която отмина до вечерта. Та на това се надявам, ама да видим. То скоро ще си проличи каква сме я свършили. Аз няма да издържа 14 дена до тест, гранция! Grinning
Аз вчера писах как ще държа мъжки още седмица до тест и днес нещо ме боли ниско в дясно, предполагам яйчника и в първата аптека 1 шуър чек Grinning отрицателен, то беше ясно, ама ме засърбяха изведнъж ръцете Grinning

# 431
Хаха, Кайли, все едно себе си слушам. Седмица след овулацията, само да ме заболи нещо или да ме засърби и веднага за тест тичам. Grinning Знам, че не е нормално, ама пуста му надежда и желание.
Ти имаш още 6 дена до цикъл, така че си ги изчакай. Раничко е наистина за тест. Simple Smile

# 432
Хаха, Рокетче и аз имах сън с положителен тест. За първи път от доста време. И реших, че е съдба, ноооо уви. Ама и теста беше един странен. Не съм виждала такъв на живо. От него ще да е -измамник Joy

Иве, хайде щракайте и дано се хване пусто му яйце.

# 433
Момичета днес ми е 17-ти ден от Ц . По принцип съм с нередовен цикъл който варира м/у 34-38 дни . Цял ден ме придърпва корема ниско долу даже и в момента и когато отидох до тоалетна по хартията имаше слузеста течност примесена с розови жилки . Правих си днес тест за ОВУ които си беше отрицателен . Та се чудя какво ли може да е това? 

# 434
Ако приемем, че днес ти е била овулацията, тестът е трябвало да бъде положителен вчера или завчера.
От колко дена ги правиш тестовете?

Общи условия

Активация на акаунт