Лятото на прага ни стои - майски двучертичков дъжд ще ни вали!

• 25 151
  • 718
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте дами! Честито на бременните и до финал! Успех на чакащите и бебеправещите! Аз имам въпрос?!?! Последния ми цикъл беше на 24.04. Дойде ми на 40я ден. Ову по календар беше на 20.05 /не използвам никакви методи за следене на ову/ Очаквам цикъла днес УЖ ,но нито имам болки нито ПМС, нищичко, а имам болезнен период . Вчера обаче забелязах обилна слуз, която се появи след секс, обилна ,безцветна , без мирис ,дебела и разтягаща се доста 🤔 отново без болки.  Днес няма нищо ? На какво може да се дължи ?

# 406
Честито, Кантарион! Да имаш много лека и спокойна бременност! Успех и на всички останали, които се приближават до тест.
На мен ми изписаха Euthyrox, пия го всяка сутрин с цел понижаване на ТСХ. След 30 дена ще го тествам пак. Чакам цикъл на 13 юни и след това ще отида пак да погледнат дали тъпата киста се е махнала. Ако не - и там с лекарства ще се борим. Надявам се да не се стигне до по-радикални интервенции, че имам една лапароскопия преди 10 години...
Радвайте се на идващото лято, тук зимата вече дойде:(

# 407
Здравейте дами! Честито на бременните и до финал! Успех на чакащите и бебеправещите! Аз имам въпрос?!?! Последния ми цикъл беше на 24.04. Дойде ми на 40я ден. Ову по календар беше на 20.05 /не използвам никакви методи за следене на ову/ Очаквам цикъла днес УЖ ,но нито имам болки нито ПМС, нищичко, а имам болезнен период . Вчера обаче забелязах обилна слуз, която се появи след секс, обилна ,безцветна , без мирис ,дебела и разтягаща се доста 🤔 отново без болки.  Днес няма нищо ? На какво може да се дължи ?
На овулация късна или бременност ,опити и ако не дойде след още 2 седмици тест

# 408
Кантарионче, прекрасни две чертички... успешен финал и пухкаво бебче ти желая от сърце! Heart

# 409
Честито и от мен! Желая ви най-вече здраве. Аз НЕчакам другия понеделник. Този медец съм по-спокойна и мъжки ще си изчакам до датата. А и да дойде няма да се тръшкам. Идва лято, море, коктейли.. Като виждам и + в темичката ми става някак си спокойно, че и моят ред ще дойде. Успех на всички. Има ли нечакащи скоро? Изпуснах списъчето.

# 410
При нас мина пртиода на овулацията, но за жалост нямах положителен тест. Вчера доста се беше наситила чертичката, но така и не стана по-хубава от тестовата. А днес вече е доста по-бледа. Мрън-мрън.
И аз мислех да трая мъжки до 17ти и ако закъснее тогава да тествам, но вчера в тестовете за овулация видях, че имам бонус - тест за бременност. И още пт сега си знам, че няма да издържа и ще го направя скоро. 😄😄😄

# 411
Рокетче, айде този месец с тези черти за ову да е ваш! Simple Smile Heart Flowers Hibiscus
Кики, как върви при теб? Ти чакаше юли да раждаш, нали? Всичко да е наред - това ти пожелавам от сърце! Flowers Hibiscus
Момичета, искате ли да си направим вълшебно списъче да ни е на късмет? Че така е доста объркано кой кога чака, кой не чака.. на всяка страница има периоди, а подредено и структурирано май е по-добре Simple Smile Гледах, че последното списъче от Йо е на стр.15 и доста от нас са в нов цикъл Flowers Hibiscus

# 412
На овулация късна или бременност ,опити и ако не дойде след още 2 седмици тест
благодаря за отговора,но каква е тази овулация ни в туй ни в онуй време 🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨

# 413
Hristena, ако е трябвало да ти дойде преди 10 дена, направи един тест. Би трябвало да покаже резултат, ако наистина не е много късна овулация. Такива големи разминавания се получават майче при поликистозни яйчници.

# 414
Христена, ако си имала белтъкообразна разтягаща се, то може тогава да е била овулацията, а може и да предстои.
Колко дни ти е цикълът? Ако си с поликистоза, цикълът често е по- дълъг от 35 дни. При мен беше около 40-дневен, като при смяната на сезоните дори ми е прескачал месец. Ходила ли си на преглед при АГ?  

Flowers Hibiscus Импровизирано списъче на чакащите

Скрит текст:
Вълшебно списъче на чудесата

Flowers Hibiscus Kaylinnn - първи ден на МЦ - 13.05; предполагаема О. - 27.05; Тест - 10.06 Flowers Four Leaf Clover
Flowers Hibiscus Sunshine_00 -първи ден на МЦ - 18.05; предполагаема О. - 29.05; Тест - 13.06 Flowers Four Leaf Clover
Flowers Hibiscus tinti1984 - първи ден на МЦ - 22.05; предполагаема О. - 3.06; Тест - 17.06 Flowers Four Leaf Clover
Flowers Hibiscus Blackwidow1322 - първи ден на МЦ - 22.05; предполагаема О. - 3.06; Тест - 17.06 Flowers Four Leaf Clover
Flowers Hibiscus yoanna789 - първи ден на МЦ - 24.05; предполагаема О. - 9.06; Тест - 23.06 Flowers Four Leaf Clover
Flowers Hibiscus Mulan - първи ден на МЦ - 28.05; предполагаема О. - 11.06; Тест - 25.06 Flowers Four Leaf Clover
Flowers Hibiscus Dragon's Girl - първи ден на МЦ - ; предполагаема О. - 11.06; Тест - 26.06 Flowers Four Leaf Clover
Flowers Hibiscus Brandywine18 - първи ден на МЦ - 30.05; предполагаема О. - 13.06; Тест - 26.06 Flowers Four Leaf Clover
Flowers Hibiscus anetooo - първи ден на МЦ - 28.05; предполагаема О. - 10.06; Тест - 27.06 Flowers Four Leaf Clover
Flowers Hibiscus BornToBeHappy - първи ден на МЦ - 31.05; предполагаема О. - 17.06; Тест - 03.07 Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 19:46 от Анонимен

# 415
Хайде, който иска в списъчето, да ми пише на лично. Ще гледам да го направя тази вечер. Simple Smile

# 416
Хайде, който иска в списъчето, да ми пише на лично. Ще гледам да го направя тази вечер. Simple Smile

Рокетче, някакъв импровизиран скалъпих, но от информация само в групата. Grinning
Момичета, ако има промяна, пишете на Рокетчето, за да се направи актуален списък. Simple Smile А тези, който искат да бъдат включени, да дадат данни Simple Smile В списъчето са около 10 момичета, за които открих някаква информация. А в групата пишем много повече. Който желае, да дава инфо Simple Smile
Започнах го, тъй като ми се стори, че на никой не му се занимава..

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 19:59 от Анонимен

# 417
Мулан, аз ще го наглася списъчето, на лично съм ти писала също. HugKissing Heart

# 418
Mulan последния ми преглед беше януари ,като се установи, че нямам кисти.  3месеца дуфастон идваше си ми на 28-29 дни , но след последния цикъл след дуфастон ми дойде на 40я ден т.е на 24.05 ,чакам го днес уж.  Що за овулация би било 😐🤨🤮

# 419
  Flowers Hibiscus Kaylinnn - първи ден на МЦ - 13.05; предполагаема О. - 27.05; Тест - 10.06  
  Flowers Hibiscus Sunshine_00 -първи ден на МЦ - 18.05; предполагаема О. - 29.05; Тест - 13.06  
  Flowers Hibiscus tinti1984 - първи ден на МЦ - 22.05; предполагаема О. - 3.06; Тест - 17.06  
  Flowers Hibiscus Rocket - първи ден на МЦ - 21.05; предполагаема О. - 3.06; Тест – 17.06  
  Flowers Hibiscus Blackwidow1322 - първи ден на МЦ - 22.05; предполагаема О. - 3.06; Тест - 17.06  
  Flowers Hibiscus yoanna789 - първи ден на МЦ - 24.05; предполагаема О. - 9.06; Тест - 23.06  
  Flowers Hibiscus Daniela20 - първи ден на МЦ - 27.05; предполагаема О. - 8.06; Тест - 22.06  
  Flowers Hibiscus Mulan - първи ден на МЦ - 28.05; предполагаема О. - 11.06; Тест - 25.06  
  Flowers Hibiscus Dragon's Girl - първи ден на МЦ - ; предполагаема О. - 11.06; Тест - 26.06  
  Flowers Hibiscus Brandywine18 - първи ден на МЦ - 30.05; предполагаема О. - 13.06; Тест - 26.06  
  Flowers Hibiscus anetooo - първи ден на МЦ - 28.05; предполагаема О. - 10.06; Тест - 27.06  
  Flowers Hibiscus BornToBeHappy - първи ден на МЦ - 31.05; предполагаема О. - 17.06; Тест - 03.07  
  Flowers Hibiscus Куки-Муки - първи ден на МЦ - 03.06; предполагаема О. - 17.06; Тест - 01.07

Момичета, това е новото списъче на НЕчакащите!
Не можах да сложа картинки, затова го оставям само така ... по-изчистенко. Simple Smile
Успех на всички!

ПС: Който иска да бъде добавен да ми пише на лично моля. Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 22:03 от Rocket

Общи условия

Активация на акаунт