Избор на сушилня - Тема 12

• 55 697
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Тези шкафове са друг тип уреди за сушене на дрехи, които не могат да бъдат сложени в обикновена сушилня.
Това представляват:

Техниката претърпя метаморфоза.Вече изглежда така:
https://www.vzug.com/ch/en/refresh_butler_features
Детерминантите са :дали килограми или метри/площ/и дали да има въртетеливо движение с износване.Двете в комбинация са за предпочитане!
Детерминантите???????
Целта ми беше единствено да покажа на жената колко различни уреди са. Тя може и сама да види как изглеждат към днешна дата.
Вие продавате ли ги?
Аз не продавам! Аз ползвам!
Ползвала съм Щабер и Майтаг, но харесвам и Аско и Пеко.Може и продукта  на Husquarna. Вие от кой drayng cabinet сте доволна? Последните не са новост за БГ пазар от  години/визирам въздуховодни и без ТП/, макар и ВУ. Я  малко генезис за СШ, преди да пишеш!!!

Така си и помислих - ползвател,  "позбравил" български език.....Не, че владееш и английски език де.

# 61
Тези шкафове са друг тип уреди за сушене на дрехи, които не могат да бъдат сложени в обикновена сушилня.
Това представляват:

Техниката претърпя метаморфоза.Вече изглежда така:
https://www.vzug.com/ch/en/refresh_butler_features
Детерминантите са :дали килограми или метри/площ/и дали да има въртетеливо движение с износване.Двете в комбинация са за предпочитане!
Детерминантите???????
Целта ми беше единствено да покажа на жената колко различни уреди са. Тя може и сама да види как изглеждат към днешна дата.
Вие продавате ли ги?
Аз не продавам! Аз ползвам!
Ползвала съм Щабер и Майтаг, но харесвам и Аско и Пеко.Може и продукта  на Husquarna. Вие от кой drayng cabinet сте доволна? Последните не са новост за БГ пазар от  години/визирам въздуховодни и без ТП/, макар и ВУ. Я  малко генезис за СШ, преди да пишеш!!!

Така си и помислих - ползвател,  "позбравил" български език.....
Приветствам хората,които са оценили новостите и улесненията,произтичащи от тях.Искрено се надявам  Gaggenau,Asko и V-zug ,да са позиционирани и у нас/БГ/,а не само в Гърция и др.ближни геогр. ширини.Това,че харесвам V-zug ,не значи ,че мога да платя цената,,но приветствам технологията на улеснение.Бълг.език,все още владея добре-семантично и семиотично.Благодаря ви petiaivanov за загрижеността!Надявам се да е исккрена!

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 18:41 от niljaniljo

# 62
Здравейте! Дайте съвет как да суша маратонки в сушилнята без специална кошница или мрежа. Нямат гел, някои детайли само са от кожа. Сушилнята ми е AEG Lavatherm 8000 series. От предишни теми видях следните съвети:
- закрепяне за вратата с подметките към стъклото с помощта на връзките, които висят отвън;
- сушене на програма за спортни дрехи
Бихте ли добавили нещо друго? Благодаря!

# 63
Здравейте!
Кошниците за това са направени за да се избягват подобни експерименти, които могат да доведат до увреждане на уреда.Но все пак уреда си е ваш и Вие си правите преценката дали риска си струва.
Между другото аз моите маратонки ги суша само на програма за време, а и така ми е дадено по инструкция.

# 64
За нашия модел пише, че кошниците не са приложим аксесоар. Няма програма само за време, има различни програми (памук, синтетика, смесено, вълна, спортни, юргани, връхни, спално бельо), някои от тях с фиксирано време, други с променяемо. Не срещнах в упътването конкретна инструкция как да се сушат маратонки, затова и питах, посочвайки модела.

# 65
А може ли малко информация за тази програма за време, какво точно представлява и в какви случаи се използва? При мен май има две такива програми за студено и топло сушене. При топлото много ли е висока тампературата?

# 66
А може ли малко информация за тази програма за време, какво точно представлява и в какви случаи се използва? При мен май има две такива програми за студено и топло сушене. При топлото много ли е висока тампературата?
Сигурно сте с Бош.Аз за студено не съм ползвала-но тук във форума съм срещала,че я ползват за проветряване.За топло я ползвам всеки път-с нея досушавам дрехите,които не са сухи след основната програма.И никъде не пише за температурата,но като ги вадя забелязвам,че са доста топли,а ако са по-малко и горещи така,че мисля температурата е по-висока.

# 67
Здравейте,

Времевите програми работят принципно на по - висока температура и тя е строго фиксирана (не може да и се прави температурна настройка). Но явно само определени модели имат времеви програми, аз например имам три: една 60 мин (топла) и две от по 30 мин (студена и топла).
Доста са полезни за маратонки, както споменах вече в коментарите по - горе. Удобни са и за доизсушаване и освежаване както "reniel" спомена.

# 68
Сигурно сте с Бош.Аз за студено не съм ползвала-но тук във форума съм срещала,че я ползват за проветряване.За топло я ползвам всеки път-с нея досушавам дрехите,които не са сухи след основната програма.И никъде не пише за температурата,но като ги вадя забелязвам,че са доста топли,а ако са по-малко и горещи така,че мисля температурата е по-висока.
Сименс, но те са общо взето едно  Wink
Благодаря, не ми се е налагало да доизсушавам.
Т.е. ако температурата е по-висока, трябва да се внимава с вида дрехи като се пускат за време. А маратонките може ли да сушат на тази по-висока температура или на студеното сушене?

# 69
Аз маратонки не съм сушила никога и кошница нямам,но други потребители явно са Simple Smile

# 70
Сименс, но те са общо взето едно  Wink
Благодаря, не ми се е налагало да доизсушавам.
Т.е. ако температурата е по-висока, трябва да се внимава с вида дрехи като се пускат за време. А маратонките може ли да сушат на тази по-висока температура или на студеното сушене?

Маратонките се сушат в кошница на времева  топла програма за 1:30 мин излизат перфектни. Но ако са чиста кожа не ги суша, защото кожата може да се свие и напука. Така че слагам само платнени със синтетични елементи по тях(с тях нямам никакви ядове).
Другото което трябва да се знае е, че ако имат стелки вътре трябва да ги изкарате и сложите на страна в кошницата, за да няма после остатъчна влага м/у стелката и дъното на маратонката. 

# 71
Благодаря! Нямам кошница, а маратонките се увеличават всеки изминал ден у дома #Crazy на всичкото отгоре са светли цветове и може скоро наистина да се замисля за такава ..
А стелките как махате? При нашите маратонки са залепени, ми се струва, иначе се разместват.. newsm78

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 12:30 от 6tiplio

# 72
Ако са залепени просто не ги пипате и сушите така иначе както вече казах ги вадите и поставяте отстрани.

# 73
  • София
И как по-точно сушенето на маратонки без кошница, на вратата би увредило уреда? Аз също нямам възможност за кошница, затова питам. И моята е АЕГ 8 серия.

# 74
Предолагам, че от премятането из барабана, могат да се ожулят например. Маратронките де, за уреда - не знам как.

Общи условия

Активация на акаунт