С какво ви дразнят свекървите – 110

• 37 361
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Да не си станала мюсюлманка...

# 451
Зло, посъветвай я по християнски първо да си оправи своето дете, че е по-дъртичко, па тогава и ти твоето...

# 452
  • Варна
Явно някой трябва да просвети "другарката", че не партията, снахата, учинайката, съседите, кмета, колегите или фазите на луната носят отговорност  или пряко влияят на личната и некомпетентност като родител .
Злодеида, просвети я, че лоното на християнството е любовта и прошката, към ближния. Sunglasses

# 453
Истината е, че нея специално съм я защитавала много пъти. От бой от сина и съм я отървала, от обидите на другите от семейството им съм я пазила и съм се карала с тях заради нея. Лъжесвидетелства в съда против мен и пак и давах детето когато иска. И съм я съжалявала много. Ама в петък сутринта и звъннах като човек щото имахме уговорка да вземе детето тъй като не са се виждали отдавна, но детето се разболя и аз и се обадих да я питам дали бебетата близнаци (на около 1,5г) на дъщеря и са при нея и като ми потвърди, че ги е взела я предупредих, че моята е с вирус и да си помисли дали ще я взема точно сега. Почнаха се едни клетви как има Господ и ще ме накаже заради моите опити да ги разделя с детето. Затворих и и още на същия ден вечерта я виждам с 3 торби от Лидъл да пресича на пътеката. Започна да ми маха и аз си спрях колата. Казах и, че бих я закарала ама чакам Господ да ме накаже и дадох газ и да ме няма. В тоя момент заваля яко дъжд. За това не съм християнка де...

# 454
Ако е много възрастна, може да са вече старчески изменения.

# 455
62ри набор е. Миналата година разведе гаджето си и живее с него. Тоя е 4ти, с който живее откакто я познавам. Здрава, права и млада е. 

# 456
Направили са ти  услуга - и майка, и син.

# 457
То си има история християнството.Смея се.
Млада булка , на работа съм ,звъни служебен тел и  ми го подават, някакъв излая буквално две изречения ,толкова бързо ,че не схванах нищо, пък и  всичко да бях чула ,тогава нито  първи стопански двор знам де е , нито дявол ,нито съседа бил , познавах добре.Трябвало да сляза   и кажа на мъжа си да отиде да я прибере от този двор ,нещо имала багаж.Оня затвори ,нито знам кой ни откъде звъни.Гледах като трактор и си хванах работата.Все едно съм на повикване да им свързвам при нужда.Близо бях до мъжа ми де и той бил на центъра с колата.Можело и да го няма.Сърди се после , явно и у мен нула християнство .Не  е нарочно.За мен първите  месеци, че и годината бяха китайци всичките,  роднина ли бил , съсед ли , не съм физиономист  ,все непознати хора.Ма майчето  пострада, не му намерих превоз .То и  оня нито ми обясни кой, ни какво.Излая  и затвори.Сякаш плаща разговора.Сигурно и други гафове имам, като стане дума ,ще се сетя.
Че тя по-млада от вмен 7 години, леле...

# 458
  • на брега на морето
Казах и, че бих я закарала ама чакам Господ да ме накаже и дадох газ и да ме няма.
Joy Joy Joy

# 459
Тая ми ти християнка си е оставила децата на 3 и на 5 годинки при баща им и изчезнала и се върнала след 12 години. От тогава го раздава като майка Kissing Heart пере ги, готви им, плаща им сметките и снове измежду къщите им по цял ден. Тя работи 2 месеца и 2 почива в България. Та освен сина и и дъщеря и се разведе.  Била искала да излиза и да живее, а мъжа и бил по-голям. Успя да си разведе щерката.

# 460
  • София
Като чета, може само да си благодарна, че е развела сина.

# 461
А не е тя. Сина и сам си осра пътеките. Много съм щастлива, че се махнах още като детето беше бебе от там. На дъщеря и децата (има 4) са супер невъзпитани. Обиждат постоянно, а учениците остават всяка година по изпити. И моето щеше да е на тоя хал ако растеше в тая среда, а аз щях да съм тотално изкукала.  Идва ред за драмата. Свека 1 и настоящата свека май се познават. И двете имат стаж от по 10 години в Гърция в едно и също село на остров Тасос. Моля се да не се познават, че това мръсно куче ще има да говори, а свека 3 както "не обича клюките".... Ама каквото е такова.

# 462
  • София
Злодеида, ти като една добра християнка сигурно всеки ден палиш свещ, че си се отървала с детето от тая отровна среда. То мани майтапа, верно си е за свещ.

# 463
  • Варна
Подобни персони, със свръх фасони, винаги имат претенции. Първи са в интригите, теоретичните , нравствени укори и изисквания. Реално са антипод на стриктните си прокламации.
Аморалността и липсата на майчински дълг показват част от цяла диагноза .
Злодеида ,  игнориране ти е спасението .

Последна редакция: нд, 16 юни 2019, 22:38 от Viviana91

# 464
Ау, тя няма 60 г. Значи смятай с възрастта как ще изкука. На твое място отсега ще й пусна дистанция, никакви возения с колата, никаква излишна близост.

Общи условия

Активация на акаунт