През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! TEMA 3

• 21 103
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
И според мен с едно е по-лесно да го вземеш в залата примерно и да се кротне за малко . Ама с няколко.. . Аз като дъщеря на млада майка съм стояла като много малка и пред сауната и в залата за степ аеробика , много книжки , много играчки и все става за час и нещо . В моята зала има една майка с момченце на 2 и той влиза на груповите тренировки и си играе и рисува.

# 76
поздрави от ноемврийка 2018(само дето родих месец преди термин и станах с октомврийче ама карай-няма страшно, имаме добри неонатолози)..... за който иска имам дрехи за бременни-1,60 съм висока - и дрешки за момченце до 6 мес. нови новенички за продан. ако някой се интересува-може да ми пише на лично съобщение

# 77
На всички ви пожелавам такива кротки деца! Изключителна рядкост са и не случайно им казват деца-еднорози. Wink

# 78
Здравейте момичета и мамчета!

Въпреки, че раничко отпаднах от страхотната Ви група, чат-пат влизам да Ви се радвам. Пожелавам на всички лека бременност и раждане. Стискам палци всичко да е наред 🤞😊

# 79
  • Варна
Ioter, в залата с детето, но ако е голямо. Не вярвам, че някой си води бебе—1—2—3— годишно на тренировки, освен че е забранено. Ако няма кой да ти го гледа или не е на ясла/детска градина, не става въпреки огромното желание. С мъжа ми на кино не сме били от три години, не че не ни се ходи, няма как. Детегледачката е единствения начин.
Всъщност водят дори по-малки от годинка. Те естествено си стоят в  количките, никой не казва, че тренират Smile Между другото говоря за зала по катерене, да не си мислят всички само за фитнес или аеробика Smile

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 14:17 от loter

# 80
  • Наблизо
Оо това при нас няма как да стане,забранено е.Има варианти на бебе йога и т:н. - мисля си да пробвам като поотрасне бебето.

# 81
Здравейте отново и от мен,доста полезни неща прочетох и благодаря 😘 Искам да ви попитам имате ли бяло течение ? Моето някои дни е много рядко и безцветно като вода,други дни е по-гъсто,но нямам сърбеж нито миризма .Чувала съм,че трябва да се следи знаете ли защо ? Благодаря ви предварително

# 82
  • Наблизо
Бялото течение е симптом на гъбична или бактериална инфекция.Може да е опасно за бебето и трябва да се лекува.

# 83
Безцветно и млечно бяло течение са нормални, дори и да имат лек кисел мирис. Разбира се, не бива да са придружени от някакъв дискомфорт. Всички останали цветове са признак за инфекция или други проблем и налагат посещение на лекар за проверка 

# 84
Бялото течение по време на бременност е съвсем нормално явление. Казва се левкореа, има доста инфо по темата. Ако течението има миризма или цветът е жълт, зелен, тогава е симптом на инфекция. Доколкото си спомням, през последните месеци става още по-обилно.

# 85
  • Наблизо
А благодаря за информацията,и аз не го знаех това.

# 86
Аз бях без течение или друг симптом и ми откриха стрептококи група Б , което казаха че е единственото опасно за бебчо . Така ,че честата микробиология не е лоша опция .

# 87
И аз имах течение, след микробиология се оказаха кандида, лекувах с глобули, по-опасно е, ако е бактерия, но при всички случаи е хубаво да се вземе минробиология и да се лекува навреме

# 88
Juicyyy здравей. И аз имам подобна болка в дясно. Засилва се като лежа и тръгвам да ставам. Незнам на какво се дължи.
Мажа се от време на време с арника и ме облекчава.

# 89
Здравейте!
Какви са препоръките на вашите лекари за фолиевата киселина? Спряхте ли я вече или през цялата бременност ще я пиете?

Общи условия

Активация на акаунт