През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! TEMA 3

• 21 385
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Наблизо
Дарк,и аз гледам..но го правя несъзнателно.Явно не ми е достатъчно голям корема,че да ми пречи на подсъзнанието докато спи.
Анастасия,предполагам че е така защото понякога се будя с гадене.Лошото е,че оттам и главата ме заболява Sad Дано попремине,но не е нетърпимо а и не е всеки ден.

# 601
Не мога да спя по любимия си начин- по корем почти от началото... Все усещам подутина и ми е некомфортно... Спя на страни, като съм си взела една възглавница, която си слагам между краката и така ми е доста по-удобно Simple Smile

# 602
Аз вече от три години не спя по корем, а преди спях предимно така. С две близки бременности сякаш изгубих навик, а и получих болки в гърба. Имаше период, през който беше страшно и тогава като легнех по корем ме болеше още повече. Та така, вече спя само по гръб и настрани ☹

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 14:26 от Anastasiya_S

# 603
И аз заради болки в гърба отдавна не спя по корем. А така обичам. Сега се въртя от лява на дясна кълка.

Стомахът и червата са изместени нагоре и се притискат все повече от матката. Като се сгънете и натискът става още по-голям. От там и гаденето.

# 604
Моя корем едвам едвам си личи все едно съм леко напълняла 😂 не ми пречи на нищо. Аз да ви попитам вие започнахте ли да мислите за имена или все още мислите че е рано ?

# 605
Аз от самото начало се приучих да спя на лявата страна. Вечер се събуждам по гръб или на дясно, но се обръщам пак. Напоследък си слагам възглавница зад гърба, за да не се обръщам; а друга си гушкам. Общо взето се барикадирам с възглавници Grinning

# 606
Моя корем едвам едвам си личи все едно съм леко напълняла 😂 не ми пречи на нищо. Аз да ви попитам вие започнахте ли да мислите за имена или все още мислите че е рано ?
Ние сме измислили имената преди да забременея 😁

# 607
Poliy33 аз изчаквам да потвърдят за пола и започваме да мислим. Макар че при разговорите досега с мъжа ми нещо не може да стигнем до консенсус😊

# 608
Аз си имам име фаворит, а ММ като писар прави списък на имената, които харесват и на двамата - опитва се демократично да процедира Grinning

# 609
И ние така... 😁 Макар че мислихме и за други, но в крайна сметка си намирахме причина да се върнем на първоначалните...
Ние сме измислили имената преди да забременея 😁

# 610
И ние имаме имена, от преди 5-6 години още.
Имам огромен корем, а дори още не съм влезнала в 5 месец. Weary Почти никаква дреха от преди бременността не ми става на корема. Днес ще ходя на лов за дрехи за бременни. Ад е. Оплаках се.

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 17:30 от Summеr.

# 611
С първата бременност имахме имена от преди да забременея. Сега имахме само за момиче. Наскоро вече избрахме и за момче.

Summer, и на мен ми трябват дрехи. По-точно някакви свободни панталонки с ниска талия да не ми стягат под корема. Купих си блузи номер по-голям и си реших проблема с горнищата.

# 612
В Лидл ще има дрехи от четвъртък

# 613
Summer, и аз съм така. А все се надявах малко по-късно да ми проличи Grinning Иначе аз още преди месец се обзаведох с някои дрехи за бременни. Дънките си ми ставаха, но ми стягаха леко в корема, а ме беше страх да не пристискам бебчо. Като ходихме за пренаталния тест в Турция, си взех ей такива дънки: https://dfcdn.defacto.com.tr/7/J4883AZ_18AU_NM39_01_02.jpg. Излязоха ми около 20 лв и са супер удобни. Ластикът не е като при HM-ските до под гърдите и не ми пречи. Даже не го усещам особено. С една дума, много съм доволна.

И да ви кажа каква помада си забърках днес... В едно бурканче смесих какаово и коково масло, плюс малко зехтин Simple Smile Отивам да се къпя след малко и ще пробвам сместа Grinning

# 614
Шоколадче, приятно омазване! 😀

Не мога да понасям нищо около корема си. Тези ленти на бременлийските панталони са си чиста инквизиция за мен. За това търся обикновени памучни с ниска талия.

Общи условия

Активация на акаунт