През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! TEMA 3

• 20 863
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
При нас вече е голяма жега и открих сезона на летните рокли. Панталоните са в гардероба за наесен, последните месец-два.

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 17:18 от Anastasiya_S

# 616
Аз си взех тези , много са леки и мекички ,а коланчето за бременни не е под гърдите,а е два-три пръста само .Препоръчвам ги ! От H&M са .

# 617
Абеее, колко да е приятно Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ще взема да пробвам и аз с панталонки с ниска талия... Тъкмо вече си имам корем и ще разбера дали ще ми е удобно така или не.

Днес вече и при нас е топло, време си е за рокли наистина.

Мойра, много са хубави Heart Eyes

# 618
Аз се сдобих само с едни къси панталонки за бременни до сега, точно то H&M, ми направо се родих. Scream Но ластикът изобщо не е толкова голям, може би около 4 пръста. Проблемът е, че в момента гъзът расте право пропорционално с корема. Sweat Smile Сега отивам на лов за още, както се сещате, това е сериозен проблем.

# 619
Блазе ви за възможността да носите къси панталони. Аз гова лято ще съм пас.
Дупето, краката и гърдите ми растат тройно повече от корема. Cry

Набавих си някоя-друга рокля с дължина до коляното. По-къса не ща и да виждам на тоз етап.

Имам едни дънки от Waikiki, ама ластика ми се свлича все още, иначе ако не беше това, щяха да са ми супер удобни.

Имена имаме и за момче, и за момиче. Твърдо решено. Blush

# 620
Poliy33 аз изчаквам да потвърдят за пола и започваме да мислим. Макар че при разговорите досега с мъжа ми нещо не може да стигнем до консенсус😊

Ние не можем да стигнем въпреки че знаем пола вече. 😂

Аз нося анцузи и къси панталонки от плат. Като тези от преди все още ми стават, не мога да кажа обаче същото за дънките и панталоните. По принцип харесвам по - широки тениски и някой си ми стават, за сега съм купила само няколко рокли.

# 621
Александра ще е. Мъжът ми така го измисли и на мен ми харесва.  Каката е Антония. Исках да е с Д, едната баба е Дарина, другата Димка, лелята е Дарина и тя, аз съм Десислава, но с Д нищо не ми харесва. Само Дария, но много Дарии има, а и баба Димка може да се разсърди, че е изцяло на другата баба. Исках да е на бабите, ако беше момче щеше да е Димитър. Каката е частично на дядо си - Тонко, Антония, галено Тони.
Не исках да има специфични звуци, които трудно се произнасят от чужденците като Ж Ц Щ Ч.

# 622
Здравейте, днес бях на преглед и видяхме пола - момченце! Много се зарадвахме, защото имаме кака. Шийката я мерихме с ехограф 4,5 см излезе на коремен ехограф. Докторът ме посътва да спирам вече работа, тъй като ежеседмично пътувам 100 км понеделник и 100 км в петък. Сега трябва да реша дали да работя до края на юли-края на 06 месец или до края на юни - края на 5 месец.. Но може би е по-добре до края на юни

# 623
Summer, и аз съм така. А все се надявах малко по-късно да ми проличи Grinning Иначе аз още преди месец се обзаведох с някои дрехи за бременни. Дънките си ми ставаха, но ми стягаха леко в корема, а ме беше страх да не пристискам бебчо. Като ходихме за пренаталния тест в Турция, си взех ей такива дънки: https://dfcdn.defacto.com.tr/7/J4883AZ_18AU_NM39_01_02.jpg. Излязоха ми около 20 лв и са супер удобни. Ластикът не е като при HM-ските до под гърдите и не ми пречи. Даже не го усещам особено. С една дума, много съм доволна.

И да ви кажа каква помада си забърках днес... В едно бурканче смесих какаово и коково масло, плюс малко зехтин Simple Smile Отивам да се къпя след малко и ще пробвам сместа Grinning

И аз забърках такъв буламач преди месец, заедно с бадемово масло обаче, вместо зехтин. За съжаление течността стегна и от тогава се каня пак да го разтопя, но все не стигам до това...

# 624
Слънчоглед, честито Simple Smile)

Juicy, и при мен се втърди доста, но това е защото след смесването прибрах бурканчето в хладилника. Обаче като го извадя, си се топи и става течно, което не ми допада. Пробвай да отчупиш едно парченце и да го нанесеш по кожата. При мен поне се топи почти веднага и се нанася лесно. Единственият минус е миризмата на зехтина Joy Ще си ходя миришеща на салата Grinning

# 625
За съжаление, моята кожа е ужасно склонна към стрии. Сега мажа сутрин с Мустела, а вечер със.... Свинска мас. Joy Кучето полудява и само ме обикаля и се облизва. Като ходеща пържола съм.

# 626
Момичета, някой приема ли тези витамини?

Когато попитах аг за витамтни той ми каза, че ако се храниш пълноценно не са ти нужни. Но в рамките на последните 2 седмици съм болна (лека настинала) вече за втори път. От много неща не ми се яде. Осве фолиева к. нищо друго не приемам и реших все пак да се подсиля малко... но не искам синтетични витамини. А за тези нямам никакви препоръки и отзиви.
Като вариант разглеждам и Prenatal Jamieson.

# 627
Момичета, някой приема ли тези витамини?

Когато попитах аг за витамтни той ми каза, че ако се храниш пълноценно не са ти нужни. Но в рамките на последните 2 седмици съм болна (лека настинала) вече за втори път. От много неща не ми се яде. Осве фолиева к. нищо друго не приемам и реших все пак да се подсиля малко... но не искам синтетични витамини. А за тези нямам никакви препоръки и отзиви.
Като вариант разглеждам и Prenatal Jamieson.
И с предната бременност и с тази ми изписват Pregnacare Plus, с омега три мастни киселини, Биозин Мама също са качествени

# 628
Прегнакеър са ужасна синтетика, като много малка част от тях всъщност се усвоява от организма. Те са просто добра реклама и печалба за производителя.
Заложете на хубава храна и по възможност ако искате витамини, поне да са натурални. Има много информация навсякъде. В момента най-важното, което можете да приемате е омега 3 и вит.Д.
Разбира се това е моето мнение, не ангажирам никой с него.
Ще погледна Тера това като състав как са и ще пиша после.

# 629
Аз отдавна разчистих 90% от дрехите си 😁 Сега имам 2-3 ежедневни тоалета и няколко стари роклички, в които имам известен потенциал да вляза още няколко месеца. Корем си имам определено, но док каза, че като за близнаци е малък. Момиче и момче са 😍😍😍 Второ потвърждение имаме. Голям кеф, това сме си мечтали винаги. Аз не пия нищо вече и ФК ми каза да спра. Скоро ще ми предпише някакви добавки сигурно. Два дена до 5ти месец и от няколко дни усещам някакви слаби движения под и около пъпа, едва ли са червата 😁 Тях ги усещам силничко над пъпа. Вчера изглеждах така... дооста си личи 😁

Общи условия

Активация на акаунт