Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 25

• 28 075
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Смилка, Трошко - възрастни хора.

# 571
Офф- един виц по темата.
Скрит текст:
На входа на детската градина - баба и внуче.
- Как се казваш, миличко? - питам малкия.
- Фанта-лимон - сериозно ми отговори дребосъкът.
- ?????
Бабата:
- Казвах аз на дъщеря ми да не го кръщава Пантелеймон, ама кой те слуша...

# 572
Скрит текст:
Познавам Мата, към 50 годишна жена, учителка в училището на дъщеря ми. Все си мисля, че е умалително от някакво по-дълго име, Матилда примерно. Щом го чуя веднага ми изплува в съзнанието Мата Космата, не бих си кръстила детето така никога Sad

Имах учителка по география, която се казваше Мата. Беше известна сред учениците като Мата Космата 😀. Със сигурност не става въпрос за една и съща жена. Преди повече от 15 години беше над 50 годишна.

# 573
Ранчо - възрастен мъж

# 574
Аделин .... Енчев

# 575
Сега се сещам за една Симонина, но всички я знаеха като Симона. Не знам дали си има такова име по принцип или просто е някакъв опит за оригиналност, но със сигурност е развалено хубавото име...
И сега малко офф. Имах съученичка, която не си харесваше името и не се обръщаше когато й викаха така. Стигаше се до там, че когато учителката проверяваше децата по имена тя не вдигаше ръка, търсеха я с поглед. Твърдеше, че не познава такава. Иначе името й беше Татяна, искаше да й викат Теди...принципно и аз не харесвам много Татяна, идва ми малко грубо, но спрямо останалите тук си е направо прекрасно Laughing та мисълта ми е, щом Татяна я е срам от името й какво остава за Евгения-Генка и Вероника-Айше...

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 16:10 от naslada_99

# 576
Отдавна не бях чела темата, много е интересна:). Учуди ме, че името Катарина звучи странно и непознато на много хора, често срещано име в немско говорящите страни. В Германия- Катарина, във Франция Катрин, в Полша Катержина, тук Катерина...просто различни варианти на едно и също име:) Що се отнася до детето на Гущерови, то не е кръстено на двете баби, а на бабата и дядото по бащина линия- Анелия и Добромир. Съчетанието ми звучи грубо и недодялано. Ако непременно трябваше да съчетавам тези две имена, бих избрала нещо по-нежно и мелодично, като Анна- Дария  примерно, но вкусове разни.
Последното странно име, което чух е Надрияна.

# 577
  • София
Василева? Познавам я Simple Smile

# 578
Мата и аз познавам-40 + годишна.
Влизам в темата с две имена,които ми направиха впечатление,от Фейсбук групите:
Джинина-жена,55-60 год,с нормална бг фамилия
Божидария-младо момиче

# 579
Във фейсбук видях Арда - около 40 годишна жена. Не знам на кое А е ударението.
Анания - младо момиче, около 20 години.

# 580
  • София
Анания явно е женския вариант на Анани

# 581
  • Пловдив
Имаше форумско дете Арда, но мисля, че беше момче.

# 582
Арда е турско мъжко име.
А жената сигурно е Арда, като реката.

# 583
Триада и Нилиян

# 584
Цитат на: Атти link=topic=1т116461.msg39447202#msg39447202
date=1570566789
Василева? Познавам я Simple Smile

Атти, не запомних фамилията:). Кандидат е за общински съветник в Бургас, в листата прочетох името:)

Общи условия

Активация на акаунт