NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 5

• 68 199
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
  • На брега на реката
Абе то и  аз поръчах, още на 4 юли, ама до този  момент, нищо не е дошло.

# 136
  • Пловдив
Еми ако са ти обработили поръчката в петък , днеска... утре би трябвало да ги получиш

# 137
Моята поръчка от от 30.06 получих вчера, още не съм я отворила обаче.

# 138
  • София
Аз пък имам 160т. и много заредено кафе. Та няма да успея да ги използвам за съжаление.

# 139
Една кутия обикновено кафе е 200 т., така че няма какво да си вземете, но ако до края на месеца съберете повече, може все пак да си ги употребите. Дори и една кутия да поръчате, доставката не е скъпа и си заслужава.

# 140
Абе то и  аз поръчах, още на 4 юли, ама до този  момент, нищо не е дошло.
И аз на 4.7 поръчах, мейл им пратих вчера и нищо... Струва ми се, че ще пием по една студена вода. Аз имах само за 1кутия, ама вае пак...
Друг път веднага са ги пращали.

# 141
Явно има някакво забавяне, но не вярвам да не си получите поръчките. Аз съм от голям град и макар да пише, че  доставката се извършва до максимум 3-4 работни дни, аз чаках цяла седмица. Може би им е трудно поради някаква причина да смогнат и да ги обработят на време.

# 142
Поръчвала съм няколко пъти и бързо са пристигали. Със Спиди, ако не се лъжа. Доставката е около 3лв. Поне за 3-4 кутии съм плащала толкова. Ако са повече, може и доставката да е по-скъпа.

# 143
Може всички да са се юрнали да поръчват сега, заради неяснотата с точките.

# 144
Поръчвала съм веднъж-3 кутии, доставката беше със Спиди, към 4 лв.беше и дойдоха за 2-3дни. 4 лв.за 3 кутии си е екстра 😆

# 145
3лв е доставката и като се съберат точки за няколко кутии, си е направо без пари. Само дето тези точки бая зор се събират 😂

# 146
  • На брега на реката
Вчера звъннах на посочения в имейла телефон. Прехвърляха ме няколко пъти и на края " Всички наши оператори са заети, след сигнала оставете вашите имена и телефонен номер, ние ще се всържвм с Вас". Да ама не, никой не се обади, но снощи в 23,01 получих съобщение от Спиди /на Вайбър/, че днес от 16,21 до 17,20 ще си получа пратката с НП 3 лв.

Пускам това инфо, за да не се чудите какво се случва и защо има забавяне. Явно всеки, който има точки е поръчал, за да не изтърве срока за използването им.

# 147
Да, и аз получих известие от Спиди.
Ами да бяха си писали на сайта какви ще са промените, пък то една тайнственост😂😂😂

# 148
Гледам, че испанците имат някаква програма Premio с различни подаръци и отстъпки, може би и тук ще пуснат нещо подобно.. Като там в момента имат някаква лотария и победителят ще получава по 2000 евро на месец до края на живота си Simple Smile

# 149
  • Пловдив
Вчера заран и аз пуснах поръчка. После малко ме доядя, че не взех Мока и Лате Макиато Карамел и да зануля точките, а сега ми останаха 80 точки

Общи условия

Активация на акаунт