Връзка с мъж, който те крие

• 18 709
  • 312
  •   1
Отговори
# 195
Няма значение този конкретно обещава ли нещо, въпросът е, че приказките му за любов не струват 5 пари.
Какво общо имат неговите приказки за любов(ерген с жълто около устата) с нейния акъл (майка на 2 деца)?
Той да си приказва квото си ще.Тя да събере 2+2 и ще види,че където,каквито и пеперуди да пърхат,резултата ще си е все 4..

# 196
Цитат на: кукумицинка link=topic=1116594.msg38734626#msg38734626 date=15581 64233
Вземаш си ключа обратно, сменяш патрона и викаш полиция, ако дойде, искайки да влиза у вас. Няма нужда да запознаваш децата си с всеки тъпкач.
Много вярно

# 197
  • Linz
Няма значение този конкретно обещава ли нещо, въпросът е, че приказките му за любов не струват 5 пари.
Какво общо имат неговите приказки за любов(ерген с жълто около устата) с нейния акъл (майка на 2 деца)?
Той да си приказва квото си ще.Тя да събере 2+2 и ще види,че където,каквито и пеперуди да пърхат,резултата ще си е все 4..

И моя беше ерген, пък аз майка на 2 деца, но освен приказки, имаше и действия. Обаче мен ситуацията не ме устройваше- разликата в акъла и опита ми бодеше и го разкарах.
Тоз просто я баламосва, пък на нея й се иска да му вярва.

# 198

Плюс това, като годините не са фактор, ти анонимна, как си обясняваш поведението на 27 годишното гадже? Разбрахме, че авторката не е грозна и не я крие заради това.
А и не схващам какво искаш да ни кажеш. Че гаджето на авторката може да не иска сериозна връзка, като стане и на 37 ли?

Аз лично, преди година и половина имах връзка с човек на 27 г. и беше по-голям джентълмен от много негови "батковци", както и внимателен, отговорен и самостоятелен мъж. Никога не съм го възприемала като хлапе.

На втория въпрос, да, твърдя че има мъже не на 37, а и на 47 г. да станат, пак няма да искат/да са готови за серизона връзка. Или по-точно, няма да знаят как да се държат в такава.

Че си по-млада, ясно, но как разбра, че си и по-красива?

О, определено съм. Обективно. Но не това е определящото, очевидно.

# 199
Не всяка любов се заключава в брак и деца. Това не означава, че я няма.
Притесненията за не-афиширането в социалните мрежи са, меко казано, абсурдни.
Аз не останах с впечатление, че някой от някого се крие. Най-малкото, любовникът познава децата на авторката. За какво криене говорим в такъв случай?
В крайна сметка и не разбирам защо той да е виновен или незрял. Та това са няколко месеца връзка. Авторката иска да го разходи като мечка на синджирче и да се покаже пред всички, че не е сама, а той не е надянал охотно и сам синджирчето, та това го прави несериозен и там всичките епитети, които му лепнахте - шегувате се, нали?

# 200
Ех, по презумпция ли смятаме тук всички за грозни?  Laughing
Все пак е форум, нямам лични снимки за аватар.
Пък и всяка жена като се види в огледалото си знае хубава ли е или не.
Познавам жени на външен вид наистина са много хубави, но около тях не се навъртат много мъже.
И обратното, обикновени жени, дори не могат да се нарекат дори хубавки, обикновени, но около тях пърхат мъже. Нещо в излъчването ли не знам?

# 201
Да бе, дай сега да заклеймиме всички 27-28 годишни, които използват жени с по 10-15 години по-големи от тях единствено за секс, че не стават за нищо, щото ти си се хванала с някъв си, който най-вероятно ще си умре сам.

# 202
Проблемът едва ли е само в социалните мрежи, ако я крие от колеги, семейство и т.н. си е обидно и определено е незряло.
За мен това не е мъж на място, който уважава собственият си избор, както и явно не го интересува, че това ще нарани и обиди самата нея.

# 203
Неафиширането не е криене.
Отказът от запознаване толкова скоро с родителите също не е криене. Тя самата писа май, че те подозират причината да не са се запознали със 'снахата'.
Направи ми адски неприятно впечатление въпросът 'ние втора ръка хора ли сме'. В късните 30 подобен въпрос е абсурден.

# 204
Предвид факта, че преди това е била с приятеля му, който най-вероятно е същия "хлапак", нищо чудно да си я "прехвърлят" точно в стил "хвани си кака да те отрака".
Въобще не я приемат сериозно, не гледат на нея като на сериозна връзка, просто ...готин секс.Докато го има.

# 205
Абе, при него май си е баш криене, ама донякъде го разбирам. Най-вероятно в компанията му, годините на приятелките на връстниците му варират между 23-27. Сега представете си, най-добрия му приятел идва с 23 годишна мацка, той с 37 годишна. Грубо, ама е истината.
Колкото до родителите - винаги си има едно леко притеснение, когато запознаваш гаджето с тях, че дори и най-идеалното да е. В неговия случай не е като да няма за какво да се хванат - разлика в годините, деца....
Авторке, ти ако се хванеш с 50 годишен ще го развяваш ли като знаме, ама честно? И, ако ми отговориш "ако го обичам истински, да", тогава и сама можеш да си отговориш защо младежа не те афишира.

# 206
Интересно нещо е мъжката психика. Едни те показват като панаирджийска мечка навсякъде, други ги е срам. Много незряло е това поведение, инфантилно даже. Разбирам, че има и такива хора, които просто не искат да се афишират на широкия кръг познати, като във фб, ама да се криеш дори и от близките ти, нещо не го схващам съвсем. Напълно възможно е, човекът да не е напълно наясно с чувствата си и какво иска от живота, и това да го кара да не бърза. Може и да го притеснява  разликата в годините, защото все още обществото ни е такова, че приема голяма разлика, само ако е в полза на мъжа. Като че ли по-лесно смилаемо е. Другата причина може да бъде, че не знае каква ще е реакцията на родителите, ако разберат, че има 2 деца. Какво ли ще си кажат хората - тоя, нашия синковец току виж ни остави без внуци, че тя оная две има и може да не иска повече.

# 207
  • София
Проблемът едва ли е само в социалните мрежи, ако я крие от колеги, семейство и т.н. си е обидно и определено е незряло.
За мен това не е мъж на място, който уважава собственият си избор, както и явно не го интересува, че това ще нарани и обиди самата нея.

Не виждам защо ще я нарани, като директно ѝ е казал, че не иска да афишира връзката им.
То, като си помислиш- първо е била 2 години с приятеля му и явно, е запознала децата с него, а сега е с на бившия приятеля, и пак ги запознава, и те пак го "обожават".
При това, тя си казва, че въобще не напъва за брак или нещо подобно, независимо че преспива при нея постоянно.
Е, като прибавим и тръшкането, че не бил искал да качва общи снимки, дали просто този 27 годишен няма доста повече акъл от авторката?

# 208
Ама защо непременно това е индикация за нещо лошо, обяснете ми?
Аз не бих се навила да запознавам на 8мия месец някого с родителите си. Освен ако нямаме дата за сватбата и/или бебе напът, както някой се пошегува назад.

# 209
Аз ако си хвана мъж само за секс, също няма да тръгна да го запознавам с близки, приятели, роднини или родители. Още по-малко пък ако имах деца бих тръгнала да го запознавам с децата си. Абсурдно е.
И предполагам същото важи и за мъжете.
То лошо няма, лошото е, когато отсрещната страна лети в облаците и при всички индикации, че е нечия играчка, си мисли съвсем други неща.

Общи условия

Активация на акаунт