ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 9 - ФИНАЛЪТ

• 35 000
  • 789
  •   1
Отговори
# 150
  • España
Нищо не се вижда за съжаление, края на 7 еп.Според мен или е инсцинирано от Асен(няколко пъти казва на Мия,че не иска никой да разбира за това заради семейството) или е била преименувана и той тогава не е знаел,че е мюсюлманка.
Чакайте малко... от къде се разбра ,че майката е мюсюлманка??? Реално още нищо не е изяснено... Ами ако не е ..?

Скрит текст:
По въпроса с потниците -  мен, освен сандал върху бял хавлиен чорап, друго не може "да ми изплаши окото" ! А потниците за мен носят два вида "очарование" в мъжките образи : или онзи аграрeн полъх, така навяващ мисли за здрави потни ръце; или, който лично аз предпочитам, на   танцуващ мачо, скокнал от клип по MTV.

# 151
Не се е разбрало. Ще видим какво ще представят в 12 еп. Основната версия(гледам и гласовете от анкетата) е,че Асен е убиеца т.е вероятно той е син на Сабри и Фатима. По-назад в темата се обсъждаше, че на гроба на майка му има кръст, а ако е вярна тази версия трябва да е мюсюлманка и е преименувана. Допускам и варианта да е смесен брак(Екрем каза,че в селото има доста смесени бракове), но пък няма логика ако майка му е Фатима да е християнка.

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 15:32 от Organza

# 152
  • София
Явно ще трябва да отварят и гроба, който показа Асен на Мия. Излъга я, според мен, за да скрие истинската си майка - Чанова.
На двама убийци ме навежда промото - Краси е прострелян в полицейското управление, а друг стрелец е в пещерата с прокурора.

# 153
Според мен също е Асен,отмъщава си за убийството на баща си.

# 154
Аз си мисля, че полицайчето, от първи епизод, може да е убиеца.  Уж , само парите гепило, уж това-онова....По-добре да го мислят за крадец, отколкото за убиец. Не ли? Simple Smile
Той не е местен, какъв е мотивът му?

# 155
  • София
Някой се чудеше защо Чанова е подпалила къщата. Може би защото този пуст имот е донесъл толкова беди на семейството й, ако не е замесена (както вярвам) и сега й се струпат на главата убийства, шантажи, синът й - убиец... Огън да я гори къщата.

Все пропускам да спомена,  то ще свърши филмът Simple Smile, колко ми харесват началните кадри - шапка ли се нарича, не знам. Тези Родопи, мъглите и върховете, музиката, която според мен чудно ги допълва - създават ми такова мистично и прекрасно усещане... браво!

# 156
Кой наследява имота на починалия Сабри?
Ти явно гледаш на телефон сериала или на стадион с много хора. Как кой?

# 157
Ако говорим за наследяване-по закон синът му. А какво е станало с него и кой е той-ще разберем навярно.
Ако говорим за незаконно присвояване-Чанов. Как точно е станало до сега не се разбра. Това, че Сабри е умрял, не прави автоматично Чанов собственик. Някой му е помогнал да узакони грабежа.
Странно ми се видя, че дядото  /Налбантов/ 30 години не е видял какво е станало с имота на Сабри.

# 158
  • Ланкър, планините Овнерог
А дали Чанови не са осиновили Асен,  за да присвоят имота. Детето е наследник, те го осиновяват и те ти хубава земя.

# 159
Друго си мислех. Добре Чанов и другари са  затрили този Събри и въпросната Фатма, ама не са ли имали някакви роднини, които да се поинтересуват от тях. Братя сестри на Фатма или този Събри, родители... Примерно Краси  спокойно може да е брат на Фатма и да отмъщава, че  са постъпили по този начин със семейството на сетра му. Например........

# 160
По закон, жена му и детето са наследници.

# 161
  • Бургас
Друго си мислех. Добре Чанов и другари са  затрили този Събри и въпросната Фатма, ама не са ли имали някакви роднини, които да се поинтересуват от тях. Братя сестри на Фатма или този Събри, родители...

В този контекст:
Ние нищим ли, нищим присвояването на имота на Сабри от страна на Чанов, но Осман и Емре са отстъпили под натиска и са продали имотите си, вероятно на безценица, т.е. техните наследници също имат основание за мъст. Ако са се досетили или научили за издевателствата над бащите им. Макар че не очаквам да станем свидетели на колективна вендета , просто се замислих, че кръга на хората искащи възмездие може да е по широк. Или може би повече хора са знаели и постепенно са сглобили картината, но един се е решил да въздава справедливост.

# 162
На мен  този Емре ми се  видя примирен някак си.Благодарен сякаш, че не е лежал  по Белене   за измисления  атент, за които са го разпитвали.... А при Рамаданова - мозъкът някак си там  останаха нещата в нищото....и при Недко също. Какво  го накарало да съчини донос срещу своите хора...

# 163
BigCityNights след като не знаеш кой е убиеца, защо през цялото това време твърдиш че знаеш на 99%, че имаш вътрешна информация и т.н. Ти сам си го казваш, после другите са ти виновни.....

# 164
  • Другата България
 Laughing
Вие наистина ли му се връзвате на Биг Ситито?
Не вярвах, че може да има толкова наивни хора, за първи път ли го четете?

Общи условия

Активация на акаунт