ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 9 - ФИНАЛЪТ

• 35 068
  • 789
  •   1
Отговори
# 225
Резовски да 😂😂

# 226
Сега видях във ФБ, че на кръста на гроба на уж майката на Асен, пишело Фани 🤔. Преименувана Фатма?
Да

# 227

Наистина, но на пръв поглед не се вижда, изсветлих снимката и я отрязах. Излиза,че е починала съвсем скоро 5.5.2017, а в сериала май действията се развиват юни-юли 2017. Ние сега разбрахме, но Мия го знае от 7 еп 😆. Остава да навърже, че Фани е Фатима - жената на Сабри.

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 15:11 от Organza

# 228
  • Пловдив
Оле...опасни сте  Crazy Grinning

# 229
Чанова е казала на Асен, че жената, която го е родила, сигурно е рисувала добре. Значи тя знае кой е бащата, няма обяснение защо е споменала само майката!

# 230
Добре де, защо Филип да е убиеца? Той няма мотив. В момент на умопомрачение (мъж с празни очи, то тази Рубинка беше подбелила очите де )той не  знае какво прави, но не убива хаотично, а си избира жертви свързани помежду си?...  Искал да се хареса на баща си, да се докаже...и? Това причина ли е да убива систематично, целенасочено и ритуално?

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 17:41 от FBID1725243980876868

# 231
  • Street of Dreams
Интересни постове в последните страници.

Ако не е поредният облак дим, има нещо в този момент на даването на якето.
Едва ли искат само да кажат, че Филип е обикновен женчо, защото това е било преломен момент на промяна.

Всъщност също е възможно момичето да му е казало, че Асен е осиновено мюсюлманче и той да се е отдеъпнал от него, а след това пак да се в привързал като брат.

# 232
Асен е с най-ясен мотив и профил за убиец. 95% съм убедена, че ще е той. Дори и да е друг, ще ми се струва по-скалъпено.
В едни кратки 45 минути имаме да видим кой е убиеца, какво го направило такъв, как е убивал. Някой ще стреля по Краси, някой ще подпали къщата на Чанови и още там, каквото даваха в промото. Не е малко за 45 минути, така че да се измисля друг убиец сякаш няма време.
Това ми е версията, не я натрапвам.

А, трябва да разберем и как убиецът е смятал да завърши отмъщението си. Защото му е ясно, че няма как да остане неразкрит, а едва ли има планове да лежи в затвора.

# 233
Мина ми през ум,че може последната серия да е по-дълга, да речем 60 мин., или 90 мин., доста казуси има да се решат.

# 234
  • Бургас
Излиза,че е починала съвсем скоро 5.5.2017, а в сериала май действията се развиват юни-юли 2017.

При това положение,близостта между датата на смъртта на Фани и старта на поредицата убийства биха могли да говорят за причинноследствена връзка. Преди края си жената може би все пак е съумяла да каже нещо на Асен. Ако приемем разказа му за чиста монета, разбира се.

Блу, думите ти са много вярни. В същото време последното -" а едва ли има планове да лежи в затвора." - много добре кореспондира с едни мои луди мисли , че Краси едвали някой в полиц. управл. го е застрелял, а че той сам го е направил. Ако за момент приемем за истина, че той е убиецът и отпреди споделените ми съмнения за тежко заболяване на Краси, се получава нещо такова: Разбира за болестта си и че му остава малко живот . Не знам с какъв мотив , но решава да наказва и след като всичко е свършено слага край и на себе си.

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 15:51 от lady Koup

# 235
Филип е убиецът, майката е Фатме - Фани... той е покръстен, запазвайки първата буква на името и!!!

# 236
Мина ми през ум,че може последната серия да е по-дълга, да речем 60 мин., или 90 мин., доста казуси има да се решат.

Няма, в програмата си е обикновен епизод.

# 237
Права си Блу...да изкажа и аз моето становище по промото-първо ще е ексхумацията, при нея ще открият нещо за убиеца, от там отиват в къщата, която дават как Филип къса от стените.Къщата на Чанови ще я взриви някой, но още не знам кой и чий е хола, в който дават Краси оффф много неизвестни има Simple Smile

# 238
  • София
Сцената с Краси ми прилича на полицейското управление с тази ламперия.

# 239
Тази, в която е с Попето и е ранен е там да в управлението, но малко преди това в промото го дават с ръце на кръста, в нечий хол, зад него има закачена полицейска униформа и няколко икони

Общи условия

Активация на акаунт