ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 9 - ФИНАЛЪТ

• 35 027
  • 789
  •   1
Отговори
# 345
Вече съвсем се изкривихме, такива абсурдни взехме да ги редим 😂.

Истината обаче е една и никой не е готов за нея. Мия е ... Фатма 😱😱😱. Нали била психически нестабилна 🤔. Ще кажете - млада е - никакъв проблем, пластични операции.

🤣🤣🤣
Аз определено предпочитам логиката пред някоя изненада, обяснима като си затворим леко очите.

# 346

Какво ще кажете за това?

# 347
Истината обаче е една и никой не е готов за нея. Мия е ... Фатма 😱😱😱. Нали била психически нестабилна 🤔. Ще кажете - млада е - никакъв проблем, пластични операции.

Не, не може Миа да е Фатма. Има и друга психически лабилна - Чанова...

Какво ще кажете за това?

Твърде плоско и предвидимо. Той може и да е от редиците им, но изневярата беше разкрита по време на убийствата, а те самите имат предистория и по-дълбок смисъл.

Тук обаче има и друга изневяра, на Чанов с туркинята. Именно тази история ще се разплете и вероятно тя стои в основата.

# 348

Какво ще кажете за това?
Това съм го чела в жълт вестник, пишеше,че образът на Руфинка е формиран с цел да пресъздаде образа на Ванга. Скоро даваха интервю с актрисата,която е изграла тази роля - тя не каза нищо подобно.

# 349
Губи ми се на каква възраст Асен е разбрал, че е осиновен и кога е напуснал полицията.
Ако убийствата са във връзка с възродителния процес, убиецът трябва да е бил свидетел или такъв, който има достъп до документи. Защото да убива по предположения и слухове...
Освен да е психопат, но тогава защо избира хора, които са били свързани в миналото по някакъв начин.
Та ако е Асен-имал е достъп до документи, но защо чака толкова? Повод? Продължавам да мисля, че Каракехайов е убит във връзка с канал на емигранти, а последващите убийства са от друг човек, по друга причина, използвайки връзката му в миналото с останалите и имитирайки стила на предходния.

Признавам си, че първите няколко серии гледах отгоре, отгоре и подробности ми се губят.

# 350
  • Бургас
Ако се върнем към началото и подходим с разум  и аналитичност, а не с емоции нещата може би се подреждат.  Мия Язова очевидно работи  и е работила по проблема с нелегалния трафик на емигранти. За това и пристигна в Смолян. Бруталността и необичайността на начина на убиване бързо грабна вниманието ни и сякаш забравихме причината  агентът на ДАНС да е в Родопите.  Връщам се на предишните си съмнения за посттравматичния стрес на Мия.  Тогава не подозирах Разовски, но сега вече да. И нещата започват да се наместват.  
На върха на „хранителната верига“ винаги стоят едни и същи индивиди – амбициозни, алчни, властолюбиви и арогантни. Във всички времена и на всички географски точки. Това е природен закон.  Очевидно  убитите + Чанов+Рамаданова са били добре сработен екип в миналото. Почти сигурно е че към групата по някакъв начин  принадлежи и Разовски.  Следвайки логиката  „Каквото е било, пак ще бъде“ – хората са се сработили и в съвремието.  И тук идва акцията, при която е убит съпругът на Мия. По нейни думи се е предоверила на информатор и резултатът е загубата на бащата на детето й. Ами ако тази подвеждаща информация е била фабрикувана от шеф Разовски, за да спре разследване водещо до него и ортаците му!?  Това обяснява и следващата му стъпка-компрометирането на психотеста, опита да отстрани Мия от случая в Смолян,  пристигането  на място....И ако искате наречете ме луда фантазьорка, но онова досие на Цанка Караджова от дома за сираци, дали не ни говори,  че пенсионираната служителка от дома  е била принудена да даде подходяща  информация  на Асен, за да стартира  неудовлетворението и енергията му в  полезната посока.  Изчезват низшите брънки на веригата и висшите оцеляват.  Ако кажете , че Чанов все пак в кметската си кампания пледираше за чиста България, отговорът ми е че подобен род хора не се свенят да черпят облаги от всички източници и най-малко биха се безпокоили да бъдат двулични.
Всъщност до известна степен повтарям стария си пост за новия бардак със старите курви, но тогава само подозирах връзката с Разовски, докато сега съм почти убедена, че той изпълнява ролята на Маман.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 10:32 от lady Koup

# 351
Доразвиваш ,мисля моята теза, че убийството на Каракехайов е повод за последващите убийства.Т. е. убийците са различни.

# 352
Доразвиваш ,мисля моята теза, че убийството на Каракехайов е повод за последващите убийства.Т. е. убийците са различни.

Каракехайов е 2-ри убит!

# 353
Категорично няма да е убиецът Филип. Ако ще е от полицаите, най-заподозрян е Краси.
Мисля, че вече подсказаха, че е този Сабри, освен ако нещо съм пропуснала като детайли, тъй като не успях да гледам добре последния епизод. 

Сабри е много по-възрастен от Краси. И Чанов мислиш ли, че няма да го познае?  Работите им са свързани и те се виждат често.

Тезата с полудяването на Филип от това, че е осиновен и започва по тази причина да отмъщава е в десетката.

# 354
Всички , които харесвате Асен, ще можете да си го гледате по няколко пъти на ден в агресивната реклама за македонска наденица 🤣
Аз не успях да се " влюбя" в никой от героите .

# 355
И аз като Ели. Може би имам малко повече симпатии към Филип.  Или по-скоро съжаление..

# 356
  • Бургас
Не, по-скоро свои стари догадки. Не мисля, че убийците са различни, но съм съгласна , че причината е трафика,. Старите грехове са повод, претекст. Но все не ми се иска да приема Асен за нечия маша, а май натам трябва да вървя.
Който и да е убиецът, струва ми се е добре манипулиран и върши нечия мръсна работа.. Убива за собствена вендета, но без да съзнава разчиства пречки и проблеми от днешния ден. Т.е. е своеобразна повторна жертва на едни и същи злосторници.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 10:46 от lady Koup

# 357
Кой възрастен ще полудее, когато разбере, че е осиновен? Да е малко дете, разбирам. Възрастен може да охладнее, да се сърди, че са го заблуждава ли, ама чак да полудее...

# 358
Аз разбрах, че Чанов се е обадил на шефа на Мия да иска да я отстранят, като един вид го е притиснал като човек, който има власт. Може би се познават на по-големите постове. Така както кмета съдейства на Филип да се върне Мия.
Но знае ли човек какво са измислили.
Честно казано предпочитам да е Разовски/така ли беше Grinning /в дъното на всичко, отколкото Асен. Но кой ще е физическият  убиец?

# 359
  • Бургас
Кой възрастен ще полудее, когато разбере, че е осиновен? Да е малко дете, разбирам. Възрастен може да охладнее, да се сърди, че са го заблуждава ли, ама чак да полудее...
Ами, по принцип изглежда пресилена реакция, признавам. Обаче не знаем как е била спускана информацията. BaDBluEeYeS май беше споделяла на някои психологически експерименти. Имаме си психоложка на разположение... Преди малко се замислих, че пчеларя имаше доста асоциално държание и начин на комуникация.Подходящ обект ...

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 11:49 от lady Koup

Общи условия

Активация на акаунт