ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 9 - ФИНАЛЪТ

• 35 032
  • 789
  •   1
Отговори
# 330
Помагайте! 😂 Флаш кадър от еп.1 на трупа. Това зеленото в ляво какво е?Дреха?На кого? Огледах всичко живо на поляната до езерото,но не видях никой с такъв цвят. Значи ли,че някой е бил там преди това?

# 331
Нещо с което е бил наметнат трупа, докато дойдат разследващите? На платнище ми прилича.

# 332
Аз взех да се съмнявам за Филип
1. До момента Филип  труп не намери или се бъркам?
2. Всичко, което намира са неща около труповете и свързани истории, но не говори за извършител
3. Инструкциите към екипа са малко странни, все едно не търсят убиец , а разнищват стари, минали неща, които само него го интересуват ...

# 333
  • Street of Dreams
Аз 11 епизода и 9 теми не разбрах кой е Милошев и по-скоро защо всички говорят за него така, сякаш е техен колега или стар, близък познат. Милошев това, Милошев онова...

# 334
E,хубава работа. Joy
Милошев е известен продуцент,телевизията е пълна с негови проекти и според моите наблюдения,доста успешни.Жена му пък Апостолова(леля на Диана) пише сценарии на филмите,участва и в "Столичани в повече".

# 335
  • Там,където се събуждам щастлива.
Първо заложих за Лазар. След това Асен. След изгледаното промо си мисля, че е Чанова заедно с Филип. Дават я как гледа пожара на къщата, като свидетел на всичко случващо и най-сетне намерила възмездие. И понеже не може да е извършила физически тези убийства й трябва някой, който е силен физически. Не може да е Асен, защото той не се подлага на манипулации. Отстоява позициите си и намира сила да се изправи срещу нещата. Филип е лесно манипулативен и слаб като характер. Обожава майка си (прави това, което тя каже: да дойде на вечеря, да остане да спи в къщата и т.н.). Слабостите на характера му са довели да й съдейства.

# 336
  • Street of Dreams
E,хубава работа. Joy
Милошев е известен продуцент,телевизията е пълна с негови проекти и според моите наблюдения,доста успешни.Жена му пък Апостолова(леля на Диана) пише сценарии на филмите,участва и в "Столичани в повече".

Сега ако питам коя е Диана и отиде коня...Joy

# 337
  • Там,където се събуждам щастлива.
Апостолова леля на Диана Димитрова?

# 338
  • София
Хора, какви ги говорите, този убиец съвсем ви взе акъла 😂
Апостолова, жената на Милошев е леля на Павела Апостолова, героинята, която играе Диана, дъщерята на Мия в сериала.

# 339
По принцип мисля, че е Асен, но все пак допускам и Филип.

Може би мама Чанова не може да има собствени деца и двете са осиновени.

Филип разбира и откача, за това е и полудял още преди да започнат случаите, за това Чанов му каза да се стегне, да не трепери, може и да се е опитал да убие баща си или майка си от яд. За това се е разделил с бившата приятелка. За това Мия ще е ужасена.

# 340
  • Street of Dreams
Хора, какви ги говорите, този убиец съвсем ви взе акъла 😂
Апостолова, жената на Милошев е леля на Павела Апостолова, героинята, която играе Диана, дъщерята на Мия в сериала.

Ясно.

Аз, като страничен човек, оставам с впечатлението, че в БГ едни и същи хора са завзели малкия екран - едни продуценти, едни и същи актьори (много се учудих, че нашите герои и другаде са играли двойка), че и роднини някакви...някак ми остава усещане за връзкарство.

# 341
DTF е вече сравнително голяма и успешна продуцентска фирма насочена към твърде малък медиен пазар, но понеже е сравнително млада (от 2011г.) е нормално да има чести договори с почти едни и същи артисти и дори да наема роднини, ако се окажат подходящи за отделни роли (сценария за които и без това пишат те). И на мен не ми харесва да въртят едни и същи артисти във всичко защото колкото и да са добри омръзват, но поне видяхме че напоследък дават шанс за изява и на новозавършили такива.

# 342
... (много се учудих, че нашите герои и другаде са играли двойка)...
Ако визираш Карамазов и Духовникова - играят заедно и в "Дървото на Живота", който препоръчвам силно. Добре направен, завършена история, един от малкото бг сериали, които много харесвам.
Извинете за отклонението

# 343
Категорично няма да е убиецът Филип. Ако ще е от полицаите, най-заподозрян е Краси.
Мисля, че вече подсказаха, че е този Сабри, освен ако нещо съм пропуснала като детайли, тъй като не успях да гледам добре последния епизод. 

# 344
  • Street of Dreams
Ако е един ретро филм - бях започнала да го гледам и после забравих, че съм започнала. Не съм сигурна, че е същият - голяма къща и едно момиче мери едни бели рокли, имаше сцена по бельо. Честно казано ако не бях влязла в тази тема и с ДГ щеше да стане така. Но ми е забавно с вас. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт