ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 9 - ФИНАЛЪТ

• 35 034
  • 789
  •   1
Отговори
# 315
И аз да си кажа. Поддържам си тезата от началото на сериала: не е Мия, Филип, Асен, татко Чанов. Почти съм сигурна - не е никой от разследващият екип.

Имам подозрения към мама Чанова, които съм написала вчера в пост и смятам, че тя е в основата на драмата.
Няма физическа сила да е прекият убиец.

Силите ми стигат дотук с анализите.Smile

# 316
  • Бургас

А, с това какво искат да ни кажат!?
Нещо засягащо конкратно и лично нея? Успяват да ме объркат хубавичко. Само се моля на финала един от двамата (Филип или Мия) да не поеме надолу по пътя към Хадес. Anguished
Не че го искам за някого от другите.

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 19:46 от lady Koup

# 317

Как ще коментирате това?! 🤔

# 318
  • София
Може би, не случайно е изпратена да разследва точно тя.

# 319
Прецъквам каналите и изтръпнах - Карамазов по Нова и минаха 3-4 сек докато се усетя, че е ОЖ 😂😂😂

# 320
Може да разбере,че не е виновна за смъртта на мъжа си и да се откаже от работата си,защото се чувства излъгана. Спомням си за думите на Милошев,че няма как 2 сезон да е със същите главни герои - или някой ще умре или ще се откаже от работа.

# 321
В четвъртък в колко часа е финалът? Канени сме на абитуриентски бал и май ще го гледам в нова плей след това 🙄

# 322
В началните епизоди, когато Донка сподели първо на Краси, а после на Филип за звъненето на телефона на Славчо, Краси не я отрази ( май й каза от хормоните или нещо такова), а Филип каза на Славчо “ Знам, че не си ти”. От тук идват двамата мои заподозряни, друго всичко ме обърква.  Не вярвам да е Асен. Другото, което ми направи впечатление е защо Мия скри шапката на детето.

# 323
https://www.facebook.com/diavolskotogurlo/videos/2604937649733320/
това не знам ново или старо промо е , аз друго не съм гледала

# 324
  • Street of Dreams
От два дена гледаме, че Попето реве за Краси и още и още се спряга като убиеца.

# 325
Тази анкета сигурно е с цел да решат кой от двата финални епизоди да излъчат (ако е истина) , дефакто който има най-много гласове няма да е той убиеца. Grinning

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 21:37 от smile_9

# 326
  • Street of Dreams
Тази анкета сигурно е с цел да решат кой от двата финални епизоди да излъчат) ако е истина) , дефакто който има най-много гласове няма да е той убиеца. Grinning

Във всички случаи ще има недволни - половината искат изненада, другата половина - логика.

# 327
Тази анкета сигурно е с цел да решат кой от двата финални епизоди да излъчат) ако е истина) , дефакто който има най-много гласове няма да е той убиеца. Grinning

Точно и аз това си мислех, но като изгледаме финалния епизод, ще дойде въпросът - „Какъв ли щеше да бъде алтернативният финал?“ Grinning (Все още мисля, че това за двата различни финала беше просто поредната жълта новина...)

Между другото си мисля, че доста хора ни четат тука. Вече няколко теми правим точно тази анкета. Май и Карамазов и Нова са взели идеята за анкета от нас.. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 21:18 от Dzqn

# 328
  • España

Във всички случаи ще има недволни - половината искат изненада, другата половина - логика.
Аз искам и двете!!! Една хубава логически обоснована изненада !!!

Между другото , никога не съм разбирала защо се снимат два финала " според зависи" ! Авторите са създали съответните произведения според собствените си представи и идеи - винаги ще има доволни и недоволни ! А и на мен лично винаги би ми се искало да видя и другия финал... някак си...

# 329
Няма втори финал, филмът е сниман 2017 година и трудно би се сформирал екипа отново(до скоро Духовникова беше в Прага, Нейков и Милошев се разделиха). Това излезе като новина в жълтурите и то,за да оправдаят фалшивата новина, която първоначално създадоха, а именно,че Краси е убиеца в случай,че се окаже някой друг.
Склонна съм да вярвам,че е възможно да се снима втори финал ако се снима паралелно с излъчването на сериала.
Тук даже цитират "Уикенд"
http://blife.bg/article-52481
Ако е сниман втори финал(в което се съмнявам) ще познаем - актьорите са се ошишкали, особено Карамазов.

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 21:40 от Organza

Общи условия

Активация на акаунт