ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 9 - ФИНАЛЪТ

• 35 048
  • 789
  •   1
Отговори
# 375
Аз като чета май нищо не сме изпуснали 😂

# 376
Няма да е Краси, ама ако е някой статист ще е е.@ти тъпото.

Аз вече спирам с догадките, още малко и ще разберем какво са измислили.
Само да не е нещо в стил ОЖ.

# 377
ако се хванем за думите на Христо Петков, че ако сме гледали внимателно, значи сме видяли убиеца, то значи няма да е някой от главните герои.

П.П. Аз ОЖ не го следя и не знам там се случват нещата Simple Smile

# 378
ако се хванем за думите на Христо Петков, че ако сме гледали внимателно, значи сме видяли убиеца, то значи няма да е някой от главните герои.

П.П. Аз ОЖ не го следя и не знам там се случват нещата Simple Smile
ХМ..Кирето ?Simple Smile) или пък Страхил?

След последната серия бях убедена, че е Асен, защото е най-логично. Аргументи бол, да не се повтаряме , а и не е задължително убиецът да се разкрие точно в последната серия, и без това все още има много неизвестни.
Въпросът е за кого рябва да има изненада- за нас или за героите от сериала. Според мен по-скоро второто и тогава пак всичко води към Асен, още повече, че все се наблягаше на драматизма, мотивите и т.н. Един вид си връзваха гащите сценаристите, че дори и да е разгадан кой е убиецът от по-рано, не това е най-важното. 

Сега започнах да допускам, че може и да са заложили на сензацията и да скалъпят нещо с други мотиви и убиец. Най не ми се връзва Асен да убие човека, който го е отгледал, а и алибито с директорката. Да не говорим, че  ще пострада и Филип, а той с нищо не е виновен за изторията в миналото , освен това ги дават да са близки с Асен.
Та да видим в крайна сметка какво са измислили...

# 379
Може да е и Срахил - да е осиновен от Каракехайов, който други деца няма. Може жена му да е била бездетна. Страхил обожава майка си, вписва образът и в икони. Може да е разбрал, че Каракехайов е виновен за смъртта на баща му и не само той и да е решил да отмъщава. Рисува, борави със длета, прецизен е. Той насочи Мия към второто тяло. Само с първия убит не знам как да го свържа Simple Smile

# 380
Ще се очудя ако все още никой не е познал! След толкова много различни предположения, 100% някой ще е нацелил убиеца. Grinning

# 381
Убиецът е Фотев, отскочил за малко до Смолян 😂😂😂

# 382

ко каза ко?! Кой тоз? Simple Smile

# 383
Един от ОЖ, който колкото и да го трепят той по-силен става. Не мре гадината и туйто.
Понеже не следя последнкя сезон , само от врее на време надничам в темата, та видях , че пак гадории  е творил.

# 384
Ново амплоа Joy Само не знам Карагьозов кво прави там Joy

# 385
Днес сядам на кафе, чувам познат смях, обръщам се - Стоян Радев (Краси). Седнали на плажа с колегите от варненския театър и им обяснява нещо за езерото, там къде ходили... Ама пуста музика...че и бебето се размрънка, нищо повече не чух Joy Joy

# 386
ама това твоето бебе в най-неподходящият момент да се размрънка и то Simple Smile тц тц тц

# 387
Е, Карагьозов чисти с парцала след Фотев, как какво? Grinning

Върнах си да гледам епизодите от началото и точно това щях да пиша за алибито на Асен. Жената от дома потвърди, че в нощта на едното убийство е бил с нея и малката Джамила (дано не бъркам името на детето). Освен, ако не е излъгала, де...

# 388
Eeeeeeee, излагация!
Да беше отишла директно да питаш Simple Smile

# 389
Аз още не мога да си представя какви биха били мотивите на Филип като евентуален убиец. Единствено някакво странно психическо разстройство, шизофрения...
Асен ми е най-логичен заподозрян към момента, но пък наистина много лесно стана.
Убиецът поне според почерка си на действие, не би ли трябвало да е някак фанатично религиозен? Имаше цитати от библията, разни символи, овце... хм...
Също, понеже всички съмнения падат върху Асен, допускам някаква възможност убиецът да е някой, който има особено силен интерес подозренията да паднат именно върху него. Той от самото начало е на мерника на Мия.

Теорията, че Мия може да е Фатма под вънкашност нова доста ме разсмя, но пък сякаш има нещо много старческо и изморено в погледа й в този сериал. ( освен ако си няма здравословни проблеми Теодора Духовникова, които да й се отразяват - казвам го без грам злоба - тя ми е много любима актриса). Та...знае ли се каква е тази истина, която да се приеме трудно от всички.

Общи условия

Активация на акаунт