Нормално ли е да си девствена на 24?

• 25 275
  • 431
  •   1
Отговори
# 285
На милиардерите кусури не се търсят Sunglasses

# 286
  • Пловдив
На щедрите милиардери!

# 287
Щедър милиардер? Joy

Жалко е да си изгубиш най-хубавите години от живота в напразни очаквания. И когато (ако изобщо) намериш принца да се сетиш, че не си си поживял.

# 288
  • София
Всъщност си е доста реалистична история. Заможен манипулативен насилник и наивна девственица с проблеми. Само краят е нереалистичен. Няма хепи енд в такива връзки.

За другото се повтарям, но тука хиените са оглеждали кой какъв и що, ама на другите се опитват да пробутат "гадната стока". Според мен пък няма нищо лошо всичките ти отношения (вкл. и неангажиращите) да са с готини хора, ако можеш да го постигнеш. Чувстваш се по- добре, имаш тенденция на спокойствие и приятни случки, а не да хванеш някой балък, който да ти трови нервичките, пък после да го преодоляваш, пък да си учиш "уроците".
В много от постовете прозира превъзходство спрямо авторката, което не подхожда на жени, два пъти на годините й. Явно се смятате за по- ценни, щото по темите бъка от претенции и назидателен тон, но за страничен наблюдател нещата не стоят така.

# 289
  • София
Чак пък назидателен тон...
Сигурно и други са били като нея. Защо трябва да сме ОК с такива викториански ценности, каквито явно е демонстрирала в други теми. По-добре ли е да се стиска и накрая да хване някой муньо, само и само да има семейство и техните да не опяват?

# 290
В много от постовете прозира превъзходство спрямо авторката, което не подхожда на жени, два пъти на годините й.
Точно от позицията на два пъти годините й и подобен опит на младини при което ученето и работата беше всичко за мен (и "нямащ време" за нищо друго както при нея) й казвам, че си пропилява най-хубавите години в непълноценен живот според масовите разбирания за това. После става от по-трудно до невъзможно да наваксаш с пропуснатото.

# 291
  • Пловдив
Като практическата дефлорация най-лесно ще я навакса. Изпуснатите години за живот далеч по-трудно. И съжалявам да го кажа, ама това си личи. И в днешно време да си девствена на 24 не е плюс.

# 292
  • София
Чак пък назидателен тон...
Сигурно и други са били като нея. Защо трябва да сме ОК с такива викториански ценности, каквито явно е демонстрирала в други теми. По-добре ли е да се стиска и накрая да хване някой муньо, само и само да има семейство и техните да не опяват?
Не говоря за ценностите, а за това, че по- добре да й се даде съвет как да завърти свестен човек, дори да не се вземат окончателно, отколкото да й се вменява да не подбира на всяка цена, щото е "само за секс." Толкова много отрепки са се навъдили, че по- добре с малко повече претенции и сама, отколкото да я заколи някой някъде или да я изнасили "по гадженски". Да, крайност е, но не е рядкост за съжаление. А темата постоянно забива натам- да не подбира. Simple Smile Което е рецепта за още по- голям провал в нейния случай, щото очевидно има проблем и като се пусне по течението с някои пълен балък, ще има да си я врътка, а тя ще има да се радва, че вече не е девствена

# 293
  • Пловдив
Ами то от много подбиране е на 24 сама. И щом пише тук очевидно вече и е проблем. А то всички имат недостатъци. Всички мъже.

# 294
  • София
Въпросът не е как да завърти свестен, а друго.
А ако не гледа на секса като прелюдия към къща и 2 деца, може пък да уцели някой добър в секса, който да я понаучи и да й хареса. Оттам нататък - свят широк

Къде е Сирената да развие теорията как свестният мъж ще те чака предано 6 месеца, преди да си легнете...

# 295
  • София
Глупости, не е от подбиране, а от неадекватност за комунилация. Laughing
Ако беше от подбиране, щеше да е споделила как са се наредили на опашка, но на нея всеки нещо не й изнася. А това не е така. Тя просто не среща хора, не задълбочава отношенията и има генерално сбъркана представа, вероятно и оценъчен апарат. Към такъв човек не се подхожда с "недей да подбираш", щото се "чете" през много по- различна призма. И нещата тръгват по нанадолнището рязко. На мнение съм, че във форум няма как да получи адекватна помощ по въпроса си, тъй като проблемите й са по- дълбоки.

Секса, ако се учеше, нямаше да има толкова "некадърни". Mr. Green Но това е друга тема. Къде е Сирената, вярно. Да няма бан?

# 296
Аз не бих съветвала да не подбира. Но аз добри критерии в нейния случай смятам да е забавен, усмихнат, чаровен, внимателен, да ме изпраща до вкъщи и да ми носи тежката чанта, да ми харесва на външен вид, да има някакви взаимни. Няма общо с това да е завършил за доктор/инженер/банкер, та да е сигурно, че ще има пари и да е купил пръстен преди да сме се опознали. Това са гаранции (ако въобще са) на друг етап. Разбирам трудността, понеже при авторката двата етапа явно се застъпват - явно хем и се иска мъж за нещо повече от гадже, та го търси по критерии за стабилност за семейство, хем трябва да отговаря и на другите.
Затова и питах преди доста страници дали не изповядва религия, в която целомъдрието да е много високоценено? За мен това би било доста логично обяснение.

# 297
  • София
Ако беше с такава религия, досега родата да са й намерили мъж.

# 298
  • Пловдив
Секса, ако се учеше, нямаше да има толкова "некадърни". Mr. Green Но това е друга тема. Къде е Сирената, вярно. Да няма бан?
Хайде сега, не се учи. Учи се. Като си "лягаш" за първи път с един човек как да знаеш кое му харесва, къде не понася да бъде пипан, такива неща.

Да подбирам мъж - гледам го дали ми харесва, лично на мен, дали имам тръпка към него, дали мога да си представя да правя секс с него, да има какво да си кажем извън леглото.

# 299
Наистина в много странна посока е забила темата. Момичето изобщо не изглежда да си пази ревностно девствеността. Най-вероятно става дума за липса на самоувереност, липса на умения за флирт, сигурно насложени вече задръжки и страх от провал. Като прибавим и липса на социален кръг и въобще непринудени контакти с мъже, нещата са ясни. Вие не можете ли да се сетите за съученици/състуденти и от двата пола, които, макар и без някакви сериозни недостатъци на външността и характера, противоположният пол просто не е приемал за сексуален обект? Много трудно се излиза от това положение и е много болезнено, а тук още повече я мачкате. Съветът да не подбира
 в такива случаи, означава да увисне на врата на някой, който да преспи с нея не защото я харесва, а в най-безобидния случай, щото му се предлага. Още по-гадно ще й подейства на самочувствието, като си тръгне след единия секс. Тя има нужда някой наистина да я пожелае, да я намира за секси, привлекателна, забавна. Очевидно мъжете не се редят на опашка и инстинктивно се оглежда за свестен, по-затворен, който има шанс да я забележи. Разбирам я, защото цял живот ми е било в пъти по-лесно да се сприятелявам с мъже, отколкото да ги провокирам да ме възприемат като сексуален обект. Неувереността си личи и обикновено те наобикалят само най-кофти породите мъже. За съжаление е изпуснала времето в училище, университета, където имаш чести контакти с едни и същи хора и има възможност от допадане като характери да припламне искра. Най-важно е да си разшири социалния кръг.

Последна редакция: чт, 13 юни 2019, 01:32 от TafTaf

Общи условия

Активация на акаунт