Нормално ли е да си девствена на 24?

• 25 175
  • 431
  •   1
Отговори
# 420
Авторката да се отпусне малко и да живее, сега и е времето. Като мине още някоя годинка в самота и пазене на химена за отговорния лекар, за*би ...
Ред: Вдигам двете и един крак Joy

# 421
Не, че съм някакъв капацитет, но според мен не е нормално и най-вече не е редно една жена да е девствена на тази възраст. Не е здравословно. Сексът стимулира хормоните на щастието (Тялото ни произвежда шест различни хормона на щастието: серотонин, допамин, норадреналин, ендорфини, фенетиламин и окситоцин.) Когато тези хормони са стимулирани, хората са по-отворени към света, по-контактни, положителни и нещата си вървят в положителни посоки. Когато не са стимулирани, хората са затворени, подтиснати и нещастни.
Не е задължително да съм права, разбира се, това е моето виждане.
Човек може да намери своята половинка дори и да е имал 2-3-5 партньора, какво лошо има в това? Така разбираме какво точно търсим и кое качество бихме желали да има половинката ни.
Просто не разбирам, кому е нужно да се пазиш толкова много.

# 422
  • Варна
секса е по-сладък от торта Wink
Хех, колко жени предпочитат секс пред торта? Да си вдигнат ръката.
Освен ръцете вдигам и краката за .. Joy

# 423
Веганките да не се обаждат. Close Слаби сладкарки сте значи. За мене една шоколааадоваа торта и всички навън. Сексът ще почака. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 424
Плюс един сладолед, моля!  Embarassed

# 425
# 426
# 427
Lind 90%. Deal.

# 428
Имам приятелка, която до 27-28г. беше девствена. Тогава се омъжи и сега вече има две деца. Тя се пазеше умишлено и срещна човек, който уважи избора й. Не виждам нищо лошо в това, но зависи ти как приемаш нещата. Зарежи хорското мнение и се води по себе си.
Аз лично не съм особено сексуална натура, макар че започнах да водя полов живот по- рано, но не мога да кажа, че сексът е променил нещо в мен. Не че не ми носи удоволствие, просто не е от кой знае какво значение.

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 21:10 от Forest rain

# 429
Аз съм на 31 но се пазих до 23 защото обичах някой и исках да съм само с него и той искаше да е с мен но бяхме от разстояние, чакала съм го от 17 годишна, беше 3 години по-голям от мен...след 6 години чакане, бяхме заедно, бяхме двойка за кратко...след това си замина в чужбина. Поуката...е че няма идеален момент, няма идеален човек, няма нищо. Хубаво е да си с някой на когото имаш доверие, някой които те познава и не иска да те използва. Първият мъж на жената си остава първи! Помним го цял живот. Важното е да се отдадеш на някой когото искаш, които те познава наистина. Няма нищо срамно и да 20 и на 30 да си, важното е ти да го искаш и да знаеш какво правиш. Има мъже които все още ценят това но те моля...след като правиш секс...се пази, ползвай предпазни средства и след секса...не започвай да спиш с мъже наляво и дясно защото много жени след късно пазене ...започват да се...е*ат като разпрани, уважавай себе си, вагината си и мъжете в живота си. Simple Smile

# 430
  • София
Чак пък цял живот... За първият си мъж не бях се сещала с години, ти ме подсети

# 431
Приемете, че хората сме различни и по този въпрос - едни помнят, други се присещат от време- навреме, на трети им е все тая. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт