Нормално ли е да си девствена на 24?

• 25 187
  • 431
  •   1
Отговори
# 405
Аз разбрах - става дума за онези, които седнат в заведение и си снимат омарите, сладишите или коктейлите.

Разгеле!
Баш!
То не са снимки на ракии, на манджи, на салати. Същото като на голи з..ци и т. н.

Общото,Уиш, е също тъй лесно да се изнамери. Може да се постави за задачка за разсъждение на гимназистите даже.
Кога на човека хвалбите са свързани предимно със задоволяване на физиологията /какво ял, с кого спал, как ... до нужника ходил - все едно е/, тоз човек си е на туй ниво - първично.
Пък дали му се харесва или не - това не променя нещата. Първичният човек това мисли, това прави, за това говори, с това се хвали.

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 19:22 от Judy

# 406
Аз лично познавам момичета, които са загубили девствеността си на 11-12 години. В момента са на 18-19 години и никое момче не желае да има нещо повече от секс за една вечер с тях, тъй като града ни е малък и тези неща се знае . Да не говорим, че за тези 7-8 години бройката, която са достигнали е “ завидна” .

# 407
Не бях разбрала поста в смисъл на качване на снимки от заведение. Мислех, че става дума примерно за снимка на торта, която някой е направил. А това може да бъде доведено до изкуство.

# 408
Аз лично познавам момичета, които са загубили девствеността си на 11-12 години. В момента са на 18-19 години и никое момче не желае да има нещо повече от секс за една вечер с тях, тъй като града ни е малък и тези неща се знае . Да не говорим, че за тези 7-8 години бройката, която са достигнали е “ завидна” .

Че кое момче ще си рискува здравето с такива?
То трябва да е като тях.
А на най-ниските нива хората са малко, както и на най- високите. Масата е средно положение, има достатъчно акъл, да прецени такива рискове.
...
Уиш, още в началото изрично писах, че собствените творби са друга бира. Те искат майсторлък, опит. С това човек да се похвали е друго нещо.
Но понеже го бях писала вече, не сметнах за нужно да го повтарям.
Това няма общо с първичните нужди, за които е приказката.

# 409
Ясно Джуди. Чукча бил писател, не читател. Виноват.

# 410
  • София
Ясно Джуди. Чукча бил писател, не читател. Виноват.
Ами и аз я разбрах така, беше написано "като почнат да си снимат манджите". Аз го разбирам ти да си сготвил.

# 411
А стига де. Веднага бе пояснено.
А и не е задължително да се разбира това. Стига разводняване, че стана тегаво.

# 412
Авторката ще стане на 25 и още няма отговор. Нормално ли е?

# 413
  • Пловдив
Авторката ще стане на 25 и още няма отговор. Нормално ли е?
Не, не е нормално.

# 414
Аз когато бях с първото си гадже, с което, разбира се, мислех че се оженим и цял живот ще сме заедно винаги имах една мисъл, някъде дълбоко в главата ми “Аз само с този ли ще си остана?”
Добре, че не си останах само с него Grin
Казвам го, защото няма нищо лошо в това да спиш с 1, 2, 3, било то с връзка или без. След като се разделихме с въпросния излизах с един само за секс. Ми то като нямаш база за сравнение не знаеш какво изпускаш !! Важно е всичко да е с граница, ако си минала целия квартал вече не е опит, а к****лък.
За мен не е нормално да си девствена на 24. Спри да търсиш перфектния принц на бял кон. Щото няма да дойде. Живей Wink секса е по-сладък от торта Wink

# 415
Аз когато бях с първото си гадже, с което, разбира се, мислех че се оженим и цял живот ще сме заедно винаги имах една мисъл, някъде дълбоко в главата ми “Аз само с този ли ще си остана?”
Добре, че не си останах само с него Grin
Казвам го, защото няма нищо лошо в това да спиш с 1, 2, 3, било то с връзка или без. След като се разделихме с въпросния излизах с един само за секс. Ми то като нямаш база за сравнение не знаеш какво изпускаш !! Важно е всичко да е с граница, ако си минала целия квартал вече не е опит, а к****лък.
За мен не е нормално да си девствена на 24. Спри да търсиш перфектния принц на бял кон. Щото няма да дойде. Живей Wink секса е по-сладък от торта Wink
Най-после една жена, която да харесва секса!

# 416
Не е само една, но другите си траят!

# 417
Че тя темата не е за това - кой какво обича.
Това, че има спамаж, е нещо съвсем различно.
Който се вълнува от това, какво харесват и не харесват останалите - да си се разпитва с тях в друга тема, предвидена за тази цел. Като няма, пък му е толкоз важно да знае, да вземе да си направи една.
Не дасе срамува. Не е срамно, бе, момци и моми!

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 15:29 от Judy

# 418
секса е по-сладък от торта Wink
Хех, колко жени предпочитат секс пред торта? Да си вдигнат ръката.

# 419
  • София
А двете?

Общи условия

Активация на акаунт