Нормално ли е да си девствена на 24?

• 25 193
  • 431
  •   1
Отговори
# 390
По мое време, като сме си говорили, бяха единици на 14-15 да са правили секс....е, вярно, елитно училище завърших, но...випуск 2011-та, да не каже някой, че е било преди сто века....така че, наистина, средата е важно нещо ✌

То и сега не е по-различно. Особено когато става въпрос за дете, което живее в нормално семейство и учи в добро училище.
Иначе  - човек когато няма с какво друго да се похвали, почва да си качва във ФБ манджите и да "споделя", как бил правил секс от 12-годишна възраст. Понеже останалите хора имат други неща за хвалба, пък на него като не му се намират, взема най-първичните животински, понеже те ни акъл искат, ни усилия някакви. Laughing И мисли, че нещо много е порасъл и много ценен е станал, като свършил онуй, дето го прави всяко улично куче.

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 11:06 от Judy

# 391
  • София
Джуди, здравословното хранене не е за подценяване. И уменията да готвиш, особено сладкиши, според мен е толкова достойно за уважение, колкото и другите неща за хвалба

# 392
Нищо общо. Това е умение, което се учи и иска майсторлък и знания.
Другото, както писах, всяко улично куче си го може.

# 393
  наистина, средата е важно нещо ✌
Съвършено вярно.

# 394
  • София
Ти писа за манджите във ФБ, не аз

# 395
По мое време, като сме си говорили, бяха единици на 14-15 да са правили секс....е, вярно, елитно училище завърших, но...випуск 2011-та, да не каже някой, че е било преди сто века....така че, наистина, средата е важно нещо ✌

По мое време в осми клас(преди 15 тина години) само се закачахме с момичетата и най-много някой да изяде шамар ако е по-нахален. Имаше едно момиче, което излизаше с доста по-голямо момче и там вероятно е станало нещо. Някакси тогава момичетата ми изглеждаха повече като деца и не бяха така развити и нагласени.
Да уточня, че нашето училище беше до осми клас и след това се преместихме в гимназия. Там в девети клас като че ли ги удряха хормоните и вероятно повечето от тогава са започнали със секса

# 396

По мое време в осми клас(преди 15 тина години) само се закачахме с момичетата и най-много някой да изяде шамар ако е по-нахален. Имаше едно момиче, което излизаше с доста по-голямо момче и там вероятно е станало нещо. Някакси тогава момичетата ми изглеждаха повече като деца и не бяха така развити и нагласени.
Да уточня, че нашето училище беше до осми клас и след това се преместихме в гимназия. Там в девети клас като че ли ги удряха хормоните и вероятно повечето от тогава са започнали със секса
Подкрепям горното, в девети клас повечето от момичетата правеха секс батковци. Момчетата започнахме малко по-късно, към 17-18 години.

# 397

Подкрепям горното, в девети клас повечето от момичетата правеха секс батковци. Момчетата започнахме малко по-късно, към 17-18 години.

Така е, тежка ни беше съдбата 😆

# 398
Ти писа за манджите във ФБ, не аз
Нищо за приготвянето им не съм писала. За снимане само писах, което е различно от приготвяне.
Все едно е - идеше реч за гордост от природни постижения - ядене, пиене, секс. Същите, дето ги може всяко животно. Понеже някои хора друг повод за гордост си нямат.

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 22:44 от Judy

# 399
Съжалявам, Джуди, но тезата, че хората снимат и публикуват манджите си във ФБ, защото нямат други поводи за гордост, е най-меко казано, нелепа.

# 400
Никак даже. Ако схвана написаното. А то не бе сложно.
Но всеки с интересите си, разбира се. Те най-добре очертават спецификите на личността.
Затова някои стигат само до ФБ, снимки на манджи или секс от 12 годишна възраст.
Не и забранено, разбира се.
Все пак аз бих предпочела компанията на онези, чиито интереси не се простират основно до там. Всеки си търси място под слънцето със себеподобни.

# 401
Изречение, съчетаващо снимки на манджи във ФБ и секс от 12-годишна възраст, изумява с логиката си или по-скоро с липсата на такава.

# 402
  • София
Аз разбрах - става дума за онези, които седнат в заведение и си снимат омарите, сладишите или коктейлите.

# 403
  • София
следвано от коментар "все така да си" бррр...

# 404
  • София
Ами човекът явно очаква реакция или да му завидят. За какво са ФБ приятели иначе  Joy
Как ще се поФали, че е бил на заведение на морето например, че сега му е сезонът

Общи условия

Активация на акаунт