Таре, страхотен пост

Кате
Еве 
Радват се на феновете, но и вече взе да им идва в повече
То сега е лесно. Малко остана и ще си починат известно време от натоварените снимачни дни. Акън в казармата ще е добре. Известно време далеч от фенките
Ебру ще го отнесе през това време
За наесен с новия сезон ще е още по- силен напъна от фенове. Направо не проумявам, как успяват да докарат такива сцени като гледам зад кадър какъв калабалък е около тях,визирам феновете 
М/у другото, хубаво е, че Миран ага има и много фенове- мъже. Да вземат пример от постоянството в любовта му към Рейян и да правят красиви жестове към любимите си
Интересно ми е, ако някой може да сподели, дали покрай високите рейтинги на Ти разкажи Карадениз е имало такива истерии като при нашичките

И работата им спират, и самите актьори с времето се озлобяват и им писва. (Пресен пример ми е Елчин Сангу) И като започнат да се отдръпват, започват да ги плюят, че се големеели, че звездеели и прочее. Ами и те душа носят. Стараят се хората да се снимат с колкото се може повече хора, да обърнат внимание на всеки, но това е задушаващо. 

Не знам колко зверски голямо търпение трябва да имаш, за да се снимаш с всичките тези хора, които за мен до определена степен са нахални и експанзивни в собственото ти лично пространство. В крайна сметка всички отиват, за да работят и искат малко време и спокойствие. Е, сори, ама каква полза от хилядите фенове, които вместо да ти помагат ти пречат на работата и не ти дават дъх да си поемеш.
Нито актьорите могат да играят, нито режисьора да снима или който и да е от екипа. И се чудя: тия хора не спят ли в 4 сутринта(тъй като по това време си ровех в Инстаграм и тогава излязоха сниките), че висят денонощно по снимачната площадка.. не им завиждам и на двамата.