Hercai/Вятърничав по ATV Тема 5

• 43 232
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Изключителна наслада е за мен да ви чета, особено сутрин с кафето Hug
Таре, страхотен пост Heart Eyes
Кате Hug Еве Hug

Радват се на феновете, но и вече взе да им идва в повече Nerd То сега е лесно. Малко остана и ще си починат известно време от натоварените снимачни дни. Акън в казармата ще е добре. Известно време далеч от фенките Grinning  Ебру ще го отнесе през това време Grinning За наесен с новия сезон ще е още по- силен напъна от фенове. Направо не проумявам, как успяват да докарат такива сцени като гледам зад кадър какъв калабалък е около тях,визирам феновете Flushed
М/у другото, хубаво е, че Миран ага има и много фенове- мъже. Да вземат пример от постоянството в любовта му към Рейян и да правят красиви жестове към любимите си Blush
Интересно ми е, ако някой може да сподели, дали покрай високите рейтинги на Ти разкажи Карадениз е имало такива истерии като при нашичките Thinking

# 121
Кате, споделям мнението ти за любовта!
Миран на никой не вреди (освен на себе си) в борбата си за Рейян, докато за Гюна не може да се каже същото. Методите й са отражение на характера и същността й.

# 122
Кате, заскриних тук една, дано да се вижда Blush

Кика, то може и в казармата фенове да има Stuck Out Tongue Winking Eye

Между другото писаха, че половината материал не са успели да заснемат. Големи истерии имало, затова се е наложило Ебру и Акън най-вече да ги успокоява и да влиза в образа на Миран бей Blush

# 123
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Grinning

Кате Hug, лайкнах те, така ги виждам и аз нещата. Особено при Гьонюл. Айде Азат може и да се обърка малко от случващото се - ще има сватба, няма да има. Ама Гьонюл? 100 пъти в прав текст й се каза, че тая любов няма да я бъде и да не чака. Тя му вика "нямаш ли достойство, че търчиш подир Рейан", ама тя има като търчи подир него Rolling Eyes

Таре Hug Hands Plus1

# 124
Еве, викаш там (в казармата) даже и по- зле може да е Joy

Не я разбирам аз тая истерия Dizzy Face  И работата им спират, и самите актьори с времето се озлобяват и им писва. (Пресен пример ми е Елчин Сангу) И като започнат да се отдръпват, започват да ги плюят, че се големеели, че звездеели и прочее. Ами и те душа носят. Стараят се хората да се снимат с колкото се може повече хора, да обърнат внимание на всеки, но това е задушаващо.
От следващия сезон продуцентите със сигурност ще затегнат нещата, както при други продукции. Кой се снимАл, снимАл. Ще започнат да се движат с охрана, да не допускат хора в близост до снимки. Тази продуцентска къща за пръв път се сблъсква с нещо такова явно, но за втори сезон, мисля че ще е друго.

# 125
Според мен отдавна трябваше да си наемат охрана и то най вече за снимачния процес. На толково истерясали анадолски моми само хубав мъж им дай и им гледай измисления морал!!!!

# 126
# 127
Да лъв е - определено. Макар че изглежда зловещ лъв с обърната глава назад и разтворена паст. Господар, замаян от собствената си власт, тиранин, мислейки се за защитник. Няма общо с лъва, символ на властта, мъдростта и справедливостта.
Благодаря, Еванджелин.   Peace bouquet 

# 128
Joy страшни колажи им правят на всички образи Joy
Насух го сравняват с Обеликс (от Астерикс и Обеликс), а Азизе с Мортиша (майката от семейство Адамс) Joy
А като почнат едни такива снимки с текстове и се пръсвам да се хиля Joy

Рускините пишат, че Рейян му е избягала на Миран от хотела и той я търсел като луд Rolling Eyes

# 129
  • ... да усещаш мириса на море ...
Ами то затова има споделена и несподелена любов...Rolling Eyes

Гьонюл мисля, че засега вреди само на себе си, за разлика от Ярен. Ярен е единственият образ, за който не мога да намеря оправдание за постъпките.

Нв знам дали мъжете се припознават в Миран, но много жени навярно се виждат в образа на Рейян Unamused

Не я разбирам аз тая истерия Dizzy Face  И работата им спират, и самите актьори с времето се озлобяват и им писва. (Пресен пример ми е Елчин Сангу) И като започнат да се отдръпват, започват да ги плюят, че се големеели, че звездеели и прочее. Ами и те душа носят. Стараят се хората да се снимат с колкото се може повече хора, да обърнат внимание на всеки, но това е задушаващо.

И аз от това се притеснявам, да не се превърне Акън в една невротизирана млада "звезда"

Усещам, че след "Ne demek ne belli?" , "Bu kız beni delirtecek, ağa!", ще бъде новия вайръл Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

М/у другото, направи ли ви впечатление, че обръщението между Миран и Фъро е "ага", тоест Миран го чуства като равнопоставен..

# 130
Здравейте и от мен Blush
Само да споделя какво прочетох вчера в инстаграм,но много бързо го изтриха Hushed
Става въпрост за 12 епизод в края на серията Миран ще бъде прострелян от човека на Насух Шадоулу и така ще завърши сезона Thinking Дали това ще се окаже вярно Smirk

# 131
Здравейте и от мен Blush
Само да споделя какво прочетох вчера в инстаграм,но много бързо го изтриха Hushed
Става въпрост за 12 епизод в края на серията Миран ще бъде прострелян от човека на Насух Шадоулу и така ще завърши сезона Thinking Дали това ще се окаже вярно Smirk

Здравейте момичета. Чета ви с интерес, и само исках да напиша, че моята колежка, рускиня прочела във форумите, че Азад ще се самоубие.

# 132
Диди, и аз си мисля, че ще има някой ранен в края на сезона, и е логично да е Миран. За да защити Рейян, макар че по- скоро ми се искаше да е тя ранена и това да принуди семейството й да й каже истината. Но, истината за нея съм сигурна, че ще я разбере от Азад в един момент.
Таре, и на мен ми е трудно да оправдая Ярен за постъпките й. Гьонюл и Азад се борят по техния си начин за несподелената си любов, но наистина вредят най- вече на себе си, докато при Ярен злобата й прозира във всяко нейно действие и помита всичко около нея.

Не зная Акън или Ебру доколко ще се променят като държание при всичкото това внимание, но е факт, че всички започват да се изнервят, а и в туитър прочетох, че от екипа са били много притеснени от нашествието пред хотела. Рускините се шегуват, че Акън и Ебру били новите "Кейт и Уилям" с това махане с ръка от терасата на хотела Grinning

Невин Hug не мога да повярвам, че ще ни лишат от образа на Азад. Според мен е ключов и наистина ще е хубаво Елиф да го накара да повярва в споделената любов!

# 133
За Азат и Миран и моето предчувствие е такова. За Миран го бях писала в предишен коментар, че сезонът така ще завърши. И това ще бъде причината Рейян да се замисли какво означава за нея и да промени отношението, ако  в следващата серия не го направи доброволно,защото допускам, че и нещо хубаво ще се случи между тях, въпреки сцените от фрагмана.
А за Азат - някака интуиция. А и неговата фикс идея за брак Рейян. Другото, което ме кара да си мисля, че може да се самоубие. Той веднъж тръгна да го прави. Поне така казват, че когато в съзнанието на човек се замъдри подобна мисъл...

Благодаря за интересните коментари!

# 134
Добър ден.  wavey Whaasup

Тъкмо да се насладя на коментарите от всички и стигам до частта с истерясалите фенове. Това и аз не го разбирам.  Whistling Не знам колко зверски голямо търпение трябва да имаш, за да се снимаш с всичките тези хора, които за мен до определена степен са нахални и експанзивни в собственото ти лично пространство. В крайна сметка всички отиват, за да работят и искат малко време и спокойствие. Е, сори, ама каква полза от хилядите фенове, които вместо да ти помагат ти пречат на работата и не ти дават дъх да си поемеш.  smile3506 Нито актьорите могат да играят, нито режисьора да снима или който и да е от екипа. И се чудя: тия хора не спят ли в 4 сутринта(тъй като по това време си ровех в Инстаграм и тогава излязоха сниките), че висят денонощно по снимачната площадка.. не им завиждам и на двамата.  smile3505

Честно казано, колкото и да ми е неприятен Азат, ми се иска да не съкратят образа. Той заслужава да претърпи промяна и да намери "своя човек" в любовта.

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 11:04 от ani_zh

Общи условия

Активация на акаунт