Hercai/Вятърничав по ATV Тема 5

• 43 250
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте и от мен Blush
Само да споделя какво прочетох вчера в инстаграм,но много бързо го изтриха Hushed
Става въпрост за 12 епизод в края на серията Миран ще бъде прострелян от човека на Насух Шадоулу и така ще завърши сезона Thinking Дали това ще се окаже вярно Smirk

Аз мисля, че отвличането на Рейян, беше чиста случайност. Според мен Насух ага накара Гюлчето да изведе сестра си, за да може неговия човек да я отвлече, а присъствието на Миран там, беше съвпадение на момента, не че той не беша тръгнал за там. И аз си мисля, че той ще бъде прострелян от човека на Шадоулу, това е в духа на книгата. До този момент Рейян няма да омекне, освен ако не са решили сега да я забременят. Не знам, кога са заложили сценаристите този момент, сега или на първата брачна нощ Thinking

Много хубава перспектива. Браво на оператора Hands Clap

Не мисля, че образа на Азат е изчерпан, за да го самоубиват...

Ако Рейян беше дете на Асланбей, когато стана ясно откъде идва отмъщението, Зехра щеше да реагира по някакъв начин, а тя търсеше обяснение от Хазар ...

# 151
Таре, малката знаеше, че Миран чака отвън.
Иначе и аз мисля, че ще има леко затопляне на отношенията в Урфа, макар и да не е прошка.
Иначе за бебека, ако не е от първата брачна нощ, не мисля, че ще има чалъм за такъв скоро.

И накрая малко Миран/Акън, че и в цял ръст

Връщам се да добавя това колажче Heart Eyes
Някой питаше тези дни, кой е hercai Sunglasses

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 16:00 от Еванджелин

# 152
Благодаря за Миран в цял ръст, че и с тениска. Heart Eyes

И аз се надявам все пак отвличането на Рейян да има и поне малко романтичен привкус.
Иначе те може да си се карат и покрай мидятските дувари.
А финалът със сигурност ще е много драматичен, за да ни държи в яко напрежение цяло лято и затова не мисля, че ще е нещо с Азат.
Най вероятно Миранчик ще е пострадалият, обаче на мене ще ми е  интересно, ако е нещо супер неочаквано от Рейян.

# 153
Според мен, известно омекване на Рейян може да настъпи след изясняване на брака с Гьонюл. Миранчик би трябвало тежка изповед  да направи. Ама за тая цел трябва да я върже и да й затвори устата. Иначе Рейян се възприема като държанка и ... никакво омекване. Laughing

Кате, как предлагаш да и запуши устата? Целувка или дъвчащи бонбони?  Joy Joy Joy  Hug

# 154
  • ... да усещаш мириса на море ...
Таре, малката знаеше, че Миран чака отвън.
Иначе и аз мисля, че ще има леко затопляне на отношенията в Урфа, макар и да не е прошка.
Иначе за бебека, ако не е от първата брачна нощ, не мисля, че ще има чалъм за такъв скоро.

И накрая малко Миран/Акън, че и в цял ръст

Да, така е, но колко е Насух да я е излъгал. Както и да е, времето ще покже кой е прав Joy

М-м-м-м и охрана му назначили, че и двама Stuck Out Tongue Winking Eye. Те отдавна май имат такава. То въобще, за да се изнесат от сета им трябва помощ, защото иначе няма мърдане и ... оцеляване. Laughing

Ето и един забавен колаж с героите/актьорите:

# 155
Здравейте! Рядко пиша във форума, но сега не се сдържах. Почти не гледам сериали, тъй като никак не обичам да чакам седмица или повече за нов епизод. Нямам такова търпение, признавам си. Обикновено ги гледам в интернет, тогава когато всички серии са вече излъчвани. На „Вятърничав” попаднах съвсем случайно и то без да разбера, че в момента се снима. Само че още първите серии така ме грабнаха, че в момента с нетърпение чакам всяка събота вечер, за да гледам новия преведен епизод  /твърдо съм решила за себе си да не гледам с рус.озвучка, искам си нашия прекрасен превод, за което Благодаря/. 
От известно време си мисля, че единствения начин Рейан да спре да обвинява Миран и да се вслуша в неговото и в своето сърце, е да го види в голяма опасност или дори на смъртен одър. Едва тогава, според мен, тя ще покаже истинските си чувства. Така че за мен това ще бъде краят на 12 епизод. Все пак думата е на сценаристите, но всичко до момента води към такъв финал. Това е лично мое мнение и не ангажирам никого с него, но просто не виждам друг изход засега. Ако няма животозастрашаваща ситуация, Рейан няма да прости лесно. Всъщност мисля, че тя отдавна вече е простила, но гордостта и обидата не й позволяват да го признае. Спомнете си, че тя не избяга от Миран до момента, в който разбра  че е женен. Не че нямаше възможност за това. Тя тръгна с Азат точно когато научи истината. Според мен точно в този момент Рейан осъзна, че не биха могли да имат общо бъдеще и не би трябвало да изпитва любов към Миран. От този момент тя започна да го обвинява при всяка тяхна  среща. Да, неговото отмъщение беше жестоко, абсурдно и насочено към съвсем невинен човек, но мисля че тя щеше да му прости, ако не беше разбрала за сватбата му с Гюна.
Много дълго стана, затова спирам. Само че един въпрос ме мъчи. Защо Миран сам не й съобщи за това? Тя толкова пъти го пита дали има нещо, което не й е казал. Как пък не се сети, че може някак да е разбрала. Той дори не се замисли, не спря и не се запита какво иска от него Рейан. Като че ли за него този брак не съществува. И точно затова се замислих, дали пък наистина го има. Ами ако Миран и тогава е направил нещо и всъщност брака му с Гюна не е истински /но това го знае само той/. Определено ми се иска да е така, макар че съзнавам, че навлизам с сферата на фантастиката. Но пък нали това е приказка!

# 156
Здравейте! Рядко пиша във форума, но сега не се сдържах. Почти не гледам сериали, тъй като никак не обичам да чакам седмица или повече за нов епизод. Нямам такова търпение, признавам си. Обикновено ги гледам в интернет, тогава когато всички серии са вече излъчвани. На „Вятърничав” попаднах съвсем случайно и то без да разбера, че в момента се снима. Само че още първите серии така ме грабнаха, че в момента с нетърпение чакам всяка събота вечер, за да гледам новия преведен епизод  /твърдо съм решила за себе си да не гледам с рус.озвучка, искам си нашия прекрасен превод, за което Благодаря/. 
От известно време си мисля, че единствения начин Рейан да спре да обвинява Миран и да се вслуша в неговото и в своето сърце, е да го види в голяма опасност или дори на смъртен одър. Едва тогава, според мен, тя ще покаже истинските си чувства. Така че за мен това ще бъде краят на 12 епизод. Все пак думата е на сценаристите, но всичко до момента води към такъв финал. Това е лично мое мнение и не ангажирам никого с него, но просто не виждам друг изход засега. Ако няма животозастрашаваща ситуация, Рейан няма да прости лесно. Всъщност мисля, че тя отдавна вече е простила, но гордостта и обидата не й позволяват да го признае. Спомнете си, че тя не избяга от Миран до момента, в който разбра  че е женен. Не че нямаше възможност за това. Тя тръгна с Азат точно когато научи истината. Според мен точно в този момент Рейан осъзна, че не биха могли да имат общо бъдеще и не би трябвало да изпитва любов към Миран. От този момент тя започна да го обвинява при всяка тяхна  среща. Да, неговото отмъщение беше жестоко, абсурдно и насочено към съвсем невинен човек, но мисля че тя щеше да му прости, ако не беше разбрала за сватбата му с Гюна.
Много дълго стана, затова спирам. Само че един въпрос ме мъчи. Защо Миран сам не й съобщи за това? Тя толкова пъти го пита дали има нещо, което не й е казал. Как пък не се сети, че може някак да е разбрала. Той дори не се замисли, не спря и не се запита какво иска от него Рейан. Като че ли за него този брак не съществува. И точно затова се замислих, дали пък наистина го има. Ами ако Миран и тогава е направил нещо и всъщност брака му с Гюна не е истински /но това го знае само той/. Определено ми се иска да е така, макар че съзнавам, че навлизам с сферата на фантастиката. Но пък нали това е приказка!

Привет, момиче! Flowers Tulip Много интересен коментар, при все че за първи път пишеш...! Добре дошла! Мда... И аз така смятам, че любовта прощава дори и непростимите неща... Пишеш, че Рейян  "не би трябвало да изпитва любов към Миран"... И аз така смятам... мисля си, че дори си е ЗАБРАНИЛА да изпитва по-топли чувства към него... Защо ли?! Защото смята, че така предава себе си, достойнството си, гордостта си... Нищо, че още преди това се  предаде  в ръцете на любовта, а оттам, от тази хватка трудно се излиза... Оф, наистина ми се ще и на мен Миран да е сътворил нещо по повод брака им с Гьонюл и така да е бил пределно искрен с обичаната от него жена... Е, тогава би ми се затвърдило мнението за него, че е мъж на място и че гледайки Рейян в очите, не си е позволил да скрие нищо... А дали ще бъде така и дали е успял да направи нещо подобно със своя брак с Гьонюл? Само сценаристите могат да кажат...

# 157
Тук пишем предимно жени. За мъж като Миран психологически такъв брак не съществува. Не е обвързан с него. Обича Гюна като сестра. Когато при мъж има такава ситуация той опростява случая и за него такъв факт е без значение. Затова и не смята да се обяснява с Рейян. Знаеше, че трябва да и каже, но искаше той да избере момента, за да и разкаже истината. Ама мъжете и не обичат много да се обясняват. Щом той е решил нещо- то е правилното и другият трябва по подразбиране да му се довери. Същото направи и с предложението да я “купи” срещу акциите- искаше да я спаси от тормоз, но излезе че все едно я купува. Повечето мъже прескачат този момент на анализ и това затруднява комуникацията между половете. Така че са си женени с Гюна- може би само с религиозен брак, но не знаем дали е така.

# 158
Рейян нито е простила ,нито се е примирила  с това ,което направи Миран ...тя за  себе си не се е  примирила  ,  как  да    забрави  този  ужас ,който изживя и да  прости . А  лъжите му  ???? Лесно ли  е ????

Сега се  сети за  гребенчето ,за камъка ...А сутринта ,котато я захвърли в колибата след преживаната  "голяма " /-та му/ любов ?!?!?!

# 159
Миран нали в началото се представяше с фалшива фамилия. Не се знае дали с нея или с истинската си е сключил този брак. Друго, което ми направи впечатление, когато Азизе ревеше за Гюна, тя каза, че след като свърши всичко внучката й ще забрави за всичко и ще е щастлива /нещо от този род беше/. Да не би самата Азизе да е направила така, че бракът да е недействителен, но само тя да знае това.
Предположения много, решения...в ръцете на СЦ Wink

# 160
https://www.instagram.com/p/BxuEjgWARYH/?igshid=vcpl64u1tvlg
 Не го считайте като омаловажаване на труда на екипа има нещичко вярно 😂

# 161

5 минутната слава на някакъв неизвестен актьор /или може би само имитатор/! 

# 162
Режисьора на сериала му е фен вече на този Joy Пуска клипчетата и в инстаграм, и явно много се забавлява с него. Гледам, че и актьорите също му се радват. Ебру и още някой го бяха харесали.
Аз лично предпочитам да гледам тази пародия, отколкото разни гаври с актьорите и образите, като онази снимка на Ебру/ Рейян със синята рокля и лицето сменено с лицето на Акън/ Миран Blush
Минах през туитър и там пишат, че много ще се реве на следващите серии (имало спойлер, но така и не написаха нищо конкретно).
Продуцентката днес пусна снимки с още две мацки. Пътуваха към Урфа "да спасяват Рейян" и с питаха "какво ли е направил Миран бей" Grinning
Joy В туитър пуснаха и снимки, как бягат (явно ще има наистина гоненица) по уличките в Урфа Joy

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 20:55 от KikaDer

# 163
Eто, още един Миран се е пръкнал, да се готви следващото поколение Joy

Засега пада едно препускане из сокаците в Урфа. Рейян бяга, Миран я гони...
Аз все още имам надежда за романтика там Relaxed

# 164
Миран нали в началото се представяше с фалшива фамилия. Не се знае дали с нея или с истинската си е сключил този брак. Друго, което ми направи впечатление, когато Азизе ревеше за Гюна, тя каза, че след като свърши всичко внучката й ще забрави за всичко и ще е щастлива /нещо от този род беше/. Да не би самата Азизе да е направила така, че бракът да е недействителен, но само тя да знае това.
Предположения много, решения...в ръцете на СЦ Wink

Каквото и да е направила  Азизе за този брак , Гюна е тотално потънала и вманиачено влюбена , та чак до самоунищожение  За нея разводът е смъртта и . Та ,  как Азизе ще накара Миран да заобича Гюна е въпрос със повишена трудност Yum

Аз друго си мисля , ако Рейан тръгне да бяга от Миран  в Урфа ( каквито спойлери има) , какво си мисли , че ще направи без пари , телефон и лични документи Yum

А то пък и бяга вече !!

Общи условия

Активация на акаунт