Hercai/Вятърничав по ATV Тема 5

• 43 188
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
За съжаление на Фъро му проговори мръсната Асланбеева кръв. Заради откачалката Гюна предаде Миран, дори без да разбира защо го прави и то при положение, че Есма го предупреди.
Хазар нам за какво го мъкне този пистолет като никога не го използва по предназначение в решителните моменти.
Гледам и си мисля - обединили се двадесет човека то двете фамилии да отровят любовта на двама. Единствените, които имат нормални топли сърца и човещина в душите са Рейян и Миран и ще станат курбан на злобата, маниащината и безхаберието.

# 676
Изтекоха ми очите да ги гледам бе Heart EyesHead Band Великолепни!

# 677
  • Под звездите
За съжаление на Фъро му проговори мръсната Асланбеева кръв. Заради откачалката Гюна предаде Миран, дори без да разбира защо го прави и то при положение, че Есма го предупреди.
Хазар нам за какво го мъкне този пистолет като никога не го използва по предназначение в решителните моменти.
Гледам и си мисля - обединили се двадесет човека то двете фамилии да отровят любовта на двама. Единствените, които имат нормални топли сърца и човещина в душите са Рейян и Миран и ще станат курбан на злобата, маниащината и безхаберието.

Да не забравяме и малката сладурана. Само тя поддържа РейМир. А това е много показателно. Едно малко и невинно чисто сърчице винаги е на правия път.

# 678
  • Под звездите
Изтекоха ми очите да ги гледам бе Heart EyesHead Band Великолепни!

Еве, и на мен. Тази сцена е заснета наистина, ама наистина превъзходно. Как го правят, нямам идея. Но истината, че всичко това е балсам за душата и очите.

# 679
С каква злобна физиономия Гюна говори на човек в безсъзнание
Оставиха го до умре гадните брат и сестра!!!!!!!!!!!!!

# 680
Айде на представлението  smile3516

# 681
Ох тоя Хазар, много ме нерви

Нада се Гюна някой мъж да я поиска! Измисля си неща, дето никога няма да й се случат

# 682
Exxxx, вещурницата #2gunfire и смешника #2gunfire с пищака не им дадоха да се порадват на един ден щастие. #Cussing out #Cussing out
Плачещи, страдащи, влюбени, щастливи, не мога да им се нагледам. Heart Eyes Heart Eyes
- Ты обещал, что не перегородишь мне путь, если я захочу уйти Rolling Eyes Rolling Eyes

- Эти камни не забудут наши голоса, когда мы однажды умрем, эти камни до бесконечности будут помнишь наш голос. Heart Eyes Heart Eyes

# 683
Не разбирам Азизе защо се държи така, сякаш й е мъчно за Миран.

# 684
# 685
Чак и мен ме заболя сърцето като го гледам как страда

# 686
Дъртата разбра вече къде да бърка, за да направи Миран послушен, разбра кое му е слабото място. Момичета, тия двамата Рейян и Миран няма да ги видим щастливи още 50 серии.

# 687
  • ... да усещаш мириса на море ...
-2

# 688
Няма да ги видим милите щастливи заедно до самия финал заради болните мозъци около тях. #Cussing out #Cussing out

# 689
Гюнчето пак я заляха с леген студена вода  hahaha Тая не разбра, че Миран не я ще  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт