Hercai/Вятърничав по ATV Тема 5

• 43 220
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Като знае, че не го обича Рейан, защо все още иска да се прави на принца на бял кон и да я спасява от срама? Рейан го разигравала, а той милият е толкова безспомощен, че няма какво да направи... Да, ама не. Навил си е на пръста, че ще накара Рейан да го обикне

Азат не се отказва точно като Миран, като Гюна, като Арен. Влюбеният, но не любим човек понякога е готов всичко да преглътне, но да бъде до обекта на любовта си. Съвсем друг е въпросът този обект как ще постъпи, дали ще говори честно и открито или ще се възползва от слабостта на влюбения?! Рейян иска честност от Миран, но тя за мен също не постъпва честно с Азат /независимо какъв е той - ревльо или аслан/. Миран поне каза откровено на Гюна, да не се надява и то постоянно й го казва. Ето, че й тя си е навила на пръста и ще го чака до откат!

# 76
Фърат явно взима вещите на Рейян, а не на Миран
https://www.instagram.com/p/BxrqkSxJoU1/?igshid=d2apzderd8pi
https://www.instagram.com/p/BxrvDyvJmuu/?igshid=17mm0ed9z9kht

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 16:11 от dessince

# 77
  • Monaco
Katrina , тъкмо реших да я обясня ,защо мисля ,че му отмъщава и ти написа този пост . След като той я изостави в колибата тя го прокле да не бъде никога щастлив ( и напълно разбирам защо изрече тези думи ,макар и да съм против клетвите ,които между другото са много характерни за нашия балкански регион ,някой нарани ли ни жестоко и веднага се изричат тежки думи ) След клетвата и тя се опита да се самоубие ,което според Библията и Корана е много тежък грях,но и това разбирам . Това че се хвърли от моста в момент на отчаяние и това ме трогна. До този момент я съжалявах, даже се разплаках признавам . Но след като насочи оръжие срещу Миран ,който и спаси живота ,след като стреля...И после реши да му вади куршума ,защото не било достатъчно тежко отмъщение,по-добре да бил жив и да страдал...Ами хора тя постъпи като Азизе ,която я спаси от пожара ,за да страда повече от унижение . Това за мен е постъпка на човек ,който иска да накаже ,да отмъсти . След това ,когато разбра че е женен и веднага се съгласи на брак с Азат без да го обича ,защото напомням че тя не скочи от моста само защото няма доверие на Миран ,тя изобщо не искаше да избяга с Азат. След това при всеки път ,когато го види и почва да го пита дали я лъже за нещо и имали да си признава ..Ако си приключил с някой,какви признания очакваш ? Ами тя сякаш повече сграда от това ,че е женен ,отколкото че я остави ..Защото тя разбра много добре ,че той съжалява. После действията и пред люлката и пред къщата и думите и ми показват ,че тя иска да го нарани както той нея.  Всичко това да действия на човек,които иска да си отмъсти. За да се приключи нещо то се изтръгва от корен . Влюбеният човек не разбира от думи .А колкото до заминаването аз не виждам друго спасение за Рейян . Насух няма да живее с нея мирно и кротко ...Казвате за Миран няма прошка . Ами нека започне живот на чисто или за нея живот няма.

# 78
Фърат явно взима вещите на Рейян, а не на Миран
https://www.instagram.com/p/BxrqkSxJoU1/?igshid=d2apzderd8pi
Рейян и от пазара се връщаше със същите торби. Явно са някакви оборотни или продуктово позициониране Trollface

Чак сега изгледах епизода. Някои неща ми дойдоха в повече, но песента.... ех песента ... Heart Eyes

# 79
  • Яко в Матрицата...
Азат не се отказва точно като Миран, като Гюна, като Арен. Влюбеният, но не любим човек понякога е готов всичко да преглътне, но да бъде до обекта на любовта си. Съвсем друг е въпросът този обект как ще постъпи, дали ще говори честно и открито или ще се възползва от слабостта на влюбения?! Рейян иска честност от Миран, но тя за мен също не постъпва честно с Азат /независимо какъв е той - ревльо или аслан/. Миран поне каза откровено на Гюна, да не се надява и то постоянно й го казва. Ето, че й тя си е навила на пръста и ще го чака до откат!

Азат, Гьонюл, Ярен - все тая, никога не съм твърдяла, че са различни. Думата ми беше за Азат в случая. Тия двете не са ми интересни, правят бели - да, но образите им са една черта, никакво мърдане от нея. Даже Азат ми е по-интересен в момента.

Но Миран е друга бира. Той знае, че Рейан го обича, знае колко е съгрешил, знае как всичко и всички да против него и се опитва да направи най-доброто, което му е дошло на ума. Е, не винаги е разбран правилно, ама това е положението... Явно съм оставила впечатление, че вземам страната на Рейан, но аз просто не мисля, че тя иска да си отмъщава. Иска да забрави жената. Колко пъти повтори онова, сякаш никога не го е имало Миран, сякаш никога не го е познавала и т.н. Не взема и тя правилни решения, но чак да си отмъщава...

Много повече съчувствам на Миран, защото хем осъзнава грешките си, хем е живял и продължава да живее в заблуда, хем е влюбен, хем все още трябва да отмъщава за родителите си. И толкова са му объркани мислите, че не може да разсъждава.

# 80
Хелоу дружки , бях ви загубила .

# 81
  • Monaco
Далеч от очите ,далеч от сърцето са казали хората . Не се забравя с женитба с човек ,който не обичаме . Не се забравя с това да делим един град и да се виждаме на всеки ъгъл ...Кой не е бил с разбито сърце? Кое лекува по-добре от времето ? И мен ме преследваше мъж,който обичах и с който нямах бъдеще...Който ме е лъгал и когато разбрах истината бях разбита..Но въпреки че не спираше да ме търси аз намерих сили и заминах в друг град..Започнах работа ,останах една година сама със себе си. После срещнах мъжът ми и заминах в друга държава далеч от миналото. Сега съм щастлива и спокойна.

# 82
  • Пловдив
Все пак -
Цитат
Прошката е мисловният духовен и емоционален акт на освобождаване от чувства като гняв, раздразнение и негодувание, насочени към друг човек, заради сторени от него нежелани действия или нанесени обиди. Прошката не означава потискане на гнева и раздразнението, а пълното освобождаване от тях чрез осъзнаване на причините, довели до появата на тези чувства, и оттам – намирането на по-рационален начин за преодоляване на дразнителя. Прощаването има значение най-вече за прощаващия, тъй като той се освобождава от негативните си емоции и добива отново възможност за обективна преценка на фактите, свързани с другия човек, въпросната нанесена обида или нежелано поведение.
Да можеш да прощаваш е велико нещо.
Миран и Рейян не умеят да разговарят. Мисля, ако Миран разкаже целият си живот, Рейян ще съумее да го разбере.
Той също трябва да осъзнае, че  да иска прошка необходимо да престъпи господарския си нрав и открито да и признае любовта си.
Когато дойде в конака при избитата Рейян, аз така исках да каже - "ОБИЧАМ я, затова я искам".

# 83
Здравейте
Споделям вижданията на Джоан и Катрина относно Рейян.

# 84
  • Яко в Матрицата...
Аз пък не очаквам героите на един сериал да мислят и постъпват като мен. Всеки по различен начин изживява любовната мъка, аз не бих заминала само, за да забравя, но ако героинята Х го направи, не бих я съдила. Вярвам в даването на втори шанс и се опитвам да го давам, но въпросната героиня може да не вярва в това, например.

Въпреки многобройните молби на екипа, продължават да се споделят клипчета и снимки зад кадър. Затворени са вече 3000 (Scream) акаунта...

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 17:41 от Reni - BG

# 85
Хората сме различни, възприемаме и тълкуваме произтичащото според някакви собствени ценности и разбирания. Затова и светът е толкова разнообразен. Старая се да не съдя другите и постъпките им. Честно да си каже, че нещата които пиша ги пречупвам през житейския си опит. В настоящето бих отрязала всички пътища и връзки с всеки,който ме е наранил по някакъв начин. Просто нямам време за губене с кофти характери. Да си намират друга публика за изяви. Но... ако съм на 20 години като геройнята ни, може би щях да направя още по-големи глупости от Рейян Wink

# 86
Цитат
Mydream, добре, Рейан прощава на Миран, и после?

Това е работа на сценаристите.
Ако знаех какво ще стане, щях да го напиша.
Но сериалът е с главни действащи лица - Миран и Рейян.
Тяхната история започна с любов и за Рейян, и за Миран. Впоследствие се оказа, че Рейян е дъщеря на най-големия враг на Асланбееви. Засечка. Миран вече беше влюбен. Стана чок зор, но целият извървян път от него, трябваше да бъде завършен докрай. И той го завърши. Като мислеше, че сърцето му отдавна е станало буца лед. Да, ама не. Борбата в него започна още в колибата. И тук Акън беше възхитителен. Ту сподавен от намеренията си да изпълни обещанието , дадено на Азизе, тук сподавен от любовта към невинната Рейян. Нощта беше приказна, но на утрото всичко трябваше да е различно. И пак засечка, и пак - да ама не. И пак чок зор - защото още същия ден той полудя и хукна да я търси.

...................

Знаем какво става оттогава нататък - не е преставал да полага усилия да си я върне. Защо ли?

Всъщност пиша всичко това, не за друго, просто да кажа, че това е пътят, който избра Миран. Да се бори за любовта си.

Дали ще му прости Рейян или не, знаят сценаристите.
Какво ще стане след това? Ще привързват раните си първо- поотделно и заедно. Вече писах - и двамата са жертва, това е едното, което ги обединява. Другото е любовта. А от любов човек прави какво ли не.
Но нека да не забравяме едно. Нито аз, нито някой от темата е Миран, нито която и да е от нас е Рейян. Да, ние казваме какво мислим, как бихме реагирали ние. Но забравяме, че това си е тяхната ситуация, това са техните чувства, техните решения, техните болки и рани.Дали е логично, дали е правилно или нормално да се постъпва така е друг въпрос. Но отново стигаме да нашата истина за нещата. Затова казвам, че това е приказката на сценаристите. А който иска друга приказка, с други постъпки, други решения на героите, различни характери - нека да си я напише.

Мисля,че Миран и Рейян ги очакват много предизвикателства, много обстоятелства и съдбата все ще ги среща, както и да ги разделят.
На мен ми е интересно как са го измислили и чакам да видя какво ще стане с тези герои.

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 18:36 от Mydream

# 87
Бих казала, че ще се случи както в повечето такива сериал. Миран ще гони Рейян докато не докаже и не каже на всичко живо, че я обича. Замислих се сега между тях няма вече тайни? Какво ще става диалозите ще бъдат женен си, нарани ме, всичко ми отне. Не съм много съгласна, пак се повтарям, но за мен последните 2 3 серии нямат бомбастичните финали, като предните. Съгласна съм, че Миран е виновен, ама айде моля моля в Сила дали не беше същото. Ще се изкефя и двамата да са с други хора, които не обичат и не желаят. Тогава ще угодят на всички около тях, но не и на себе си и ще има мир и спокойствие.
Flushed

# 88
Да, и на мен ми е много интересно, ако измислят друг мъж за Рейян и друга жена за Миран, дали всички ще са щастливи?

Тя и Гюн е за съжаление, дай да го  върнем Мирко при нея, щото и тя се поболя от мъка. Три години не е спал веднъж с нея. Нищо, че и каза, че не я обича. Всъщност я обича много, ама като братовчедка.

А Рейян да замине в Истанбул с Хазар. Да забрави напълно Миран и да има втора сюжетна линия.

Сигурна съм, че сценаристите и бебе ще им направят. Чакайте малко!  Peace

# 89
Все забравям, че с радиото не се спори. Имам си предложение за ударен финал на сезона- не необичаен, но с много възможни последствия- Рейян бременна.

Общи условия

Активация на акаунт