PANDORA - Тема 3

• 52 761
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ей, как ме подлъгахте с тази темичка!😁
Поръчах си кученце и чифт стопери.
Мислех клипсове, ама се отказах.

# 91
  • Пловдив
Размерът на гривната го пише на гаранцията. Номерът на модела, тире и после сантиметрите.

# 92
Това е моята, подарък, не бих си я купила сама, стана масовка.
Не съм фен на гривните и я нося много рядко.

# 93
  • Лайпциг / Перник / София
Жалко, красива е! Simple Smile

# 94
  • на последния етаж
Забравете тези БГ псевдо магазини на Пандора и пазарувайте онлайн. Нито качествена стока, нито компетентно обслужване ще получите тук. Няма да съжалявате!
От кои сайтове поръчваш, кои препоръчваш? Благодаря! Smiley

# 95
  • София
Лита, аз лично съм поръчвала от тук https://de.pandora.net/de
Може да пробваш и от английската.

Моята гривна е 18 и като я пробвах в магазина ми беше добре. Обаче май сложих много талисмани, защото ми теснее, точно по ръката ми е. Имам и верижка 4 см размер. Ето я:

За сега не мисля да слагам още, така си ми харесва.
Обаче почнах да се заглеждам по конкурентни на Пандора марки, които също предлагат гривни и талисмани, че даже и със снимка на клиента. Много се замислям...

# 96
Обаче почнах да се заглеждам по конкурентни на Пандора марки, които също предлагат гривни и талисмани, че даже и със снимка на клиента. Много се замислям...

Би ли споделила кои марки?  Sunglasses

# 97

Точно за това харесвам на Пандора ,можеш сам да си създадеш гривна и вероятност някой да има абсолютно същата е много малка.Комбинираш си цветове..символи както си искаш.Моята примерно ,всяка дранкулка по нея символизира нещо.Купувани са в различни години и колекции .

# 98
Масовка е вече, така е, отвсякъде валят мацки с гривни, малки деца, към 10 годишни, и какво от това, всеки си решава.
Моята гривна едва ли в има някой едно към едно, всеки от талисманите е свързан с нещо и досега не съм видяла някой с такива комбинации. Верно е, че прекалено е залят пазара, но на мен ми е сега хубаво да ги нося, след време като ми омръзнат ще отидат при някой друг и така.
Други марки не мога да харесам, понеже или са много скъпи, или не са сребро, с стомана, и за мен поне не си заслужават сумите.

# 99
Имам една позната която си купуваше де що види по мен и е налично по магазините .Еми да ама 😀 тя не е аз..и едно парцалче на един седи по един начин на друг по друг.Същото е и с бижутата.Аз пък като видя тая гривна с болчетата (картие ако не се лъжа)се чудя що за грозотия е и то скъпа.

# 100
  • Варна
Alliana, страхотна гривна! 💙Много мои цветове и комбинации (имам някои от елементите).
Всеки да носи каквото му харесва! Такова разнообразно предлагане има. Точно и аз свързвам повечето талисмани с някакво място, на което сме били, спомен и т.н. Липсват ми талисманите със световни символи- паметници на културата, сгради, мостове, типични за дадена държава неща.
Аз пък наскоро разбрах за някакви гривни Nomination. Е, те може отдавна да са актуални, но като ги видях и майки споделиха за цени, направо се изумих. Гледам напоследък по детски чрд се подаряват бижута Pandora. Това не го разбирам, но всеки преценява за себе си.

# 101
Гривните Nomination ми приличат на гривните, които носеха преди години възрастните за кръвно, помните ли ги?
Мислех да нося гривната само с по 3-4 талисмана, но сега наслагах всички налични и е почти пълна, но пък ми е тясна. Взех я по техните указания за палеца разстояние, отпусна се, но сега дали от тежестта още ще се отпуска?
https://m.pandora.net/bg-bg/products/rings/silver/197252cz Имам този пръстен, но го повредих. Не го покрива гаранцията и реших изобщо да не се занимавам с тях. Дадох го на един златар, върна ми го че не било сребро и нямало как да го оправи. Много странно ми стана, има си печат, нали уж са сребърни? Сега съм го дала на друго място и им казах да ми проверят дали е сребро.

# 102
  • София
Син тюркоаз, благодаря! Ще ми е интересно да видя и твоята гривна Blush

Не знам кой какво подарява по детски рождени дни, но когато се роди моята дъщеричка и поръчах и на нея от талисмана сърце с рожден камък, само че за нейния месец. За сега съм и го прибрала, но като порасне, ако иска да носи такива бижута ще си има нещо, което никой от връстниците и няма, тъй като въпросният талисман вече е спрян.
Отговорих на питането на Пух на лични, тъй като по напред по темите имаше предпочитание темата да си остане само за Пандора и да не се намесват други марки, но ако някой проявява интерес и не е проблем мога да пиша и тук?
Тъкмо дамите ще могат да споделят (на лични де😜) дали някоя си е поръчвала от тях, доволна ли е и за колко време поръчката и е пристигнала.

# 103
Гривните Nomination ми приличат на гривните, които носеха преди години възрастните за кръвно, помните ли ги?
Мислех да нося гривната само с по 3-4 талисмана, но сега наслагах всички налични и е почти пълна, но пък ми е тясна. Взех я по техните указания за палеца разстояние, отпусна се, но сега дали от тежестта още ще се отпуска?
https://m.pandora.net/bg-bg/products/rings/silver/197252cz Имам този пръстен, но го повредих. Не го покрива гаранцията и реших изобщо да не се занимавам с тях. Дадох го на един златар, върна ми го че не било сребро и нямало как да го оправи. Много странно ми стана, има си печат, нали уж са сребърни? Сега съм го дала на друго място и им казах да ми проверят дали е сребро.

Аз също имам съмнения за материала на бижутата.
Моята закопчалка на гривната отвътре е доста черничка, нито е мокрена, нито нищо.
Това е гривната на приятелка след къпане с минерална вода, не е купувана от България.

# 104
Така става от минералната вода, те предупреждават при покупка. На една приятелка така и стана, накисна със сода и после с кърпичката я изчисти.

Общи условия

Активация на акаунт