PANDORA - Тема 3

• 52 777
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Явно и там прилагат трикове. Следя ги вече повече от две седмици, над 10 артикула, които сега са отбелязани като ужким още намалени, са си с абсолютно същите цени! В ЮК сайта на Пандора не беше така- минус 20% реални имаше върху вече текущото намаление.

# 121
  • Лайпциг / Перник / София
Явно и там прилагат трикове. Следя ги вече повече от две седмици, над 10 артикула, които сега са отбелязани като ужким още намалени, са си с абсолютно същите цени! В ЮК сайта на Пандора не беше така- минус 20% реални имаше върху вече текущото намаление.
Еее, напротив! Артикулите,  на които пише noch mal reduziert, са намаление за втори път, като това не означава, че в последните 2 седмици се е случило. Немската Пандора е доста коректна! Личен опит! Simple Smile

# 122
Аз помня, че във Варна ми стана жълт един пръстен.
В Сапарева баня също потъмнява среброто. Та зависи от водата.
Аз съм фен на среброто. Имам и годежен пръстен, той е бяло злато. Точно в Сапарева баня се цопнахв басейните(които с минерална вода) със сребърните гривни(тази на Пандора я махнах, аз много я пазя). Леле като излязох от басейна и като видях гривните, паднах Grinning
Мм ми ги сложи в чаша с вода със готварско фолио и малко оцет. Без търкане.Среброто стана като ново :=)

# 123
  • София
Момичета, гледам, че гривната ми е почерняла от едната страна, явно от жегите и повечето потене. И талисманите са си поизгубили част от блясъка вече. Как е най-добре да се почистят всички на куп? Имам с камъчета, с емайл и само сребърни, но ме е страх, особено за тези с емайла да не им стане нещо. Та как ще е най-добре, с фолио и оцет във вода, с неутрален (бебешки) сапун и кърпичката за полиране после или?

# 124
  • Down south
В купа слагаш топла вода, малко течен  сапун и сода (ако всичко е сребро), след това слагаш всичко, което има нужда от почистване в нея и оставяш поне за час. След това изплакваш, ако има нужда можеш да ползваш и четката от комплекта на Пандора, ако нямаш такава, мека бебешка четка за зъби, би помогнала.
След това  сушиш и полираш с кърпичка,напоена с препарат за почистване (пак на Пандора)

# 125
  • София
А содата нали няма да навреди по някакъв начин на чармовете с емайл? Смятам да си изчистя гривната и всичките талисмани и осигурителната верижка. Всичко е сребро и е на Пандора.

# 126
А содата нали няма да навреди по някакъв начин на чармовете с емайл? Смятам да си изчистя гривната и всичките талисмани и осигурителната верижка. Всичко е сребро и е на Пандора.
Хладка вода и бебешки течен сапун. Оставяте за около 30мин до 1 час, след това подсушавате и полирате с кърпичката на Пандора Simple Smile
Изпитан метод, който действа!

# 127
Хладка вода и бебешки течен сапун. Оставяте за около 30мин до 1 час, след това подсушавате и полирате с кърпичката на Пандора Simple Smile
Изпитан метод, който действа!
Същото ми казаха в магазина на Пандора като ги питах как да почиствам бижутата.

# 128
Момичета, имате ли пръстени на марката, харесвате ли ги, имат ли разлика предишни колекции от сегашните, като качество.

# 129
  • София
Получи се, гривната и талисманите ми светят като нови. Благодаря! 😊

Имам и един малко тъп въпрос за кърпичките за полиране. Те за еднократна употреба ли са или могат да се ползват пак и ако да перат ли се (нали са напоени уж с нещо), защото моята стана доста черна?

# 130
  • Down south
Не, не се перат. Ако я изпереш, препарата, с който са напоени заминава. Ползваш, докато чистят и след това купуваш нови. Струват си всяка стотинка.
Тук са $5.

# 131
Аз имам комплекта за почистване,не съм го ползвала ,но май не са напоени с нищо.Даже не помня коя кърпичка за какво е..Има и една четка ,като четка за зъби🤨.

# 132
Не са за еднократна употреба и не се перат, както Daylily вече е отговорила. Бялата полирна кърпичка е за сребърните бижута, а черната е за златните и роуз голд бижута (някъде назад по темите бях пускала инфо). Кърпичките са напоени, но това не означава, ме от тях капе продукт. Усеща се, че има някакво вещества по тях, докато обтрива човек бижуто.
Комплекта за почистване си заслужава според мен Simple Smile

# 133
# 134
  • София
Здравейте!
Отскоро съм фен на Пандора, имам колие, сега искам
да си купя гривна. От днес започнаха намаленията и
смятам да се възползвам. Тук е качен файлът с намалените
артикули:
https://drive.google.com/drive/folders/1HpKKpjmbqg6YCE_DES6kr3le … Yx3TBXRhNocb7n3Y8

Искам да попитам - колекция Essence ли свалят от продажба?

Общи условия

Активация на акаунт