Светът на Дж. Р. Р. Мартин и Песен за огън и лед - 30

• 12 515
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Вестерос
Това в какъв смисъл?

# 91
 в смисъл - кой  герб повече ви харесва. Черният или червеният дракон. На мен ми харесва Черният.

# 92
  • Пловдив
Черният определено ми харесва повече Grinning

# 93
  • София
червеното и черното винаги са си пасвали фантастично
цветовете и на Дявола  Twisted Evil

п.п. дяволите, росонерите

Джони, мен пък червения на черния фон ми харесва повече.

# 94
  • Вестерос
На таргите ми харесва повече

# 95
Тиф, много благодаря, звучи обнадеждаващо - точно като онова, което се надявам да прочета!

# 96
В първи сезон (единствения който съм гледала) има сцена в която Робърт, Селми и Джайм говорят за първите убити от тях хора. Робърт казва, че е убил някой си Тарли. Има ли го това в книгите? И ако е вярно, кой може да е този Тарли ?

# 97
Ааа Тиф, благодаря. Щом звучи толкова решен да ни взриви и да си свърши работата, както трябва, ще почакаме. Нямаме друг избор. Дано си струва. Хем така тънко ги жегвс ДД, хем ги защитава 😄.

Диди- честно казано не се сещам.

Снощи четох за Марвин и Сан и Пейт, ама с едно око, че заспивах 😄. После ще си задавам въпросите.

# 98
  • Вестерос
Взех ги от една група, в сайта му не съм влизала. Сега проверих същото е и там + oще е писал, те са направили скрийн на важната част, иначе ето го http://georgerrmartin.com/notablog/ Simple Smile Обнадеждаващо е, особено за Darkstar, там ми беше интересно И под Егон 6 дали има предвид новият Джон или фЕгон?

Цитат
become the most popular (and most pirated) show in the world
хахахаахха

и как да има време да пише...

Цитат
As a producer, I’ve got five shows in development at HBO (some having nothing whatsoever to do with the world of Westeros), two at Hulu, one on the History Channel.   I’m involved with a number of feature projects, some based upon my own stories and books, some on material created by others.

И от 19
Цитат
I also met with the writing staff for the WILD CARDS tv shows being developed by UCP for Hulu.   Had a great dinner, and was blown away by their talent and enthusiasm.   I think we could have something very special coming your way.

And I visited another writer’s room as well, for another show.   But if I talk about that one, they will kill me.

I am back home again now, and back once more in Westeros, working on WINDS… which, let me add once more, has NOT been finished and hidden away for years.  (sigh)

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 10:22 от Tiffany А

# 99
Darkstar ми е много интересен и на мен. Би трябвало Егон 6 да е Фегон. Още не знаем истинското име на Джон. Едва ли е Егон.

Таааа, препрочетох. Всъщност Джакен убива Пейт и взима неговото лице, нали така, а не на Марвин? Аз съм запомнила, че сме коментирали, че Марвин бил Джакен. Другото, което ми стана интересно е, как Лео Тирел, Сфинкса, Пейт и Марвин се събраха? Сфинкса и Пейт не понасяха Лео, въпреки че той беше човекът, който им даваше инфо за Марвин. Как завлече Сфинкса при Марвин. Ако Марвин стигне до Денерис като какъв ще го играе при нея?

# 100
  • Варна
Ако Марвин стигне до Денерис като какъв ще го играе при нея?
Съветник, най-вероятно. Не забравяй, че Варис е в отбора на ФЕгон.

# 101
видях нещо, което ме обнадежди - двете книги общо трябвало да са около 3000 страници. Щом Мартин знае, колко страници ще са двете книги, значи дори и да не признава, е започнал втората. Може да я работи успоредно с първата.

# 102
  • Варна
Чичо ни троли според мен. Всичко е написано и ни гледа сеира. До Коледа Ветровете ще са по сергиите, а такива като мен дето не могат да ги четат на английски ще точат лиги до напролет Simple Smile
Дано де! Simple Smile

Припомнете ми, моля:
Цитат
Кракен и черен пламък, лъв и грифон, синът на слънцето и драконът на глумеца

Виктарион, блекфир (фЕгон?), Тирион, Гриф, Куентин... а последния?

# 103
Кракен и черен пламък - Виктарион и Мокоро
лъв и грифон - Тирион и Конигтън (рицаря на грифона)
синън на Слънцето - Куентин
драконът на глумеца - Егон Блекфир

П.С€.Гриф и ф.Егон са едно и също лице, писала си ги два пъти

# 104
  • Варна
Гриф - имах предвид Конингтън от Грифонов полог, но да, объркала съм се.
Аз мислех че черен пламък буквално понеже се превежда блекфир е фЕгон, а драконът на глумеца е някой друг. Защото фЕгон макар и по копелдашка линия пак е с Таргариенска кръв.
И пак има възможност да не е Блекфир, а по линия на Джеерисовата дъщеря да си е чист Тарг, син на Илирио, а да баламосват ЗД, че е Блекфир и Конингтън, че син на Регар.

Общи условия

Активация на акаунт