Кой какви сериали гледа? Новини, премиери, обсъждане - тема 23

• 31 981
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Oo , към края на сезона Grinning Grinning Grinning Да не кажа и че първия сезон е най-слаб. Рядко има сериали с градация на интереса Simple Smile
Към края на сезона?

А не, не мога да чакам толкова дълго.

Така чаках Expanse да ме запали - 1 сезон мина и казаха да чакам. 2-ри сезон гледах ... казаха да чакам. 3-ти сезон до половината изгледах ... тъкмо щяло да става интересно ... и го зарязах.
Дай му шанс Simple Smile Ще те завладее.

# 136
и The Wire почва бавно, мудно. но прави са били хората - топ е.

и Deadwood не е с фрапиращо силен старт - топ е.

и Fargo не е ...........

схваща се идеята.

# 137
  • София
Уникално в Брекинг бад е, че от епизод 1 до финалния епизод всичко е свързано и навързано. включително с плюшените  играчки, които падаха от самолета, косвени жертви на Уолтър.
Значи това са 5 сезона направени едва ли не като мини-сериал, това му е уникалното. За мен е абсолютно в топ 5 за всички времена. Но е много трудно да се правят сравнения и класации между жанрове. Защото няма да му хванем началото и края просто и ще спорим 100 години без успех.  Laughing
Как да сравняваш Троновете с Наркомрежа? Или Наркос с Живите мъртви. Или Приятели с Туин Пийкс.  Laughing

# 138
да, между жанрове няма сравнения. то даже няма нужда от сравнения и класиране. не е нужно да се избере един измежду the wire, narcos, gomorra, la piovra и да получи медал Simple Smile

Русия май не харесва сериала Чернобил Simple Smile

# 139
Четох по руски торенти и мнозинството харесва сериала за Чернобил. Тук-таме някой сектант. Иначе някакви щели да снимат как CIA е причинил инцидента... Комунизмът не прощава.

Обявили са дата за втория сезон на "Дарк" - 21 юни, има и тийзър:

https://www.youtube.com/watch?v=VE5BQ4Gj2jY

Изглежда добре. Flushed

Big Little Lies започва в понеделник.

# 140
Аз изгледах Breaking bad без никаква тръпка. Много ми го хвалеха и реших да пробвам, но не ме грабна, обаче през това време нямах нищо друго за гледане и просто го продължих. Интересното е, че човекът е химик и сам си прави наркотиците, но оттам нататък нещата стават клиширани-
Скрит текст:
продава наркотиците на разни пласьори и си оправя финансовото положение, но те не вещаят нищо добро, семейството му се разпада, той психясва, става коварен и зъл, опитва да се измъкне от ситуациите като това коства живота на други хора...
Все същите сюжетни линии като в почти всяка кримка.

Другият много хвален е Supernatural. Изгледах първия епизод и с него си останах.

Big little lies ще бъде излъчен в понеделник, а ще е по торентите във вторник, нали така?

# 141
Big little lies ще бъде излъчен в понеделник, а ще е по торентите във вторник, нали така?

Сериала се излъчва неделите. Понякога сериалите излизат по-рано. Може още неделята или понеделника да се появи.
Излязъл е първи епизод от този сериал:

# 142
# 143
Аз чакам следните:

1. Stranger things
2. Swamp thing

# 144
Втория е спрян.
Аз изгледах с малко превъртания Tales of the City. Донякъде интересен ЛГБТ сериал и хубав Сан Франциско. Най ми направи впечатление и ми хареса една гей двойка People Two Men Holding Hands
Скрит текст:
Скрит текст:
Пуснали са и Big little lies. След малко ще го гледам. Blue Heart

# 145
  • Бургас
Уникално в Брекинг бад е, че от епизод 1 до финалния епизод всичко е свързано и навързано. включително с плюшените  играчки, които падаха от самолета, косвени жертви на Уолтър.
Значи това са 5 сезона направени едва ли не като мини-сериал, това му е уникалното. За мен е абсолютно в топ 5 за всички времена. Но е много трудно да се правят сравнения и класации между жанрове. Защото няма да му хванем началото и края просто и ще спорим 100 години без успех.  Laughing
Как да сравняваш Троновете с Наркомрежа? Или Наркос с Живите мъртви. Или Приятели с Туин Пийкс.  Laughing

Много точно казано.
За мен Breaking bad е номер едно, но всеки усеща по различен начин сериалите и филмите.

Би ли ми казал от къде да гледам Years and Years?

# 146
В HBO Go го има.

# 147
  • Бургас
Благодаря

# 148
И в замунда го видях.

# 149
  • Чужбина
Щом бигели казва, че е хубав Braking Bad, може и да дам някой ден шанс. Ще пиша пак.

Гледах 1-ва серия на Испанската Принцеса.

И съм малко объркана ... имало ли е тогава чернокожи в Испания?

Общи условия

Активация на акаунт