GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 29 813
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна

Никой не ме пита за foreshadowing-а в епизода за това, кога ще излязат книгите.

Сърдя ви се вече.

И аз те питам - живо ме интересува Simple Smile

Още не съм гледала, но ми направи впечатление, че коментарите са адски малко - миналата седмица по това време имаше 30 страници близо изписани, та си помислих че:
1. Всички си режете ритуално вените
2. Толкова сте втрещени, че не ви е до писане Simple Smile

Довечера като изгледам ще вляза и аз да си изплача, ако не съм в т.1 и 2, но ще следя без скрития текст.

# 166
  • HH
Мили мои, мисля това да е последният ми коментар.

След 4ти епизод бях доста сигурна, че онези спойлери ще се окажат верни и дори се чудех дали да гледам тези два последни епизода. Съжалявам за времето, което отделих, за да видя Брон като символ на един “нов свят”. Не ме интересува дали Мартин ще си допише книгите, каквото и да публикува от тук насетне, няма да е това което е искал като замисъл в началото.

И НВО наистина ли мислят, че предисторията би заинтересувала някого. Не. Не мисля. Вярно, че в живота нищо не е лесно, честно и почтено , но в повечето случаи се основава на добре подплътена логика опираща се на доста фактори. Нима чедата, брпдниците, вълчищата о драконите не бяха точно това? А то какво излезе, политически коректна сапунка, в която русата умрира и те избират сакатият. И какво колело точно счупиха, че не разбрах.

# 167
  • Варна
Аз изобщо нямам намерение да гледам никакви предистории или странични линии.

# 168
Сигурно някой от сценаристите замазва очите на жена си с тая реплика, друго обяснение нямам Joy

Скрит текст:
Ако знаех преди 10г., че ще ми сервират подобен край със сигурност щях да кажа на целия сериал – не, благодаря.

Бран новият крал ??? това за мен е толкова абсурдно, че няма накъде повече.
Как всички решиха, че е подходящ като едно решение не му се е налагало да вземе и при положение, че новото му аз изговори 5 реплики? Егати ясновидците Satisfied
Всички изведнъж решиха, че знаят какъв е и какво го мотивира?

Джон им свърши мръсната работа и заслужава изгнание? Ша припадна Joy
Глупавият Джон се бори за всички тях срещу какво ли не, а те оставиха един наемник да определи съдбата му?
Троновете да не се наследявали по кръв? Че той тоя с подходящата кръв има и най-много заслуги.

Севера независим, ама другите нямат нищо против да са зависими? Представям си я новата кралица как изпълнява присъда като северните крале - „мушкай с острия край“, ма то пък може и с кучета, как не се сетих. Иначе нищо неочаквано - Сансето не каза „да“ даже на собствения си брат, преди да се увери, че ще става кралица Satisfied

Общо взето се радвам, че Джон се махна от тая паплач, дано е щастлив, както и Аря.

На феновете – честито – имаме нов папа JoyJoy
Само белите пушаци липсваха, ма не са се сетили сценаристите.
Поне Хитлер го докараха прилично.

# 169
И какво колело точно счупиха, че не разбрах.
Ами постараха се да го обяснят през устата на Тирион. Явно не им се е получило добре. Та ще чакаме отново инсайда Joy

# 170
  • Разпиляна във въображението
И аз чакам за книгите Simple Smile

# 171
  • Чужбина

Никой не ме пита за foreshadowing-а в епизода за това, кога ще излязат книгите.
Сърдя ви се вече.

И аз те питам - живо ме интересува Simple Smile
Hug Тирион каза, че ще разберем след 10 години.

# 172
  • Разпиляна във въображението
Дотогава ще е останал ли някой, който да го интересува?

# 173
Уууф, влязах за да видя какво е настроението без да чета скритите текстове и да се спойлвам и к'во да видя, пак се намерили хора да изтропат работата! Rage Come on!!! Сериозно ли?!

# 174
 Не знам кой визираш, но целия интернет е пълен с коментари, картинки и спойлери. Най добре не влизай никъде, ако държиш на изненада

# 175
  • Варна
Аз исках да видя

Скрит текст:
как Джон намушква Денерис и тя с последен дъх му казва, че е бременна.

ХА!!! А ти представяш ли си...
Скрит текст:
да е била наистина бременна, но в утробата си да е носила не човешки ембрион, а драконче. Първото си заченато дете нали се сещате как точно го роди и какво го роди и как беше описано от онази вещица, знахарка или не знам каква точно се води от овчите хора - чудовище, с люспи, а не розовичко хубаво бебенце...Та в този ред на мисли ми се струва, че Дрогон един от най-хубавите роли му връчиха за ДОизпълнение... Драконите просто не бива да умират, все ще ни изненадат ми се струва с GOT продължение.... Не случайно оставят тук-там "дупки" незапълнени или противоречиви. Храна да имат за още епизоди, сезони, предистории...

# 176
  • София
за кончето, сериозно ли питате къде е?  Confused
това бе просто трик, намигване да ни покажат Аря като герой или там каквото са искали. Всеки да си го тълкува. Този кон изигра своята роля и до там. Стига моля ви се.
Мен ме е яд, че не ни показаха Нимерия
Не слагам в спойлер, защото не виждам смисъл.

за Джон
Скрит текст:
Нямаше как да стане Крал. И аз исках, но не и след тази ституация в която се оказаха. Щеше да стане нова кръвнина между северняците и неопетнените и дотраките. Щеше да е добре ако го изберат за Крал и той да откаже, но не и при това положение. Щеше да е като в приказка... А и все пак е кралеубиец. При друго развитие на историята, да той и никой друг.

за Варис и писмата му
Скрит текст:
над които така усилено умувахме тук дали са изпратени или не. Стигнахме до заключението, че са изпратени, но никакъв ефект. Никой не спомена за Джон като законния наследник, нищо. Все едно такива писма не е имало никога

за Бран
Скрит текст:
Deziderata, ето например за Бран. Значи в епизод 1 или епизод 2 можеха да дадат сцена в която Бран и Тирион се усамотяват. Може и кратка сцена. В някоя стая, Тирион влиза при Бран или се запътва към Язовото дърво, където Бран си кисне непрекъснато. Без да дадат нищо повече. Само някакъв лек намек. После ние тук щяхме да се чудим тия за какво са си говорили и защо не са ни показали. Но над 80% от феновете шяха да го забравят този момент. Но сега на финала щеше да има някаква тежест предвид как ей така от нищото Тирион го изваждат от плен няколко седмици, мръсен, подпухнал и той дава гениалното предложение за Бран несломимия. И поне в един/два момента Бран да бе направил нещо или разкрил нещо, за да има повече тежест. Не че това ще спаси изцяло положението, но все е нещо.

за Брон
Скрит текст:
Как един циник, убиец и курвар се сдобива с най-плодорната Земя, че и надзорник на хазната са го направили??? Само защото е много 'куул' убиец и радва някои фенове ли? Не виждам нищо добро да произлезе от това.

# 177
  • Варна

Аааааааааа, отивам да се самонадракаря!!! Smiling Imp Че аз ще се пенсионирам дотогава бе!

Edit:
Или се ебават с феновете, за да си го върнат на Мартин, че ги остави без текст? Това ми звучи по-добре - като успокояващо хапче!

# 178
  • Чужбина
Аааааааааа, отивам да се самонадракаря!!! Smiling Imp Че аз ще се пенсионирам дотогава бе!
Edit:
Или се ебават с феновете, за да си го върнат на Мартин, че ги остави без текст? Това ми звучи по-добре - като успокояващо хапче!
Това са си шегички с феновете и Мартин, разбира се.

На мене тоя епизод ми прилича на пародия ..., ако искате ми вярвайте, но го казвам изключително сериозно.

Все едно гледам пародия на Троновете. Не заради онова, което се случи, а заради начина, по който бе представено.

# 179
Диаволо, то си имаше в предишните епизоди сцена, в която Бран и Тирион останаха да си приказват насаме.

Общи условия

Активация на акаунт