GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 29 661
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Вкрайна сметка слаб финал. Мога и ез да го гледам, само по коментарите тук да го кажа. Няма драма, няма размисли, няма спорове. Само примирение и смешки. Та Троновете завършиха като Листопад.

# 541
HighSpeed, не съм съгласна. Целият персонаж на Джов е изграден като защитник. А и когато говореше с Денерис, това което наклони везните беше, че тя каза, че нейното разбиране за справедливост е по-правилно от това на останалите, защото тя е тази, която взема решенията.

# 542
  • Варна
И много тънко го мина по струната за сестрите му. Докато не заговори за тях, Джон не беше решил. Тирион наклони везните в полза на убийството й с репликата за Санса и Аря.

Може да е защитник, не го отричам. Ама Тирион си го завъртя на пръстчето точно както поиска.

# 543
За мен Тирион го изигра манипулатор тая серия. Така беше представено, че той нави Джон да я убие за да си спаси задника, защото вече беше ясно, че го чака огъня на дракона в съвсем близко бъдеще. Аз не останах с впечатление, че го нави да я убие заради бъдещите невинни, нищо че такива брътвежи чухме в тъмницата от устата му.
Точно мислех да пиша, че най-силно се оказа словото. Изманипулира го, знаеше че я обича и ще и се подчинява, но заради Санса и Аря, които няма да подвият коленце. Със страха го изманипулира. Нарочно показаха как мина през дракона за да я убие, като единствен способен. Обаче и затова бързо убиха неговия дракон, за да не може да я спре, докато гори невинни. Претупано и недомислено при всички случаи.

# 544
  • Вестерос
Love is the death of duty

sometimes duty is the death of love

На последната сякаш не вярваше, че го прави, как гледа не вярващо и учудено

Първата на фон на Fire

Вторaта на фон на Ice

# 545
  • Бургас
Така или иначе Денерис трябваше да бъде убита. Дори и Тирион да не беше помогнал, то на някакъв етап щеше да се случи същото. Пък и Денерис сама каза на Джон какво ще стане с хората, които не виждат нещата както тях. Той не е чак толкова кух, за да знае какво ще стане когато Денерис срещне Санса и са на различни мнения.

# 546
  • Варна
Така или иначе Денерис трябваше да бъде убита.

Абе ако беше Церсей, Тирион щеше да намери аргументи да реши нещата без да я убива.
Спасяваше си задника и трябваше да действа бързо.

# 547
  • Варна
Хич не му провървя на Джонката с жените. Само две имаше в живота си досега ама какви само бяха...

# 548
  • Вестерос
Абсолютно!

И затова убиха и Джора в 3-та серия, защото той беше последният защитник на Дани и трябваше да се мине през него и щеше да убие Джон за това, че я уби.

една статийка
https://ew.com/tv/2019/05/19/game-thrones-finale-interview-emili … lu0zLltoXyBhSrMAM

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 11:02 от Tiffany А

# 549
  • Бургас
Така или иначе Денерис трябваше да бъде убита.

Абе ако беше Церсей, Тирион щеше да намери аргументи да реши нещата без да я убива.
Спасяваше си задника и трябваше да действа бързо.
То и това е така, но ако Денерис беше кралица, Север нямаше да има. Т.е. не и такъв какъвто е сега. Та с и без Тирион, Дена трябваше да умре.

Аз защо чаках дракарис над ЗХ? Това си ми беше фен края на сезона. Сяда леля Дена на трона, дракари на Север, другите умират от ужас, подвиват коляното и толкоз. Джон е един вид Джейми. Дена дракари де и падне и всява шок и паника. Дотраките стават градска стража. Малко бие на садизъм, но щеше да ми е кеф да го гледам.

# 550
  • Бургас
Денерис докато изброяваше кой още ще "освободи" и каза Зимен хребет.Дадоха очите на Джон,той просто изтръпна.Тирион беше камъчето,но каруцата беше тръгнала вече по надолнището.Джон първо се потресе от избиването на цивилните,после като заклаха пленниците и накрая тая кучка съвсем се оля.

# 551
  • Варна
Хич не му провървя на Джонката с жените. Само две имаше в живота си досега ама какви само бяха...
Таргариените, често са и на двата бряга, та сигурно Джон ще си вземе поука и ще се занимава само с мъже.

# 552
Гласувах с не съм доволна.
Единствено ми хареса развръзката на сестрите Старк.
Останалото беше мазало.🤣🤣🤣
Джон все някой го манипулираше - Санса, Дана, Тирион. В такова мекотело го превърнаха. Най - голямото ми разочорование.

# 553
  • Варна
Денерис докато изброяваше кой още ще "освободи" и каза Зимен хребет.Дадоха очите на Джон,той просто изтръпна.Тирион беше камъчето,но каруцата беше тръгнала вече по надолнището.Джон първо се потресе от избиването на цивилните,после като заклаха пленниците и накрая тая кучка съвсем се оля.
Дрогон е уязвим, ако убиеха него си имаха доста големи шансове да я преубедят.

# 554
  • Бургас
Гласувах с не съм доволна.
Единствено ми хареса развръзката на сестрите Старк.
Останалото беше мазало.🤣🤣🤣
Джон все някой го манипулираше - Санса, Дана, Тирион. В такова мекотело го превърнаха. Най - голямото ми разочорование.

Санса не успя да манипулира Джон. Денерис може би, но по- скоро не. Тирион просто го побутна, в предначертана посока. 100% съм убедена, че няма как Джон да допусна ЗХ да последва КЧ. Ако тя го беше решила, той щеше да я спре и то пак по този начин, просто по - късно. Абе от цялата работа все щеше да е същото, но без Тирион.

Общи условия

Активация на акаунт