Подготовка за малкия човек - тема 7

• 43 456
  • 771
  •   1
Отговори
# 510
Мислите ли да ползвате бебефон?

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 01:48 от Liliumche

# 511
Момичета дайте акъл. Закупих тази ваничка https://comsed.net/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D … D0%B5%D0%BD%D1%82
Най- обикновена, но сега търся някаква стойка, която да  пасне и да е на сносна цена. Малка е - 84 см, а универсалните са за над 100 см или не пише и съм в чуденка. Дълго го мислих, ама май няма да мина без тая стойка.

Има ли вани над 100 см.? Аз не можах да открия по-голяма от 100 см., а бебка е много висока и търсих по-голяма, но никъде не успях да намеря.

Ами 102 см са всъщност Grinning  Аз обаче няма как да ходя вече до магазина. Ще раждам съвсем скоро вече и са ми задали постелен режим. И каквото се сетя поръчвам онлайн, аз хем всичко навзех, хем се сещам още неща. Та така след много мерене и кроене стигнах до извода, че ще ми трябва  стойка. Няма кой да пратя да гледа. Ваничката ми е без отвори и екстри. Не виждам конкретна стойка за нея. Затова търся някаква дето мога да ползвам  от друга марка. Разгледах този тип https://ohoboho.com/moni-lilly.html ала не мога да преценя става ли за 84см. Затова питам дали някои има с такива размери ваничка и стойка. Simple Smile

# 512
  • Варна
Не мисля, че е необходимо да е толкова голяма ваната, тъй като, когато започнат да седят самостоятелно и стабилно, това е позицията им във ваната: седнали са. Синът ни на година и половина беше малко над 80 см, седнал си беше във ваната,  напълно достатъчна си беше като размер, можеше и още по-висок да е, после започна да не иска в нея и го къпем прав със слушалката на душа.
Нещо мернах за Cam, но четях набързо, нашата количка е Cam и я купувахме от Зарафа, Варна, от тях знам, че ако искаме някой аксесоар на марката, поръчваме при тях и ни го доставят до седмица-две, може да проверите там, ако не сте.

# 513
CatGirl, да за него, но и по принцип. Повечето би трябвало да стават за всички шишета, та зависи ти какви имаш. Ти всъщност какви шишета си взела? Всъщност говоря за отворите на долната кошница. Дори и да не са по мярка, пак няма проблем да се сложат. Иначе на мен не ми допада готвенето в стерилизатора. Но това си е мое мнение.
Вълшебство, аз ползвам на Dr. Brown's стандартните. Но те имат и с широко гърло, които не знам дали стават.
Ти кой уред на Авент за готвене имаш и доволна ли си?
А иначе аз не съм въодушевена толкова от стерилизатора. И на мен ми остава вода. Но просто май слагаме малко повече отколкото е необходимо и тя остава. Но на мен честно казано това не ми пречи. Повече ме дразни конденза. Даже си мислех да попитам дали някой има такъв, който не прави чак такъв конденз. В тенджера си е най-добре, ама повече хамалогия е.

# 514
Шакри, никакви шишета още не съм взела 😃

# 515
Разгледах този тип https://ohoboho.com/moni-lilly.html ала не мога да преценя става ли за 84см. Затова питам дали някои има с такива размери ваничка и стойка. Simple Smile
Здравей! Simple Smile
Не съм компетентна по въпроса с ваните, но ще кажа мнение.
Аз нито съм гледала вани, нито как изглеждат, колко са големи и т.н.
Мисля си, че е по-добре да вземеш стойка, която да се разтваря по широчината на ваната, а не дължината ѝ.
https://ohoboho.com/moni-dolphin.html
Отделно забелязах, че твоята вана в двата края е извита. Стойката, която си избрала е съвсем права, не мога да си представя как ще си "паснат". Прилагам снимки:
Скрит текст:

Надявам се да съм помогнала малко, а не попречила. Леко раждане! Simple Smile

# 516
  • Beyond the stars

Ползваме видеобебефон и е супер удобно. Blush

# 517
Подариха ни видеобебефон, иначе не планирахме да купуваме. Та... да, ще използваме като се родят бебоците. Simple Smile

# 518
За бебефона аз се чудя все още. В началото мислех да не взимам. С бебата ще сме в една стая живот и здраве. Да, обаче като отида да готвя и пусна абсорбатора абсурд да я чуя. Та сега почвам да се замислям. Тези, които имате бебефон какви ползвате? Трябва ми някакъв бюджетен, но качествен все пак де, да не се прецака на втория месец. Но няма да го ползвам 24/7, а само като готвя в кухнята.

# 519
  • София
И ние мислехме да не купуваме бебефон преди да родя защото сме в една стая с бебето и в малко жилище, но в родилното той така повърна и се задави, че ми побеля косата. Съответно веднага звъннах на мъжа ми да търси и купува и с изписването вече имахме. В крайна сметка се оказа страшно полезна вещ, защото малкия беше с рефлукс и наистина съм го виждала на екрана как повръща, а сега редовно го хващам заклещен в някакви странни пози на леглото докато спи. Бързо го местя и не успява да се събуди. Отделно вече бяхме на няколко сватби и пътувания и малки си спи в стаята, а ние си го гледаме на видео бебефона. Абе полезна джаджа се оказа.

# 520
За бебефон/видеофон,  професионалисти ме посъветваха да чакам. Казаха че ако нямам голяма къща бе си заслужава, а за видеото, освен ако детето няма някакви проблеми или е по-рано родено, е загуба на време. Ние не сме взели още. Ще видим, и без това в началото то ще е с мен постоянно.

# 521
  • София
 За мен видеофонът е необходимост. Използвам го докато вземам душ, готвя, простирам, вечер когато бебето заспи, а ние вечеряме и гледаме филм .....

# 522
Така де, загуба на пари имах предвид не на време хаха

# 523
За мен видеофонът е необходимост. Използвам го докато вземам душ, готвя, простирам, вечер когато бебето заспи, а ние вечеряме и гледаме филм .....
На какъв модел се спряхте? Има ли нощен режим и ако е на батерии колко време издържа?

# 524
  • София
На какъв модел се спряхте? Има ли нощен режим и ако е на батерии колко време издържа?
Заповядай, смятам че за парите си е супер.
https://rayatoys.com/stol-za-kola-cybex-cloud-z-i-size-autumn-gold.

Общи условия

Активация на акаунт