Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 416
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 605
На мен ли само ми се струва,  но Ивана изглежда по-слаба в последното видео ?

# 1 606
Аз съм почти сигурна, че някой я е забелязал, вкарал пари в Ивана като проект, финансирал оная отврат Каката, и участието и в Женените с цел да стане по-известна. Видът й от преди е несравнимо по-долнопробен, а за да се оправи това, са нужни много пари. Другите не ги коментирам, изглеждат подобаващо за средата, ама те поне не ми се навират непрестанно от екран и не ми заявяват колко са влюбени.

# 1 607
  • София
Да, в Дупница е по-слабичка, дори е с най-хубавите крака от другите. С това плюскане в предаването не знам какво да си мисля. Thinking Всъщност, на всички е ясно участието на Каката като булка, само на Мерал (и г-жа Дарк) - не. Simple Smile Затова не ѝ пука какво ще каже и какво ѝ обещава Мери, да мине там предаването, да я дават по тв, пък после развод по бързата процедура.

# 1 608
Днес ходих в МОЛ България, където уж онова подобие на мъж работи. Гледах, гледах, не го видях. Не само него, ами изобщо охрана не видях, само един влезе отвън и дори не знам дали е там охрана. Слизах и до Билла. Там пък е ужасно, дори правих рекламации,бе чудо беше, но заради каузата отидох да пазарувам там. Пак не го видях, а доста време прекарах около топлата витрина, месата и колбасите, бе няма мъж никакъв там. Винаги пазарувам в БИЛЛА дето е отсреща на мола и не слизам долу. Сега заради този викам, хайде да се мотам там. Не ходете в този магазин ви казвам, ужасно е. Поне онзи да се беше показал, държах телефона да снимам бързо, ама мъцки. От цялата история се прибрах с една намалена блуза от НМ, че и дъжда ме къпа, бе направо не съм наред.
Та това ми е отчета, нищо не направих.

# 1 609
Ами, то заради тоз не си заслужава! Трябваше към Коматево да идеш, пред къщата на М. колата ти да загасне, помощ да потърсиш.... Но както и да е, викаш - една блуза си напред и един дъжд назад, о.к.- има баланс.

# 1 610
В нашата Била (пак в мол) има някакъв мъж охрана, който през половината време го няма. Може и Фазо да е на плаващо работно време (или да е отишъл някъде да пуши)...

# 1 611
  • Варна
А може и да не е вярно, мей би.

# 1 612
Момичета, той вече е станал известен, каква охрана, той е с минимум мениджърска позиция Grinning

# 1 613
  • софия
Днес ходих в МОЛ България, където уж онова подобие на мъж работи. Гледах, гледах, не го видях. Не само него, ами изобщо охрана не видях, само един влезе отвън и дори не знам дали е там охрана. Слизах и до Билла. Там пък е ужасно, дори правих рекламации,бе чудо беше, но заради каузата отидох да пазарувам там. Пак не го видях, а доста време прекарах около топлата витрина, месата и колбасите, бе няма мъж никакъв там. Винаги пазарувам в БИЛЛА дето е отсреща на мола и не слизам долу. Сега заради този викам, хайде да се мотам там. Не ходете в този магазин ви казвам, ужасно е. Поне онзи да се беше показал, държах телефона да снимам бързо, ама мъцки. От цялата история се прибрах с една намалена блуза от НМ, че и дъжда ме къпа, бе направо не съм наред.
Та това ми е отчета, нищо не направих.
Фани, той сигурно е на работа от понеделник до петък, отговорна му е позицията и трябва да почива 😬

# 1 614
В нашата Била (пак в мол) има някакъв мъж охрана, който през половината време го няма. Може и Фазо да е на плаващо работно време (или да е отишъл някъде да пуши)...
Доста стоях, повече от час в тази Билла. Няма мъж там,никакъв. Може да не е бил на работа, ама и друг не видях, та..
Дадоха дома на Юла сега за епизода във вторник по ТВ. Ивана някаква изненада подготвила на Мерал. Таня пак му слуша глупостите на този. Домът на Юла беше добре, ама късно се центровах. Развеждаше Мишо на оглед, нещо за кухня и хол показваше, уютно ми се видя. Имам спомен малко по-различно да беше, когато съобщаваше на майка си за участието. Ще видим, не се загледах, а и бързо свърши, та...

# 1 615
Ох, Фани умрях от смях. И телефон държала милата. Hug

# 1 616
Ми че как)) Нали трябват доказателства))
Бе много ми се искаше да питам за този на информация, уж го познавам и къде да го намеря, та да му предам поздрави от форума тук, ама...досрамя ме да ви кажа((

# 1 617
Чудя се, ако ги питам по имейл(на централата) дали ще ми отговорят? Wink Питала съм ги за стоки и съм правила рекламации, но за конкретен човек не съм опитвала....

# 1 618
Ами, то заради тоз не си заслужава! Трябваше към Коматево да идеш, пред къщата на М. колата ти да загасне, помощ да потърсиш.... Но както и да е, викаш - една блуза си напред и един дъжд назад, о.к.- има баланс.
Далечко ми е Коматево)) Пък и съм му фенка на Мишо, какво да го тормозя човека. Смърфи да му предаде поздравления и там даде указания да се не дава на такива кат Юла.))
Ма и ти си права, кат се замисля, можеше едно масажче да се уредя на плешката, ама айде)))
Ми нали казахте, че Заро там работи, пък аз през седмица почти ходя в него, най-близо ми е, та си виках да го мерна и фотна, но не се получи.

# 1 619
Чудя се, ако ги питам по имейл(на централата) дали ще ми отговорят? Wink Питала съм ги за стоки и съм правила рекламации, но за конкретен човек не съм опитвала....

Какъв е проблемът да се пита? Че той нали е медийна личност , веднага ще се сетят ако е там, ако не - здраве. Жалко, че съм бая далечко от София, иначе бих направила и аз собствено разследване.

Общи условия

Активация на акаунт