Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 420
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 635
  • SF
Може и да чете - форумът е публично достъпен. Но, както се вижда, Юлия не харесва изобщо Мишо. Няма смисъл да търсят и да си "крадат" причина от бг мама.
Аз мисля, че напразно някои се хванаха, и вманиачиха в "Ами има и още нещо." в отговора на Юлия.
Сигурно има много неща, които тя не хареса в Мишо, но не се чувства удобно да започне да ги изброява пред камери, снимачен екип. Каквото и да каже, тя знае, че ще го дават по телевизията. Ще го гледат приятелите й, неговите, ще я намразят. Което наистина е добре от нейна страна, че не се подхлъзва да започне някаква интимна изповед, която би засегнала само Мишо и никой друг.
Под "има и още нещо" може да се крият и разни простички, тривиални нещица - че не е секси, че не е отворен, че не е от модерните забавни тарикати, че не е мъж с добър стандарт на живот, който да й каже "Хайде, зарязвай си тъпата работа на продавачка и идвай в Пловдив да си живеем царски и да се скъсаме от пътувания и вкусна храна!" Вместо това, тя се запозна с мъж, който "ще вземе уан ъф дис и уан ъф дис и уан каквото ми се падне..." Ами... ето ти причина. Не й беше интересно и много бързо се разочарова.

Юлия смята себе си за привлекателна, апетитна  и желана за мъжете. Не смята, че трябва да прави компромиси или да унищожи желанията си, за да може на Мишо да му се получат нещата. И трите двойки са новозапознати и всеки гледа себе си. Няма усещането за "двама", които задължително трябва да останат заедно завинаги. Те дори още не се обичат. Мъжете харесаха жените, но чисто физически, прецениха, че биха спали с тях, но са далече от дълбоки истински влюбвания и обич.

# 1 636
Да, такава се смята и това иска да вярваме. Само, че аз виждам пък и другите каква е на външен вид, на образование и култура. Ти наистина ли смяташ, че мъж с възможности, симпатичен, на позиция в работата си, пътуващ, отворен, ще хареса такава жена? Нито един няма да я хареса, сигурна съм. Тя няма какво да предложи просто. Не вярвам и да е излизала с поне един такъв, та да иска подобен. Че тя е едно сиво врабче.
И защо мислиш, че Мишо я харесва. Виж му снимките преди няколко години. Че е и контактен, излиза в компании, има хоби и свири на места с хора, имал е избор. Не вярвам да е имал подобна на Юла приятелка. Слезнал е на земята и свил изискванията, защот иска семейство вече и прави компромиси. Това са му избрали и той вярва, че поне по някакви показатели му подхожда, нали има специалисти уж. Вече в предаването се държи да не се изложи поне възпитано. Тези жестове са към жена, но не означава, че му е жената-мечта. Не вярвам. Пък и аз хич не я виждам красива, дори и симпатична не е. Но въпрос на вкус все пак. За характер пък да не пиша. Но Мишо се е спекъм, защото тя избърза и той не е глупав. Знае какво се вижда и това удря по егото му на мъж, а това не е добре. Той ще излезе с доста рани от предаването, без да е виновен. Можеха да се разберат и да е всичко по-чисто някак си. Да си покажат хубавите качества и да се разделят. Така и двамата щяха да имат по-голям шанс и да излезнат на положение.

# 1 637
  • SF
Да, такава се смята и това иска да вярваме. Само, че аз виждам пък и другите каква е на външен вид, на образование и култура. Ти наистина ли смяташ, че мъж с възможности, симпатичен, на позиция в работата си, пътуващ, отворен, ще хареса такава жена? Нито един няма да я хареса, сигурна съм. Тя няма какво да предложи просто.

Не, не мога да отговоря на този въпрос. Аз написах какво предполагам, че тя мисли за себе си, а не какво мисля аз за нея. Аз я намирам за доста посредствена и безинтересна. И ми е някак неопитна и като жена, на която нищо интересно не й се е случвало. Аз съм си писала мнението за нея в темата. Не е много добро.
Иначе знаеш, че има много свесни, успешни и хубави мъже и жени, които се свързват с доста по-елементарни партньори и си губят акълите месеци и години наред по тях. Може и на Юлия да й се отвори парашутът...

А защо мисля, че Мишо я харесва - защото той сам го каза директно или индиректно в предаването. Хареса си я на сватбата. После малко се поразочарова, но по-скоро не от нея, а от това, че усети, че нещата май ще спрат до тук. Праща й мечета, вино... Опитва  се да прави някакви жестове, които да й показват, че я харесва. Можеше и да си изчака в Пловдив търпеливо края на предаването и да не прави никакви опити за сближаване и внимание към нея.
Мисля ги тези неща заради показаното по телевизията. Какво е всъщност в душата му, няма как да знам.
Стари негови снимки не съм виждала, фейсбук профила му не съм гледала. Гледам само това, което са показали по телевизията и си мисля, че той си я хареса. На сватбата му се стори атрактивна, но после видя, че е малко недоволна и мрънкаща. В крайна сметка не мисля, че е влюбен до уши. Надявал се е на по-успешен опит от страна на тези, които са му я подбрали, но е пък по-търпелив и би опитал да я приеме. Може би и заради външността й. Ама това са си мои разсъждения. Не ме питай от къде ги знам, защото реално не ги знам. Така ми изглежда на мене.

# 1 638
Вярно е, че има доста неравностойни бракове и се чудиш защо и как са станали. Но, винаги има по нещо. Може да е грозен на външен вид, но да ти пасва и притегля душевно, по интереси, интелект. Може и да е богат и да имаш сметка. Може да е красив и да си силно привлечен, да не виждаш друго.
Ама тук ..е трудно. Не става въпрос за Мишо - Юлия, а за Юли и други минали и бъдещи мъже. Тя няма какво да предложи -външно (много жени я превъзхождат), не иска с деца мъж (значи и разведен да не е), не иска да е беден (ама тя не е богата), не иска да обикновен работник (ама тя е такава) , да изреждам ли.. Просто да беше се показала по-ведра, по-възпитана и естествена щеше да спечели доста. Ама и мозък няма да мисли. Нейна си работа.

То и аз искам арабския принц да ме вземе. Може и някой друг, ама да е идеален и да е принц по възможност. Кажете къде да се запиша, че да го получа. Няма значение каква съм, ама го искам и ми го дайте, ще го чакам в Овча купел с Таз и котката.

# 1 639
Реакциите на майката на Юлия във ФБ не й правят чест, сега си обяснявам защо дъщеря й е в задънена улица и не знае какво да прави с живота си. Независимо какъв недостатък има или няма Мишо, интернет не е мястото за обяснения, можеше по-елегантно да се оттеглят, запазвайки своето и на партньора й достойнство.

# 1 640
Аз също мисля че майката на киселоча, търси начин да оправдае дъщеря си. Не вярвам Мишо да не се е изкъпал преди брачната нощ.

# 1 641
Вие толкова обсъждахте някои интимни неща, свързани с Михаил, че няма да се учудя ако следващият коментар от този фалшив профил се насочи точно в тази посока.

# 1 642
Прави впечатление, че написаното от майката е също кратко и неясно /двусмислено/, точно като изказа на Юлето. Сигурно така  общуват у дома си. Нормално е майка да защитава детето си, но нека изтъкне положителните му качества, а не да търси недостатъци в другите.
Защо просто не кажат, че не харесват Мишо, че липсва тръпката, привличане, а на сила хубост не става. Мишо е харесван от много хора, има много приятели, но видите ли те не знаят, че той не се къпе /уникална тъпня/, аргумент за нехаресване.

Прочетох едно мнение във ФБ - Юлето толкова е обсебена от самата себе си, че нищо друго не я вълнува, не може дори да кръсти котката си.

# 1 643
Просто този хейт, който се стовари върху Юлия, сега се опитват да го прехвърлят на Мишо, което е много подло. И пак ще напиша - човек като Юлия, който не е харесал партньра си, защо трябва да изисква от Мишо "повече да се постарае", да иска да се види с родителите му, да бъдел романтичен с нея и т.н. Просто му кажи - не си моят човек, и от там нататък всеки да си върви по пътя.

# 1 644
Злобеят, защото има много грозни коментари по адрес на Юлия. Искат да си го върнат по някакъв начин, но не става така.
Аз не знам дали Юлия е такава, каквато пише, но и на мен поведението й ми е комично. Особено това с Париж - разсмя ме, въпреки, че и аз не харесвам френската столица и не планирам в близко бъдеще да ходя там (не ща и Лондон, при първа възможност, ще ида в Рим, Виена, Барселона, Гранада и д.р. европейски градове).

Милитана, писали сме едновременно.

В разказа на Юлия за Париж имаше злобен нюанс - Мишо пита дали е празнувала Коледа с приятели, а тя каза "Да, но не мои приятели". Е... си неблагодарността - някой я е поканил на празника си, а тя сигурно само се е мусила и е обяснявала колко не й харесва.

# 1 645
Благодаря на Pure и allie за споделянето на скандинавския опит на тема ЖПП. Това , което видях от снимките и видеото ми допадна много, и доказва, че може да се направи предаване- позитивно, забавно и полезно за участници и зрители. Някой в предишните теми питаше възможно ли е? У нас първият сезон се доближаваше повече до норвежкия вариант.
Фани, не бих рискувала да се срещна на живо с Фазомера,  с чадъра бих го погнала, и обърнала върху него съдържанието на топлия щанд, защото не мисля, че осъзнава щетите, които нанася с поведението си на жених.
Есме, благодаря ти, че ми отвори очите за истинската същност на Ивана- хитричка, умничка и досетливичка, никога не би ми хрумнало без твоята помощ.

# 1 646
Просто този хейт, който се стовари върху Юлия, сега се опитват да го прехвърлят на Мишо, което е много подло. И пак ще напиша - човек като Юлия, който не е харесал партньра си, защо трябва да изисква от Мишо "повече да се постарае", да иска да се види с родителите му, да бъдел романтичен с нея и т.н. Просто му кажи - не си моят човек, и от там нататък всеки да си върви по пътя.

Абсолютно подкрепям горното!
Юлия с всичкитсе си капризи и фасони лично на мен ми опротивя много. Сега майка и да замазва след нея е мега тъпо Rolling Eyes
Може ли линк към профила на майката на Юлия bouquet

# 1 647
Юлия се влияе много от майка си, почти съм сигурна, че майката я командори, моделирала я е да я слуша и сигурно постоянно й се меси и дава акъл. Представям си Юлия как само й кима и се съгласява и вика "М, да, да, чудесно".

# 1 648
  • София
Добро утро! Аз ли само смятам, че Юлия пише от името на майка си от измислен профил? Този път поне се появи въпросителна в края на изречението ѝ, има напредък. Не си представям как майката ще започне да се включва в темата, и то не от собствения си истински профил, който пък е толкова постен, че тя едва ли ползва Фейсбук редовно.
Пригответе се Жълтогащьо да стане още по-мазен, сега ще обърне палачинката, ако мине номерът да заблуди Таня. Тя обаче няма как да не го е видяла този злодей какъв интересчия и интригант е, та едва ли ще му се върже. Скоро ще има протест срещу ГМО, може да го срещнат желаещите. Аз не бих си го причинила.
Не правя призиви по-принцип, но потребителки, които влизат с идеята да се заядат, с нищо не допринасят за темата, а аз даже спирам да се интересувам какво мислят.

# 1 649
Добро утро! Аз ли само смятам, че Юлия пише от името на майка си от измислен профил?
Не, и аз мисля така.

Скрит текст:
Божеее, на тая женица и трябва психиатър спешно! Има видима нужда от такъв, ама си викам, може пък да е я на диета, я без мъж, но сега вече съм сигурна. Егати хората...

Общи условия

Активация на акаунт