Аз мисля, че напразно някои се хванаха, и вманиачиха в "Ами има и още нещо." в отговора на Юлия.
Сигурно има много неща, които тя не хареса в Мишо, но не се чувства удобно да започне да ги изброява пред камери, снимачен екип. Каквото и да каже, тя знае, че ще го дават по телевизията. Ще го гледат приятелите й, неговите, ще я намразят. Което наистина е добре от нейна страна, че не се подхлъзва да започне някаква интимна изповед, която би засегнала само Мишо и никой друг.
Под "има и още нещо" може да се крият и разни простички, тривиални нещица - че не е секси, че не е отворен, че не е от модерните забавни тарикати, че не е мъж с добър стандарт на живот, който да й каже "Хайде, зарязвай си тъпата работа на продавачка и идвай в Пловдив да си живеем царски и да се скъсаме от пътувания и вкусна храна!" Вместо това, тя се запозна с мъж, който "ще вземе уан ъф дис и уан ъф дис и уан каквото ми се падне..." Ами... ето ти причина. Не й беше интересно и много бързо се разочарова.
Юлия смята себе си за привлекателна, апетитна и желана за мъжете. Не смята, че трябва да прави компромиси или да унищожи желанията си, за да може на Мишо да му се получат нещата. И трите двойки са новозапознати и всеки гледа себе си. Няма усещането за "двама", които задължително трябва да останат заедно завинаги. Те дори още не се обичат. Мъжете харесаха жените, но чисто физически, прецениха, че биха спали с тях, но са далече от дълбоки истински влюбвания и обич.