Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 414
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 710
Skrekkelig , напълно подкрепям!
Какво/кое подкрепяш?  newsm78

# 1 711
Юлке, моме, ще ти споделя нещо лично.
Аз хъркам. Ама много. Имам здравословен проблем. Моят мъж не хърка. След двуцифрено число години брак-онзи ден, без повод, ми подари поредната роза. Спи леко, аз хъркам, пък ме обича, ти да видиш Simple Smile) Хъркането само по себе си не е краят на света. Има ли желание  и уважение към проблема на партньора -има и начин. Тъй мисля аз.

А защо майката подхвърля само някакви неща? Мога само да гадая:
1/ хим не разбира от такт. Нито има достатъчно акъл да го направи елегантно;
2/ притеснява се от неустойката, ако разкрива информация. Под формата на въпрос може би си мисли, че не се брои.

Майката на Василена в страницата На кафе изтипоса директно какво чудо е Никифорът. После обаче се напъна и спази добрия тон. Тогава ми се реабилитираха малко в очите. При Василенената майка случая може да е бил такъв, че с предаването са направили сделка - ние ще си мълчим за психопатския ви избор за дъщеря ми, а вие ще й прекратите участието без неустойки. Вероятно така е станало.
За това и Юлината майка не смее да си отвори устата, а само подхвърля. Наеустойки.

Каквото и да си говорим-имаше много по-елегантни начини за отиграване на ситуацията. Трудно е, защото са намесени емоции, но точно това е показателното колко емоционално зрял е един човек.

# 1 712
  • Terra incognita
Ако ще става майка на близнаци, Юлия трябва да е наясно, че блаженият и здрав сън ще бъде мираж доста продължителен период от време.

# 1 713
Как се поръчват близнаци? Че съм майка на бебе инвитро. Върнаха ми два ембриона, ама се хвана само един. Явно съм се прецакала

# 1 714
Как се поръчват близнаци? Че съм майка на бебе инвитро. Върнаха ми два ембриона, ама се хвана само един. Явно съм се прецакала
С пълно неверие, че може да се случи точно на теб. Не си се прецакала. Пожелавам ти колкото искаш, толкова деца да имаш, но поне с 2 години разлика.

# 1 715
Що за глупавия паралел между хъркане на мъж и недоспиване с малките деца?
Толкова хейт по Юлия, ще рече човек, че половината сте роднини на Мишо или самия той се е мултиплицирал. Дори с името се гаврите.
Не бях гледала епизода със сватбата. Такава разлика в поведение на сватбата и на следващата сутрин очевидно си има причина. Не ви ли се е случвало да промените мнение за даден човек само след една негова дума или действие? Не допускате ли   случилото се Юлия да не иска да озвучи? Пък възможно и да е казала на псевдо психоложките, но режисьорите да не искат да го излъчат.

# 1 716
  • софия
Като се омъжиш за принц на 36 години, акО да си доволно ограничена и необразована. ИзпуснАла си влака Simple Smile

# 1 717
Юлке, моме, ще ти споделя нещо лично.
Аз хъркам. Ама много. Имам здравословен проблем. Моят мъж не хърка. След двуцифрено число години брак-онзи ден, без повод, ми подари поредната роза. Спи леко, аз хъркам, пък ме обича, ти да видиш Simple Smile) Хъркането само по себе си не е краят на света. Има ли желание  и уважение към проблема на партньора -има и начин. Тъй мисля аз.

тъй е - и той е спане в отделни стаи. Много хора така спят и по този начин НЕ развалят семействата си, а ги запазват. Ако искаш развод, защото половинката ти хърка, значи че не държиш на тоя човек и си търсиш повод за раздяла. Хъркането е лесно решим проблем за  НЕхъркащия и много трудно решим за самия хъркащ, защото всъщност е опасно за самия него - не може да си отпочине пълноценно да не говорим че може и да умре от задушаване. На мен на моменти от алергия ми се подува гърлото и се запушва при издишване. Но веднага се будя от недостиг на въздух още преди да съм прохъркала. А ако случайно прохъркам се будя моментално от собственото си хъркане - е на това му се вика лек сън - аз дори не мога да хъркам

# 1 718
Такава разлика в поведение на сватбата и на следващата сутрин очевидно си има причина.
Има, разбира се! Казва се "изтрезняване".

# 1 719
  • Terra incognita
Недоспиването си е недоспиване, независимо от причината. И аз не съм си доспивала от детето, но не съм се чувствала по- различно от друго такова с различен източник. Добрата новина е, че бързо се свиква Simple Smile

# 1 720
Такава разлика в поведение на сватбата и на следващата сутрин очевидно си има причина.
Има, разбира се! Казва се "изтрезняване".
Всъщност тя създаде впечатление на човек, доста близък с алкохола.

# 1 721
С недоспиване не може да се свикне.

# 1 722
Валета, ама тя прекалено даже озвучава проблемите на Мишо.
Не ми е роднина, нито пък сме от един град с Мишо, нито пък съм мъж, та солидарност да има по мъжки.
Коментарите са не заради Мишо толкова, а заради капризите, поведението и самочувствието без покритие на Юлия. Това дразни, а не че не харесва този или онзи.
Ти какво харесваш в Юлия да те питам-капризите, претенциите, недоволството от всичко, лъжите (тя непрекъснато лъже), пиянството, намеците за мърсотия, кое по-точно да харесам Юлия. Не само не я харесвам, такива хора и не допускам до себе си. Затова е и хейта по нея.

# 1 723
Има хубава усмивка, когато се усмихва искрено.

# 1 724
Да, усмивката и е хубава. И тялото. Но дотам.

Общи условия

Активация на акаунт