Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 398
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 755
Не се притеснявайте - договорът, който са подписали така е измислен, че в момента са с вързани ръце и само на себе си могат да се сърдят.
Да, предполагам, че добре са се подсигурили.

Абе я да й бяха избрали w00x на Юлия, пък дали хъркането щеше да е такъв проблем, дали стаята щеше да е тясна, леглото - малко, времето - студено, Комо - скучно, Пловдив - далече и Космосът - крив!

# 1 756
  • София
Така както поддръжниците на Безгащьо го защитават с упреци към Таня, че била студена и деспотична, така поддръжниците на Дюла я оправдават с това, че не харесала Мишо. А и в двата случая неодобрението е относно поведението и характерите на Светозар и Юлия. На крив космонавт космосът му пречи... и космите. Smile

# 1 757
Да, ама е стара за Вокси. Той е по-млад. Това е проблема на Юла, не отчита възможностите и ги отхвърля с презрение.

# 1 758
Кого да съди Мерал, като сто пъти каза, че точно такава жена си е искал.

То си е казано - човек квото си търси това си намира. И въпреки всичко ми е жал за него

# 1 759
Кого да съди Мерал, като сто пъти каза, че точно такава жена си е искал.

То си е казано - човек квото си търси това си намира. И въпреки всичко ми е жал за него
Така се пораства. Друг път ще знае.

# 1 760
  • София
Юлия не е първа хубавица, нито е гениална мислителка. Нямам никакво желание да й адвокатствам, но уважавам желанието й да не каже директно какво точно у Михаил не й хареса, за да не го засегне. Поне дотолкова е тактична и съобразителна - трябва да й се признае. Явно има нещо, което я е отблъснало.
За личната хигиена на Михаил доста се изписа. Може само да си гадаем разни работи. Аз видях омазнена сплъстена коса преди подстригването - друго не знам.
Като характер и поведение - Михаил ми е няколко идеи по-приемлив от Христофор. Харизма, чувство за хумор, обща култура - и двамата притежават в еднаква степен. Даже Христофор на моменти се оживяваше повече, отколкото Михаил. Казано накратко - точно колкото разбирам Василена, че нe одобри Христофор, точно толкова разбирам и Юлия, че не харесва Михаил.
При все, че и Василена и Юлия са изтъкани от недостатъци, които не отричам. Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 18:39 от Vivi

# 1 761
Сънувах, че Гащьо е у нас и иска да пренощува! Бях в шок, след като се събудих - също!

# 1 762
Ужас! Фазо ще иска прошка... Сега остава да приключат предаването с фалшив хепи енд!

# 1 763
Добре де. Нали докато тече предаването не могат да дават интервюта и снасят информация по договор. Доколкото знам и докато се излъчва не трябва да се появяват публично с други половинки или да показват, че не са вече заедно. Та как така всички видяха Юла с този мъж. Някой писа в мола, че ги видял, други в парка, сега на заведение, Монако и тя.
Монако ти къде я видя и с кой.
Бе само аз не ставам за папарак. Добре, че не работя това. Щях да си умра от глад и немощ. Можеше да се запиша в някое предаване да се наям. За нищо не ставам, еййй.

# 1 764
Ужас! Фазо ще иска прошка... Сега остава да приключат предаването с фалшив хепи енд!
Не вярвам да му бъде даден този шанс, не остана граница, която да не прекрачи.
Меся,  че търпението на Таня е отдавна и тотално изчерпано, да не говорим, че тя категорично заяви, че се страхува от него, аз бих се страхувала също. Той е за терапия и то сериозна ...

# 1 765
Нали имаше снимка в темата на Юлия с новия. Изненадах се, че от жълтите сайтове не я откраднаха... Все пак, може да е брат й.

# 1 766
  • София
Аз я видях сама, нещо бързаше, не беше мудна, или просто една такава като подплашен заек... И аз не мисля, че има връзка с мъж в момента. Трябва да е започнала по време на снимките, а няма вид на влюбена.

# 1 767
Не да се развеждат, Фани. Чисто хипотетично - бихте ли имали нещо общо с него, ако сте необвързани, оглеждате се за нещо подходящо и ви попадне? Аз не го харесвам. Има нещо, което категорично ме отблъсква. Дори не мога да го формулирам. Но не бих. Дори и часовникът ми жестоко да тиктака. Може и Юлия да не може да го формулира точно. А може и да не може да го изрече, макар и да е наясно.
На въпроса, чисто хипотетично, ако бях на 24 г. не бих харесала Мишо. Ще ви кажа защо - няма мъжкарско излъчване. Забавен е и има добри професии, но е доста плах и сякаш неуверен в себе си. Това е моето впечатление от излъченото до момента, а то е дялкано, напасвано и т.н. Ако се бях записала за този формат на 36г., определено бих му дала шанс, защото вече съм убедена , че мъжкарското излъчване може да е само поза, а зад нея винаги се крие обикновен мъж със своите страхове и комплекси.

# 1 768
Нали имаше снимка в темата на Юлия с новия. Изненадах се, че от жълтите сайтове не я откраднаха... Все пак, може да е брат й.
Не, не е нито един от братята на Юла. Прилича малко на тях, но не е. Мисля, че е роднина, но може и да е приятел. Не ми се вярва толкова бързо да се захване с някой и то по време на предаването и с тези неустойки да рискува, но пък е снимана с някакъв мъж. Братята са по-виисоки от Юла значително мисля. Този е колкото нея почти.

# 1 769
В същност, каква му е професия на Мишо?  Рок музикант- масажист е странна комбинация. Или едното е хоби?

Общи условия

Активация на акаунт