Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 829
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 480
Това беше брутално Sad

# 481
Милена Каменова няма грам собствена мисъл и преценка! Омръзна ми да слушам как си преговаря лекциите от университета на глас, създавайки впечатление на разбираща и анализираща!

# 482
Ама че боклук!
А на тази пикла Милена ми идва да й обърша един шамар! Вижда тази гнусна гавра и продължава да нарича черното бяло!

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 01:27 от KilliBilli

# 483
  • На правилното място в правилния момент
Направо ми е тъжно за Таня, това е нечовешко съжителство. Жалко, че е публично достояние страданието на една свястна жена. Филипов  дори няма да го коментирам, не си струва. А психолозите да вземат да се застрелят, вместо да окажат помощ на жената, ще ми разтягат локуми и ще ми кършат пръсти кой какво правел.

# 484
Фазо въобще няма да го коментирам... Да се свършва по-бързо.

За Юлия съм съгласна, щом не го харесва Мишо, да казва, че не си допадат и че не иска да е с него, както Василена каза от самото начало (не, че и нейния начин беше супер де). А тя голямо мрънкане, щом не го харесваш и няма да живееш с него, какво мрънкаш каква му е къщата, какво подарил, как се подготвил. Ужас!

# 485
Чашата преля! Нормално е , даже доста късно идва..това решение.

# 486
  • Брюксел / София
Чудесно го е преценила Таня!

# 487
  • Fairbanks, Alaska
Таня май желаеше сама да си яде дробчетата? А уж щеше да си ляга без да е вечеряла....

# 488
  • София
Това е мега трагедия, Таня да не се обяснява повече, разбра го какъв е, но доста й съсипа нервите преди това.

# 489
Е добре де,как можаха да сватосат софиянка и пловдивчанин?Това е нарочно...
Питали са дали биха се преместили. Вокса така каза.
Даже Юла я питаха в ефир и тя каза, че е съгласна да се премести, ако човекът си заслужава и се разбират.
Мишо, каза за 1 месец, че може да се премести и да пробват.
Това при представянето им.

# 490
Таня май желаеше сама да си яде дробчетата? А уж щеше да си ляга без да е вечеряла....
По-добре сама , отколкото в лоша компания.

# 491
  • София
Всички ли са психясали в това шоу, какви разговори, какви равносметки, какво чудо... Тотални ненормалитети.

# 492
Що винаги крещи това момиче? Или яде или крещи.

# 493
Гнусния мазен позьор в ролята на многострадална Геновева! Ще повърна.

# 494
Гледам шоото за първи път от месец и половина и ясно личи чалгарката е отпрала яка дупара.. Факт!

Общи условия

Активация на акаунт