Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 759
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 810
Тя коментира и тях , ако сте чели предните теми, просто не изпада в крайности и когато няма какво хубаво да пише си мълчи.

# 811
Уффф, когато гръм удари, как ехото ехти из тия теми тука... хахаха… SatisfiedSatisfiedSatisfied

Смърфета, аз само да кажа, че подозирам, че си онова красиво момиче с огнените коси, което видяхме на сватбата. Беше много красива, много ефектна и оставяш прекрасно впечатление както за себе си, така и за приятеля си. Не се сърди на хорските усти, хората често се поувличат и попрекаляват. Радвай се на приятелството си и на прекрасната банда, която си имате, на споделените дни заедно, на изживените радости, неволи, посмейте се малко с телевизионната сватба на Мишо, помагайте си, пък да сте живи и здрави и да му намерите едно прекрасно момиче. Някое прелестно същество, което обича също музиката - за да говорят на един език двамата! Поздрави. Musical NoteNotesMicrophoneTrumpetViolin

# 812
А, мили хора, според вас, за какво говореше Юлия, че й е направил много лошо впечатление?

# 813
Смърфито е жената на кума. Едно нежно момиче с руса коса и черна рокля.

# 814
Уффф, когато гръм удари, как ехото ехти из тия теми тука... хахаха… SatisfiedSatisfiedSatisfied

Смърфета, аз само да кажа, че подозирам, че си онова красиво момиче с огнените коси, което видяхме на сватбата. Беше много красива, много ефектна и оставяш прекрасно впечатление както за себе си, така и за приятеля си. Не се сърди на хорските усти, хората често се поувличат и попрекаляват. Радвай се на приятелството си и на прекрасната банда, която си имате, на споделените дни заедно, на изживените радости, неволи, посмейте се малко с телевизионната сватба на Мишо, помагайте си, пък да сте живи и здрави и да му намерите едно прекрасно момиче. Някое прелестно същество, което обича също музиката - за да говорят на един език двамата! Поздрави. Musical NoteNotesMicrophoneTrumpetViolin

Не е с огнените коси, но е с прекрасни сини очи и невероятно фина и нежна. Като излъчване е  също толкова деликатна, както и в коментарите си. Не трябва да е Смърфиетка, а Елфче, толкова е ефирна.

# 815
А, мили хора, според вас, за какво говореше Юлия, че й е направил много лошо впечатление?
О, на този въпрос може да има всякакви отговори и предположения. На нея повечето неща не й харесват и й правят лошо впечатление.
Ето вчера се хвана за картичката. За името. Защо пишело Юлия?! Защото така се казваш, може би?!? Можело повече. То винаги може..
Тя просто не го харесва и се фокусира само върху негативите, за да оправдае вече направеното за него лошо впечатление.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 15:54 от Be_Special

# 816

Имал лош кариес на трети ред, в ляво, партер. Така е усетила докато се целували. Simple Smile)))) Шегувам се. Какво значение има. Търсила нещо, което да й направи лошо впечатление - намерила.

Щом съм се объркала за визията на Смърфета, тогава много поздрави и за червенокоската. Прекрасни сте цялата компания! Бъдете винаги така задружни и нека музиката да ви води (аз съм също музикант и знам какво е!)

# 817
Дали го познава лично или не, няма значение. Щом някои изкаже критично мнение за Мишо, тя се появява и го защитава като последна инстанция. Днес се появи да напада съфорумка по повод музикалните способности на Мишо. Казвам, че дебне и се намесва само по интерес.
 Кой каквото си иска ще си коментира за осемте участника в предаването-те са медийни, публични личности- въпросът е принципен.
Иначе да си е мила, деликатна и каквато там си иска.

Како Орехче, много пелин в теб ма душà.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 15:35 от Zdravika

# 818
  • Пловдив
Ами тя само загатна ,но какво е станало тя не каза .
И аз това се питах ,какво ?
Много е потайна ,дори когато говореше с Мишо не каза .

# 819
# 820
# 821

LaughingЧе то в темата има много по- интересна информация и коментари. тези да закриват сайта. ИЗдишат.

# 822
Това с първото лошо впечатление на Юлия си беше лъжа, според мен. Просто не го харесва и си търси оправдание чрез него, но без тя да излиза виновна за нещо. За чудо и приказ е тя.

Достатъчно е да си гледал поне предаването и при желание, всеки може да се включи, да изкаже мнение. Никой не е длъжен да преразказва всички теми или да въвежда някой в текущият материал. Темите си съществуват, който има време и желание може да ги чете.

# 823
Първото лошо впечатление може да е от цигарите или от хъркането. Тя не спря да му го натяква. Чак на мен ми става неудобно, все едно, че Мишо нарочно е решил да хърка.

# 824
Прасковка е писала и преди тук, така че да не се прави на много нова Wink
Имам що годе добра визуална памет.
Та, както виждаш не е деление - нови/стари.
Ама през 3 поста едно и също, хайде няма нужда.

Някой може ои да пусне линк към днешното промо.

Общи условия

Активация на акаунт