Мъжът, за когото съм омъжена, в днешните условия на бързи връзки и от главата за краката, един месец не ме пипна с пръст, освен да ме целуне като се разделяхме вечер да си спим по къщите след като започнах да излизам с него. Всеки ден това. Просто уважението е повече от нагона при някои хора, в частност мъже и това е още по-показателно, че имаш свестен мъж насреща си, който е със сериозни намерения. Ако ти си свикнала да те уважават преди да знаят фамилното ти име, ще разбера гледната ти точка, иначе просто не.
Сбърканият мироглед на хората ... и защо нагонът да е израз на неуважение, защо мъж, който иска бързо секс да е някъв гаден ебач, пък тоя дето един месец не те пипа - еваларка, защо жена, която спи бързо с мъж е лесна и тем подобни - щото хората живеят в някакъв кафез, стереотипи, алибали и т.н. Както може един месец да не те пипа, така и може на първият ден да се наебете и пак всичко ще е супер. Ама нашето общество ни учи, че жените трябва да продават секс срещу обещания за вярност и те трябва да се дърпат, че иначе ще им лепнем етикет.
И още едно off-topic мнение относно изказването за Мишо, че е някакъв перверзник, защото участвал в анкета за анален секс - този вид секс носи голямо удоволствие и за двамата партньори, ако се прави както трябва. Та разни хора, разни предпочитания, затова да не лепим етикети.