Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 717
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 855
Абсолютно не смятам, че Юлия е някакво сексуално чудовище, което И това на първо място при запознанството с някого, ще и изгради отношението към него. Това е просто смешно. Отрицателно е почти равнозначно на злостно.
Мъжът, за когото съм омъжена, в днешните условия на бързи връзки и от главата за краката, един месец не ме пипна с пръст, освен да ме целуне като се разделяхме вечер да си спим по къщите след като започнах да излизам с него. Всеки ден това. Просто уважението е повече от нагона при някои хора, в частност мъже и това е още по-показателно, че имаш свестен мъж насреща си, който е със сериозни намерения. Ако ти си свикнала да те уважават преди да знаят фамилното ти име, ще разбера гледната ти точка, иначе просто не.

Сбърканият мироглед на хората ... и защо нагонът да е израз на неуважение, защо мъж, който иска бързо секс да е някъв гаден ебач, пък тоя дето един месец не те пипа - еваларка, защо жена, която спи бързо с мъж е лесна и тем подобни - щото хората живеят в някакъв кафез, стереотипи, алибали и т.н. Както може един месец да не те пипа, така и може на първият ден да се наебете и пак всичко ще е супер. Ама нашето общество ни учи, че жените трябва да продават секс срещу обещания за вярност и те трябва да се дърпат, че иначе ще им лепнем етикет.
Ами защото жените сме преследвани от стереотипи, битуващи в обществото и по-голямата част от мъжката половина, че ако жената прави секс с мъж на първа, втора среща е "лесна" жена. Въпреки че напълно съм съгласна с Вас, че един мъж може да е кофти тип, дори и да е ухажвал жената месец-два преди връзката да се консумира и обратното.
И още едно off-topic мнение относно изказването за Мишо, че е някакъв перверзник, защото участвал в анкета за анален секс - този вид секс  носи голямо удоволствие и за двамата партньори, ако се прави както трябва. Та разни хора, разни предпочитания, затова да не лепим етикети.

# 856
Скрит текст:
Дано не повтарям вече пуснати неща: ето линк от музиката на Мишо. Радвам се, че твори, а не продава. Ако разбирате каква е тънката разлика...
https://www.youtube.com/watch?v=157MPmXG5io
https://www.youtube.com/watch?v=nun7eVq5Mr8
https://www.youtube.com/watch?v=-KMaUV5flTU

Ето групата му НеЗнам:
https://www.youtube.com/watch?v=3rWLeQBONQ0
https://www.youtube.com/watch?v=EWQzTdoc66k
https://www.youtube.com/watch?v=G9Nw3Q8Vxqk

В днешния комерсиален и пластмасов свят, ами радвам им се на тия хора - нещо друго са, нещо по-истинско.
Едното парче много ми хареса. Музиката е приятна, самите записите май са любителски.
Браво Мишо!
Юлето едва ли ще хареса това, но вярвам, че това не е проблем за Мишо. Grinning

# 857
  • Cobrs
Познавам доста музиканти и, ако не бъркам, Мишо е типичен представител на тази гилдия. Това са широко скроени хора, с чувство за хумор. Деликатни хора, които вярват в свободата на волята - всеки да върши това, което го прави щастлив и да не му се пречи. Те са над дребните неща и биха се съобразили с дребните капризи на хора като Юлето, защото поведението й няма значение, най-малкото защото няма никакво отношение към тях самите. Не се обиждат лесно, освен когато някой не се опита да им отнеме нещо тяхно, нещо, което ги прави щастливи и свободни. Обградени са с приятели, щедри са към хората. Но често поставят приятелите си над връзката си и ако жената не успее да се впише в тяхната среда, няма никакъв шанс. Според мен Мишо не е смазан от Юлето, по-скоро той се опитва да разбере какво да направи за нея, за да е щастлива (малките неща).

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 21:41 от Maggrat

# 858
Според мен Мишо не е смазан от Юлето, по-скоро той се опитва да разбере какво да направи за нея, за да е щастлива (малките неща).
Най-доброто и за двамата би било Мишо да си намери жена с неговите интереси. Юлето да си намери мъж, който ще задоволи поне 30% от капризите /такъв, който да мине 60% мисля, че няма, а определено тя иска да държи "контролния пакет"/. Това ще е най-доброто и за двамата.

# 859
Гледах промото за днес. Явно Таня е заявила, че има психически тормоз. Маги гледа, като в индийски сериал. Изненадааааа. .... Заро е психопат

# 860
И пак са с калцунчетата на крачетата. Да не изцапат.

# 861
  • София
Днес ли е последният епизод?

# 862
Май е другата седмица. Сигурно Таня се е оплакала за тормоза или те са видяли, че нещата ескалират  и са им направили среща с МагитУ

# 863
Някакво промо дадоха и Таня заяви, че се чувства застрашена. Това е много сериозно. Онзи само за радиоточки от соца пее. Че той, ако не беше соца, да е умрял от глад този паразит.

Юла пък уж признава, че била капризна. За мен има разлика между претенциозен и капризен човек. Второто е по-зле доста, без покритие човек-интелектуален, естетически, културен, често и без морал.  Претенции всички имаме в някаква степен и затова сме хора. За мен Юла не отчита каприза, като минус. Тя сякаш се гордее и все едно казва "Капризна съм и искам да е моето, каквото кажа пък, това ще е. Нищо не е достатъчно добро за мен, нищо не е както аз искам, никой не се старае да ме направи щастлива".
Мишо е човек естет за мен. Трудно се личи през дрехи и говор, но аз това виждам. Прекалено е възпитан, търси дорото в хората, решил човека да се довери на някакви уж специалисти. Не, че няма жени, не го вярвам. Просто иска неговата и единствената. Така си мисля. Че бил масажист и "пипал" жени, дето някои се възмущаваха. Ма вие кой ви изражда бебетата бре. Кой ви бърка по устите и зъбите? Да не изреждам други професии дето "пипат" жени.
Нямам нищо против масажист, гинеколог, зъболекар да ме вземе после. Приемам кандидатури. Че и искам да има голяма клиентела, не съм против))) ААА и пластичните хирурзи, тези с циците, ха-хааа)) Мда...колко повече "барат" повече ги искам))

Божееее , направо изтрещях с това предаване ви казвам.
Юла не става. Вдига си акциите. Но и нея някой ще вземе. Такъв дето ще си мисли, че е взел " медийна звезда" Нали уж по ТВ-то са я давали, разпознават я вече, известна един вид))
Народа направо изтрещяхме. Зле е положението ви казвам))

# 864
Божееее , направо изтрещях с това предаване ви казвам.
Юла не става. Вдига си акциите. Но и нея някой ще вземе. Такъв дето ще си мисли, че е взел " медийна звезда" Нали уж по ТВ-то са я давали, разпознават я вече, известна един вид))
Народа направо изтрещяхме. Зле е положението ви казвам))
Joy
Споко, още само 3 епизода и крааааай на "мъката". Със сигурност ще остане леко горчив привкус, но до време.

# 865
Юлето се изживява като някоя царска дъщеря или поне най-лична мома от приказките, за която момъкът трябва да премине през редица изпитания и да я заслужи - да опази златната ябълка, да победи змея, да донесе жива вода. Тя само ще седи и ще хубавее, защото самата тя е достатъчна награда.

# 866
Да бе, край. Току-виж пуснали нови епизоди, заради Заро. Той няма така да остане. Ще ореве телевизиите.
Каква награда е Юла? Мерси, то това е наказание в къщата си да го имаш. Даже и претенции да няма, това няма възпитание и ще те изложи навсякъде, където отидеш. Достатъчно е погледа, дъвченето на думите , стенанията със стържещ звук.
Че и какво има да питам. Защо само мъжете трябва да са заможни, богати и т.н. Ми къде е зестрата на Юла и каква е? Какво ще занесе в общия им дом. Котка без име.

# 867
Колко да хубавее с тези мъжествени черти на лицето? Да се огледа добре тази жена, че за смях стана. Такава излагация да си причини човек сам, не ще да има много багаж в главата. Все съм срещала хора със самочувствие, но някак по-земни са били сякаш. Нямам намерение да я обиждам, но характерчето и е... кошмарно!

# 868
Абе да не сте прихванали през екрана от Юлето "капризЮ"?!  newsm78

# 869
Благодаря на Мари за линковете с музиката на Михаил Гроздев , песните на групата "Не знам" чух за първи път. Харесаха ми, това е и моята музика. И, Фани, тук можеш да видиш Мише с брада, одобрявам. https://www.youtube.com/watch?v=EWQzTdoc66k

Общи условия

Активация на акаунт