Имаме си вече сърчица, чакаме ви ДЕКЕМВРИйски слънчица!

• 23 333
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро и от мен . Стратирам седмица със сутрешно гадене и повръщане.  😣 Тъкмо мислех, че е отминало и пак се завърна. На мен вчера едни приятелки ми сложиха сол на главата без да знам и съм си пипнала едновременно и по носа и по устата 😃

# 196
 Момичета, привет!
   Как сте?
Не съм писала отдавна, чета ви иначе постоянно, в началото на миналата седмица леко се бях отчаяла, с това мое гадене и нежелание да хапвам нищо, имах чувството, че в корема имам една топка с тестено не можех да ходя много и до тоалетна и се чувствах зле.
  Но, за щастие, ми се оправи даже хапвах и готвено, не ми се гади и си имам апетит - ноо не смея да се похваля.
В 9 г.с. + 2 дни съм - поне според приложението на телефона, в сряда съм на преглед, чак ми е притеснено, като не съм ходила след първия път.
   Смятам след прегледа да се запиша вече и за ЖК. Blush

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 10:58 от Keity91

# 197
  • София
Здравейте и от мен! Аз съм вече в 10 седмица и 4 дни и до сега не бях повръщала нито веднъж. Но снооощи едва оцелях... Такова зверско главоболие, което ми докара и повръщане. Май ще ми е много проблемно това главоболие на мен. Днес съм на тръни да не се повтори снощната сценка само че на работа. Sad

# 198
Здравейте, момичета!
Почивката свърши, обаче имам още 2 дни болничен и си се гледаме с детето вкъщи.
Аз много се притеснявам с моите килограми, качила съм 4 до сега. Кой знае така както съм тръгнала до колко ще ги докарам декември. Sad

Вили, на мен пък нито едно мъжко име не ми хрумва!😁 Само женски ми се въртят в главата и само женски обсъждаме с ММ, естествено нямаме нито едно съвпадение.
В петък на ФМ ще се разбере какви имена трябва да мислим.😊

# 199
За повръщащите, това е моят метод за овладяване ва положението. Първо, винаги държа до леглото си пакет обикновени солети и не ставам преди да съм изяла 4-5. Дори да не ми се яде, дори да съм жадна се напъвам и ги изяждам както лежа. Така при ставането гаденето е направо пренебрежимо.
За по-сериозните пристъпи от началото на бременността имам една бутилка от половин литър кока-кола и пия по една глътка при нужда. От киселината ли, от кофеина ли или от захарта, има успокояващ ефект. Знам, чене е най-полезното нещо на света, но за мен е за предпочитане пред повръщането.

# 200
Еливе, в колата мисля, че имаше натриев цитират, както и в Спрайт, Фанта и др. Подобни. Слагат го, за да не повърнеш като го пиеш, защото е адски сладко и ще ти се сгади иначе (като глюкоза). По принцип се продава и натриев цитрат на сироп, леко киселичко е и действа добре против гадене и повръщане.

# 201
Звучи като доста по-добър вариант.

# 202
Мисля, че усетих бебето 😁 не мисля, че си въобразявам. Ядох
Скрит текст:
палачинки с шоколад
и пих кафе и малко по-късно сякаш се размърда. Чувството беше сякаш имам пеперуда в Корема, наистина. Аз вече съм в 13 седмица, звучи ми възможно по принцип, ще питам утре лекаря си.

# 203
Лана, напълно е възможно! Simple Smile
Мн е хубаво това чувство. Помня, че дъщеря ми започнах да я усещам точно по това време някъде (13-14г.с).

# 204
Лана, мнооого яко! Искам и аз вече. Frowning1

# 205
Здравейте мацки💚
Това с колата звучи добре, обаче при мен нищо не действа, дано мине скоро
Лана това е страхотно, да усетиш бебчето 💚И аз искаам
На мен пък така ми къркорят червата от 3-4 дни, че чак се плаша, на вас случва ли ви се?

# 206
  • София
Здравейте, момичета-кокичета!

Как сте днес?

Ние тези дни бяхме напред-назад, не сме седнали. Даже вчера бяхме на сватба /подписване/, а в четвъртък ще пътуваме до Севлиево за същинската сватба Grinning

При мен нищо ново, освен, че в събота след обяд за първи път повърнах. Надявам се това да ми е за цялата бременност Grinning
Утре съм на преглед, стискайте палци!

За гаденето - на мен ми помагат Лукчета с мед и джинджифил Heart

Прегръщам ви!

# 207
Мисля, че усетих бебето 😁 не мисля, че си въобразявам. Ядох
Скрит текст:
палачинки с шоколад
и пих кафе и малко по-късно сякаш се размърда. Чувството беше сякаш имам пеперуда в Корема, наистина. Аз вече съм в 13 седмица, звучи ми възможно по принцип, ще питам утре лекаря си.
Здравейте , момичета!

Лани , честитоооо!😉😊❤
Много се радвам за теб!

Аз момата май също я усещам от онзи ден , но понеже беше лудница не съм се замисляла. Аз да питам мамите със скорошна предна бременност , случвало ли ви се е да забравите , че сте бременна с второ/трето. Случва ми се да си мисля , че с Вики съм бременна , а тя е пред мен.😐

Ние казахме , че съм бременна😀
Почти всички се зарадваха. Най- щастливи бяха родителите ми, свекъря (на свекървата нещо не и хванах реакцията) и двете ми сестри с мъжа/гаджето им. То ако не беше на малката ми сестра приятеля нямаше да кажем , но момчето има усет.
Имам си и една любима снимка от бала😂. Мъжа ми и този на сестра ми са по 2 метра , на малката сестра гаджето и то , а ние сме нисички , по 165. Снимаха ни заедно и тричките сме им до малко над кръста , а децата са им съвсем в краката.

Сега отиваме да празнуваме на вилата , а и да си починем и краят на почивката ни наближава.

Това е от мен , после ще дописвам , че малаката пищи.

# 208
Здравейте момичета, аз днес бях за направление за ЖК. Следобяд съм на лекар.
Лана страхотна новина, и аз с първата бременност точно пеперуди усещах в корема си в началото, сега още немога да преценя, уж пак усещам нещо 😄аз съм в 11 г. с
Ние до 3 седмици заминаваме за Германия ще пътуваме с колата, дано вс е наред, незнам тук какво ще правя с ЖК, дали трябва да се прекрати 🙄
Хубав ден!

# 209
Този път не бързам да усещам нещо, като си помисля към края какви ритници раздават. Сега се радвам на пишкането, гаденето и повръщането 😅

Общи условия

Активация на акаунт