Имаме си вече сърчица, чакаме ви ДЕКЕМВРИйски слънчица!

• 23 356
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Дъщеря ми се роди жива и здрава в 38 седмица. Толкова бях радостна че чак на 3 ден забелязах че има хемангиоми по тялото от които единия много видим на челото. Веднага почнах да чета за тях от какво се получават , нали уж лежах през цялото време и се храних здравословно. Точно за хемангиомите причините са много. Има един на челото на тила и на кръста. Това на челото изчезна вижда се когато е претоплена или има температура , на тила не се вижда от косата ,а на кръста си стои за него казаха че няма да изчезне. Този път съм решила да не се задълбочавам много много и да се храня и живея както беше преди да забременея.

# 556
  Момичета, привет и от мен!
Виждам, че доста сте изписали - не знам за какво точно спорите, тъй като не виждам публикацията, но мисля, че:
- Всяка от нас се страхува дали ще роди здраво бебе - това е нормално, живеем в такива времена вече, в които, за жалост, все повече се раждат болни бебета - за разлика от едно време, когато са живели нашите родители, а и ние самите!
   Едни казват, че ваксините са виновни, други твърдят - "така е било писано"
Спорих веднъж по темата с една по-възрастна дама от мен, която казва: "Как са виновни ваксините, всички сме ваксинирани - аз, майка ми, моето дете - как нищо ни няма, не вярвам, че е от ваксините.
   Моето обяснение е - вероятно това се получава, тъй като нито въздухът, който дишаме е въздух, нито храната, която ядем е "храна". Не е като едно време - всичко е било значително по-истинско и вероятно това е една от причините за безбройните болести и болни дечица!
   Аз за себе си се опитвам да не се вживявам - да ям или пия определени храни и т.н. първо, че няма как да го направя, дори и да ми се иска, тъй като не мога да ям всичко, а само тестени храни за момента, бих яла повече салати и т.н. защото знам, че е полезно, ама в момента не мога.
   Това, което правя е - не пуша, аз и никога не съм пушила не пия никакъв алкохол , опитвам се да мисля позитивно  и така! Heart

Каквото е писано - ще стане!

Вчера ходих да давам кръв и урина - днес ми излязоха резултатите - може ли да ви ги снимам, да изкажете мнение, ако сте компетентни по темата, тъй като аз не съм наясно много.

Изследванията, които ми бяха назначение от ЖК  - включваха и токсоплазмоза, знам, че се коментираше в предните постове.

# 557
Давай ги, Кейти. Ще се опитам да разчета.

# 558
За мен за ваксините две мнения няма и всички доводи на антиваксърите са плод на нечия измислица. Да, има деца, които развиват заболявания, но то е комбинация от много други фактори.
Не искам да влизам в спорове, така че няма повече да коментирам.

Иначе дай да видим изследванията, дано всичко е в норма. 😊

# 559
Lana, и аз съм на твоето мнение. Притеснявам се разбира се като бием ваксина (преди малко даже правихме ре имунизация на БЦЖ на 7 год.), но като цяло повече ме с страх от самите болести. Но това е тема която мисля че трябва да се забрани да се обсъжда в нашата тема, защото може да доведе до доста неприятни изказвания

# 560
 Момичета, аз също не съм нито за едното, нито за другото крайно! Blush
   Вероятно, бих си ваксинирала детето - като всички деца, но е факт, че се страхувам и от ваксините.
Прилагам изследванията:

# 561
  • София
Здравейте, момичета!

Тежка тема сте захванали. Нали знаете какво казват - ако в стаята има двама човека, те ще имат три мнения по въпроса. Като цяло твърдо вярвам, че всеки човек има право на мнение, но нека в името на мира и спокойствието да го споделяме без да го натрапваме на другите Blush Не знам точно кой пост коментирате, но мога да предположа за какво става въпрос.
Както Беарче каза - тук сме за подкрепа и опора, да споделяме опит, да помагаме при нужда. Нека запазим хубавата атмосфера Heart

Относно сурово-сушените меса - това, което знам по въпроса, е че не са препоръчителни заради липсата на термична обработка, което е предпоставка за наличие на бактерии. Хубаво е да знаем това, но... и на мен ми се хапват, а когато е така - ами, хапвам си, няма да крия. Гледам да се ограничавам, но - пусто, яде ми се Grinning

За токсоплазмозата - и моята е отрицателна, слава Богу, но и аз нямам антитела - а бях толкова сигурна, от години съжителствам с котки. Следва доста да се пазим.

Марти, ти беше от Люлин 6, нали? Аз работя в сградата на пица Доминос Simple Smile

Кейти, изглеждат ми нормално, но нека по-запознатите момичета да коментират Simple Smile

Момичета, много се радвам на хубавите ви резултати от БХС! Моето предстои на 20.06 и съм леко на тръни, но същевременно имам някакво вътрешно усещане, че ще е наред. Мисля до тогава да съм направила и пренатеста.

Прегръщам ви!

# 562
Момичета, щом ще правите пренатест, БХС мисля че става излешен. Говоря за кръвното изследване, ФМ си е задължителна.

# 563
  • София
Вили, много си права - аз не се изразих много правилно, май - ще направя УЗ изследването от скрининга, но мисля да е без кръвната част Grinning

# 564
Здравейте, момичета Simple Smile чета ви аз, но нямам мн време за писане - започнах работа и се адаптирам сега, та ми е малко зор 😃
По темата за брака и аз имам история , ама не искам да ви отегчавам ☺
Иначе лакомията и гаденето си ги има все още при мен 🙄

# 565
Кейти, изследванията ти са идеални. Simple Smile

Буболеса, да в Люлин 6 съм, срещу Фантастико. Не мога да се сетя къде е сградата на доминос, обаче.

# 566
Кейти, изследванията ти са идеални. Simple Smile

Буболеса, да в Люлин 6 съм, срещу Фантастико. Не мога да се сетя къде е сградата на доминос, обаче.

Благодаря ви, момичета!
А,  Ph дето пише чак стрелка, че е завишено "7" при стойности до 6,5 или е ок.
Аз до колкото прочетох пише, че: " Ако разтворът има pH = 7, той е неутрален" , "pH на човешката кожа има стойности от 4.5 до 6. При новородените pH е близко до неутралното – 7"

# 567
Според мен  толкова малко завишение най вероятно се дължи на нещо което си яла. Пий повече вода, не сокове и безалкохолни, а вода. 😉

# 568
Ами да ти кажа в моите изследвания горната граница е 8, а моето е 7.5. Мисля, че е добре.

# 569
Според мен  толкова малко завишение най вероятно се дължи на нещо което си яла. Пий повече вода, не сокове и безалкохолни, а вода. 😉

Вили, аз пия предимно вода и фрешове и то доста вода напоследък, мисля, че може ли да е от това, че прилагам вагинално Утрогестан и нещо това да има общо.

Общи условия

Активация на акаунт