Имаме си вече сърчица, чакаме ви ДЕКЕМВРИйски слънчица!

• 23 301
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро момичета 🌞
Алекс, звучи страхотно, сигурно преживяването е невероятно.
Нямам търпение и аз вече да разбера.
Ние сме малко на море в Гърция. Страхотно е. Винаги съм предпочитала почивка на Гръцкото море, по - спокойно ми е, поне по местата на които сме били ние.
Моята плацента е малко ниско, но доктора каза че с нарастването ѝ ще се
вдигне. Дано да нямам проблеми. Следващата седмица ще пътуваме с колата до Германия, малко се притеснявам.
Хубав ден на всички!

Добро утро и от мен, момичета!
Мария, обожаваме Гърция - почиваме там в близките 2-3 години, миналата година бяхме на Лефкада (влюбихме се в нея - Йонийско море), тази година планувахме отново там и добре, че не бяхме запазили, тъй като бременна не ми се рискуваше да пътуваме чак до там - близо 900 км. Като гледам ще ходите до Германия - доста път ви чака и ние често пътуваме до там с колата, ама предпочитам си със самолета аз.
  Да си изкарате супер! Blush
 Ние мислим в началото на юли  - да почиваме на Халкидики, тъй като е по-близко, а и не сме ходили там.
А, във връзка с банките - аз също мисля да си купя някакъв цял бански, ако си намеря и червен ще е супер, бях гледала и аз, че в H М имат доста избор, аз миналата година си купих страхотен бански, но няма да го облека тази година очевидно. А, сега съм решила, че няма да инвестирам много в този бански, тъй като едва ли ще го нося за в бъдеще.

Момичета, виждам, че повечето сте се отдали на разходки през уикенда, аз този път се отдадох на чистене  и двата дни, чак мускулна на краката ме хвана.
  Вече съм в 11 г.с. - и идната седмица не бях повръщала, та си викам сигурно отминава и тая сутрин се почна отново. Също, от време на време, ме боли близо до опашката, но не е така осезаемо, както предишните дни.
  Вие как сте?

# 601
Здравейте, за банските да ви кажа аз си купих 1 от Лидл. От тези с 2те части мисля да си карам с него.

# 602
И аз ги гледах,но там няма как да меря-а сега няма начин да уцеля да ми става нещо без да меря Sad

# 603
  • София
Добро утро, момичета!

Алексче, партито звучи супер! Важното е, че сте се забавлявали, а това ще остане много мил спомен за всички. Heart

Лана и Марти, пробвайте с магнезиев гел - доколкото знам, приеман през кожата, магнезиът се усвоява по-добре. И може да се маже директно на зоната, която прави крампи Hug

Мария, благородно ти завидях за морето! Толкова много обичам водата и морето, нямам търпение да отидем. Ние ще ходим във Варна в края на месеца, но предполагам, че по-натам ще си спретнем и друга почивка. Ние сме малко неорганизирани - щуква ни и тръгваме Grinning

Михаела, подкрепям мнението да не се притесняваш относно размерите! Бебчовците на всички се развиват с различни темпове - да, има установени граници, но е напълно нормално да си малко под или над дадена стойност в определен момент. При мен също бобчето се движеше с няколко дни назад при последния преглед. На моя приятелка, която роди здраво и прекрасно бебче, то през цялото време си вървеше назад. Бъди спокойна Heart

Относно банските - аз още не съм си купувала. Ако поръчам цял за бременни, дали пък няма да е голям? Thinking То вярно, че коремчето вече личи, де... /от вчера официално нося дънки за бременни Smiley /

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 09:38 от Буболеса

# 604
Лидл ги харесвам, защото можеш да пробваш в къщи и до месец да върнеш ако има нужда

# 605
Алекс, супер звучи. Ако реша да го правя ще ти пиша за по-подробна информация Simple Smile
Прави сте момичета и не го и мислех. Бях си спокойна от това, което каза лекаря, но тази жена онзи ден ме вкара в размисли, а на мен малко ми трябва. Но няма да го мисля, ще питам на следващия преглед Simple Smile

# 606
  • София
Привет и от мен Simple Smile
Радвам се, че само положителни постове чета.

Михаела, не го мисли това с размерите, както казват момичетата - я дребосъчко мръднал, я лекарката се нещо. При мен примерно въобще не знам как успяват да измерят - едното все имам чувството че е накриво, все едно стоят перпендикулярно едно на друго Grinning

А как ми се ходи вече на море и на мен, направоооо. В сряда съм на преглед и чакам доки да разреши, че миналия път културно ми каза как морето още било студено и да изчакам. А и да мина 12та седмица, вече съм 12+. Другата драма е че докато съм в болничен съм нямала право да напускам страната, а Гърция е мечтаното моренце. Някой има ли малко повече информация, че не ми се рови?

Аааа и да споделя, че се усетих че съм забравила - излязоха резултатите от пренатеста, всичко е ОК Simple Smile И отново не съм познала - чакаме две момиченца Two Hearts Явно не ми е писано да съм мъжка майка, освен ако не събера смелост за 4то Grinning Grinning Grinning Като се замисля не е никак зле - женско царство, мъж ми да му мисли Wear Dress Wear High Heel Wear Crown

# 607
Хелоу, момичета!

Пъхтулка, честито за прекрасните резултати! Три момичета звучи супер! 😘 Каката сигурно е на седмото небе.😄

Алекс, много се радвам, че партито ви е минало страхотно! 😘

Михаела, и аз да подкрепя мнението, че ехографията е много неточна в голяма част от случаите. Не се притеснявай, всичко е наред. Simple Smile

Относно бански- аз също започнах да се оглеждам. По-скоро ще си взема цял за бременни. Нашето море ще е чак септември месец, но вече нямам търпениееее и аз.

Алексче, и момичетата, които имате желание - давайте идеи за заглавие на следващата темичка и ще пусна тия дни една анкета. Което събере най-много вотове, него ще сложим. ❤

# 608
Пъхтулка, какво е това с болничните и напускането на страната. За твоята работа специално ли се отнася или е нещо за което не съм чувала?

# 609
Здравейте момичета!
Ето ме и мен
Ние тези дни само гости, така се изморявам,не мога да се позная.
Алекс страхотно парти 🎉🎁
Михаела не се притеснявай за резултатите,всичко е наред, сигурна съм 💚
Пухтулка, страхотна новина, леко ти завиждам, благородно 💚И аз искам поне едно момиче, надявам се в сряда да кажат вече какви са 💚
За банките и аз мисля цял да взема, надявам се юли месец да отидем на моренце.

# 610
Здравейте Simple Smile Аз малко със закъснение нахлувам тук и виждам, че вече се “познавате”. Нищо де, по-добре късно отколкото никога Simple Smile казвам се Вени на 26 год. и съм с термин 28.12. Втора бременност ми е. Първата беше с термин 24.12., та вече имам опит с декемврийче Simple Smile само с рождените дни и коледните празници ще е зор, но се надявам да оцелея Simple Smile баткото е на 2 и половина. Иначе видях, че има бъдещи мами от Плевен - ще се радвам да се запознаем. Имате ли вече група във фейсбук между другото? В предната отчетна си имаме и беше много по-удобно

# 611
  • София
Момичета, Пухтулка съм Relaxed идва от Пух Grinning

villygdr нямам идея за подробности. Просто при последния преглед, когато обсъждахме дали мога да отида на море, лекаря го спомена, да го имам предвид. Ще разровя за подробности.

veni.b здравей Simple Smile Тъкмо навреме се появяваш. Би ли споделила опит какво е необходимо за зимно бебе. Аз отгледах юлче, там дрехи много не се искат, време не плаши толкова освен жегите. Обаче сега за зимата - идея си нямам, а все по-често се замислям.

Беърче каката е толкова щастлива като цяло, че и мечета да й родя пак ще е доволна Stuck Out Tongue Winking Eye

Сладурче стискам палци, ще е много яко да са шарени Hug

# 612
Аааа ето! Знаех си, че си Пухтулка. 😄✌ Първо така те нарекох, после някой го написа с “ъ” и аз реших, че е по-логично.😂

Вени, добре дошла! Не си закъсняла. 😄 Сега отивам да те добавя на първа страничка. Simple Smile
Кога е родено твоето декемврийче? Нашата кака е на 10.12, сега момъкът се очаква да е по-в началото, но ще видим. 😊

От опит с декемврийче, това което мога да ви посъветвам е, да не се притеснявате да извеждате бебчо на разходка. Това, че времето ще е студено, не означава непременно че трябва да стоите затворени вкъщи. Simple Smile Хубаво се обличате - обличате бебето така както се обличате вие и няма проблем.
За мамите с първо бебе - не купувайте прекалено много дрешки в един размер, защото в началото бебчовците растат много бързо и е възможно да ви останат и такива, които са обличани само по веднъж. А и приятели, роднини, много често подаряват това.
Вие сами ще прецените какво е най-добре да направите за бебето като се роди, ще видите- майчиния инстинкт веднага се заражда. ❤

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 11:09 от *bear

# 613
Пъхтулка, какво е това с болничните и напускането на страната. За твоята работа специално ли се отнася или е нещо за което не съм чувала?
Отнася се за всички болнични листове, за каквато и да е работа. На самия болничен лист малко под диагнозата има режим на лечение. И не само за страната, а при повечето режими нямаш право да напускаш дори дома си. Най-лекия е свободен с право на напускане на населеното място, в границите на РБългария.
Ако работодателя реши може се жалва до НОИ и да ти оспори болничния, ако не го спазваш. /Например режима ти е домашен-амбулаторен /най-често/, ако не те намери на адреса ти, прави протокол, сигнализира НОИ и т.н./ Повечето не го правят, но по принцип е така.

# 614
bear, ми то и мойто е на 10.12. 😁 като съвети за зимно бебе и аз същото бих казала - баткото го изведох за пръв път на разходка 3 седмици след като се роди - беше 10 градуса навън. На мен познати и роднини ми бяха дали един куп с дрешки за в началото и ми бяха много от полза, защото наистина умаляват за броени седмици. Плюс това, че заради рядкото ако, почти винаги се цапат. После няма пране 😁
И извод, до който стигнах тогава - ненужно е да се купуват скъпи и супер красиви дрешки за изписване, защото никой няма да ги види. По-добре одеалцето да е по-така за пред камерите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт