Имаме си вече сърчица, чакаме ви ДЕКЕМВРИйски слънчица!

• 23 014
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Беър, и аз успях някак си да се разболея, от вчера болки в гърлото и леко запушен нос. Засега разчитам само на природни лекове - лимони, мед, надявам се да отмине бързо, че почвам малко да психясвам.

# 76
Момичета, нещо е станало и не ми е показало, че сте писали. Аз съм на ФМ на 30ти, тогава ще бъда точно 12 седмица.
Нямам никакви оплаквания, освен че ми се спи.
Като прочета, че някоя мама ни напуска и се вкарвам във филма.
Моят корем е пораснал доста, ходя с разкопчан панталон. Вчера един колега ме излови, пита ме коремчето ми от бира ли е. Grin

# 77
Четох някъде че за настинки е добре биозин мама. Проверете го, който иска
Аз се повтарям, но още не сме казали на нашия. Той е на 7 и сега завършва 1ви клас. Никак не иска бебе, като го потпитвам. Той е единствено внуче на всички баби и дядовци и вече осъзнава че го глезят. Иначе е добро дете. Спокоен и разумен е засега. Мисля че няма да имам проблем с него (дай боже), но и не вярвам да е ентусиазиран и да се включва да помага. Надявам се поне да стане още по самостоятелен и поне да не ми създава грижи. Още има "Мамо аках, ела ме забърши", "дай ми дрехи ", обърни ми дрехите и разни такива. Започнах още преди месец да настоявам да върши каквото може сам, за да не си мисли че го игнорирам заради бебето. А то не е заради него, просто вече наистина е голям. Ей го на, днес не са на училище и цял ден е по улиците 😁.
Не мога обаче да измисля интересен начин как да му съобщя че ще става батко. Мислех да го заведа с мен на ФМ и като види какво гледаме да му кажа, ама ММ казва че може да реагира странно и да ни изложи пред лекаря 🤣🤣🤣. Та приемам съвети за съобщаване на тази новина на неискащо момче.

# 78
Мартина и моята е на 30-ти и също като теб като прочета някоя лоша новина започвам да психясвам, а уж вече съм по-спокойна Confused Иначе аз ще съм в 11 и 5 дни.

# 79
  • София
Момичета, и аз имам мъничко коремче и се налага да ходя с разкопчан панталон, много е неприятно Joy

От време на време се намира някой да ми каже, че съм забравила да се закопчая - казвам, „Ми така е, като си хапвам“ Joy Като цяло гледам да си нося широките и дълги тениски, но май скоро ще се налага да ходя на пазар за дрехи + по-голям номер сутиен (което мен супер много ме радва, `щото аз по принцип съм с чинийки, не чашки) Laughing

# 80
Аз вчера си взех един панталон от Лидл. Тип ленен е малко. Ама ми е много удобен, взех един номер по голям да мога да го нося и лятото. Имаше и къси такива, но не пислях да взема. Утре може да ида да грабна един и от тях. При нас лятото е хладно и рядко е за рокли

# 81
Моето бебе е малко говоря и понякога че ще става кака, но дали разбира незнам.
Днес изпрах Лорели количката която е с трансформиращ кош ще я прибирам ,че лятната е по лека. Като си помислих ,че друго бебе в нея ще лежи до година много мило ми стана Relaxed

# 82
Андреа, и аз много съжалявам,кураж миличка ,всички сме с теб и те мислим.
И аз много се страхувам какво ще стане като отида на преглед.
На всичко отгоре от вчера така ме е заболял един зъб,който се счупи и ми го правиха преди два три месеца,точно когато се случи чудото.Тогава ми прегледаха всички зъби,няма ядове.Но този правения с пломбата,който го лекува доста време направо не мога да го докосна,ужасно е.Обадх се днес на зъболекарката ,отсъства и пак в петък ще ме приеме,казва да търпя и това е,защото не мога да пия разни обезполяваши в това положение.Без да го докосвам ми няма нищо,но иначе с яденето е зор голям, от топло и студено боли адски направо.
Хубав следобяд на всички! Simple Smile

# 83
Вили, същата работа- и нашата хубавица сега първи клас завършва. От както разбра, че съм бременна е много по-внимателна и самостоятелна, но си е детенце, има си неща, за които все още помагам- примерно с къпането, също някой път пиша домашни с нея, правя прически и т.н. Вашето завършване кога е?Нашето на 24-ти и хайде чао училище, наесен с песен втори клас. Слава Богу лятото ще е на село при баба и дядо и там ще може да щурее с приятелчетата, тук в града ми е по-неспокойно като е излязла да играе с дружките.

В деня, в който видях двете чертички, преди да кажа на дъщеря ми, прочетох една статия ”как да подготвим детето за бъдещото бебе”, за съжаление нещо не мога да прикача линк. Беше мн полезно четиво🤗

Скоро и аз трябва да направя един пазар за дрехи, които ще са ми по-удобни. И за лятото да си взема рокли. При нас пък е зверска жега и направо всяко лято не знам как оцеляваме.😄

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 15:51 от *bear

# 84
Ако аз разбрах че са до 31.май,не са ни казали още кога ще е тържеството, но сигурно тогава.

# 85
Моя син е на 5 години.
По принцип много искаше да имаме бебе и чакаше с нетърпение от доста време.
Спокойно му обяснявам всичко, което предстои да се случи и се надявам с времето да се възвърне радостта му.
Относно дрехите, днес си търсих дънки с ластик, но не открих нищо. Най-удобно ми е с клинове, но на работа не мога да ходя с тях.
Беър, аз съм много доволна от Стодала.

# 86
  • София
Попче, дънки с ластик има в H&M, аз май от там ще пазарувам, че е най-лесно Grinning

# 87
Здравейте момичета.  Аз докато съм на работа нямам време да ви чета.  За лазерната епилация знам, че е забранено при бременост  . Аз също ходех обаче от както знам , че ще имаме бебе козметичката каза , че не може . Мен също ме притесняват лоши мисли , но гледам да ги игнорирам . На мен беарчето ми каза момче и аз така го  чувствам въпреки че мн искам момиче. Аз съм чак на 3ти на лекар тогава ще съм в 11 с и ще изберем дата за бхс и феталната.  На 7 ми пътуваме д Италия и малко ме притеснява . Аз също нямах
 оплаквания, обаче откакто съм в 9 седмица много ми се гади и вече за 4 път повръщам.  Четох тогава че бета чхг доста се увеличава и то предизвиква гаденето . Аз от lc waikiki си взех панталон с ластик.  Успях да вляза в 34 размер.  Надявам се на крака и дупе да не порасна много поне в началото. 

# 88
На мен още категорично не ми личи облечена, но като съм гола долната част на корема вече си се заформя като бременен корем Smiley Не съм качила килограми засега, но аз и много трудно ям.... Имам моменти подобрения когато си мисля, че мога да се храня нормално, но след това категорично съжалявам...Не повръщам, но ужасно ми мирише всичко...Вече съм в 11 та седмица- дано отминават тези неразположения.

Моята дъщеря е на 8 години и половина и е много щастлива, дори каза че бебето изглежда много красиво на снимките, което разбира се не е съвсем така Grin Тя е в английско училище и ние тук завършваме чак на 4 ти юли и направо ви завиждам, че вашата учебна година е към края си. Предупредила съм я да не казва на никой в класа си докато не мине 12 та седмица, тъй като имаме един злощастен опит с мисед миналата година и е доста неприятно за капак на всичко да се обясняваш на всички какво се  е случило Disappointed Relieved

Аз започнах да тренирам и от 2 седмици съм обратно в играта, като първата седмица се чувствах много изморена, но като че ли нещата вървят към подобрение. На мен доктор ми препоръча спорта като каза, че това да се ограничава са много стари разбирания и много помага за циркулацията на кръвта и срещу умората, тъй като тонизира ....Разбира се, трябва да се внимава пулса да не надвишава 140 и да не се прегрява, което при климата тук  при мен е много трудно....Вие как сте? Тринирате ли? Храненето как е?

# 89
Аз си взех дънки за бременни от Лидл, скини са надолу, нагоре имат разтеглив плат, но не са ми удобни, защото плата се свлича, явно е за по-голям корем.

Имам само 1 удобни дънки, тип Бойфренд, еластични, но обиколи 4 пъти 3 мола и не можах да намеря същите 😭😭😭

Ще ида и аз до Лидл за панталони, дано ми харесат, че скоро по пижама ще трябва да излизам, егати.

Общи условия

Активация на акаунт