💫 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💫 тема 19

• 16 341
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, момичета!

Трикът е да се наслаждавате на живота си днес. Недейте да го размивате в чакане на по-добри дни.

Нека денят ни донесе повече радост, щастие и успехи и по-малко негативни влияния!

Велви, благодаря за пожеланията. Толга наистина ме изненада с новата снимка (оххх, само да намали тази огромна брада, но и така е чаровник)

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 10:50 от Emiliya

# 151
Здравейте!

С тебе ни събра случайността
един на друг сме били просто нужни
и сме се търсили, събра ни любовта,
защото не можеше да бъдем чужди.

Дамян Дамянов

# 152
Green Heart Hearts Green Heart

*Понякога съм бяла и добра..
как рядко ми се случва да съм бяла..
понякога съм толкова добра,
че цялата изтръпвам и боли ме..**

Петя Дубарева**
Hug Joy

# 153

Към тези емоционални четиристишия ще прибавя и една чувствена двойка - Нур и Ийт Козан!
С тебе ни събра случайността
един на друг сме били просто нужни
и сме се търсили, събра ни любовта,
защото не можеше да бъдем чужди.

Дамян Дамянов

*Понякога съм бяла и добра..
как рядко ми се случва да съм бяла..
понякога съм толкова добра,
че цялата изтръпвам и боли ме..**

Петя Дубарева**

# 154
Blue Heart Blue Heart

..дано  наистина е толкова щастлива, колкото красива !! Sleeping

Yellow Heart

Nature Boom

# 155

Така се заплеснах по Asla Vazgeçmem 7.Bölüm, че го изгледах целия и нарязах половината.
     Софи, много си права, че скоро ще обърна сериала в гифчета,  но Нур и Ийт Козан просто не ми дават мира. Заедно ли са всеки кадър с тях ми е интересен!  А  маминият сладък и сам  е неподражаем!

Ще сгодяват Нур - положението е страшно! Дива ревност гони Ийт Козан! Трябва да елиминира още един кандидат жених!

# 156
Еми, ти винаги намираш с какво да ни зарадваш. Гифчетата са страхотни.
Това ''ще дават жена ми на друг мъж'' направо си го побърка, извади го от равновесие, Пък и какъв зализан беше жениха -''супер''. В тази серия ли беше момента с гледачката, която каза на Нур, да извади очите на двуглавия змей
Малко да се подкрепим

# 157

Цеце, благодаря за почерпката! В тази серия е моментът с гледачката, доста се посмях на физиономията, която направи Айтюл и начина, по който бързо, бързо отпрати жената. Но гифчета не съм правила. Акцентирах върху Нур и Ийт! След малко ще пусна и срещата между Ийт и годеника (откъде го намериха този кляпчо). Не съм пропуснала и годишнината, и "уникалния" блус, който изтанцуваха Ийт и Иджлял.

Не се удържа това момче, ей! Нур се видя в чудо! А Ийт в първия момент реши, че сгодяват Елмаз и най-любезно й честити, но после ....

# 158
Супер, благодаря. Кандидат годеника беше един път (какво хубаво и добро момче, а перчема един път, а и не е ''бандит'' като нашето). Имах чувството, че Елмаз и Емин тогава се усетиха, че има нещо

# 159
     То май всички се усетиха. Ийт така ги изгледа всички - с поглед ги убиваше, искаше му  се да изкрещи, че това е неговата съпруга и никой друг, освен него няма власт над нея. Но Нур много тактично го изведе навън. Единствено тя може и да го укроти, и да го разгневи.
      Само тя има власт над неговите чувства.

"Аз съм неговия лек!"
Нур Козан

# 160
Нур го научи как да диша ''дълбоко''. Те реално не можеха да се контролират, който ги видеше заедно разбираше веднага. Ама и веднага търчи за всяко нещо сметка да търси, само дето не го казваше на глас, те останалите трва пасат.

# 161
Blue Heart Heart Joy

Цитат

Flowers BouquetЕМИ* благодаря за удоволствието да гледам гифчета
от поредните невероятни изпълнения на г-н Иит..
а диалозите са уникални..как се стърпя и не я хвана за гушата Хафизе
като му казваше с мазния гласец
че "вече са я дали на наши хора от Адана"..
Joy Hands Ok Hand

Joy Joy

# 162

Като капак на всички неприятности около годежа на Нур, се появи Иджлял - готова за парти - ще празнуват годишнина от сватбата си с Ийт. Маминият сладък как не припадна на дансинга само той си знае.
     Какво страдание се четеше в погледа му.  Колко се измъчваше и заради болката, която причиняваше на Нур.  Цялото му тяло крещеше и молеше извинение, търсеше прошка от своята любима.
    Винаги невероятни Толга и Амине - истински, неподправени, чувствени - блестящи във всяка една сцена!

# 163
Heart Yellow Heart

Yellow Heart

Green Heart

JoyОхх.."танца" с Иджлял е уникален..почти като
сцената с пийналата Нур..как го хвана от вратата..семейството* се наредило
да гледа и ръкопляска..и Нур ехидно - *Честито,за мноого години..*
Joy Joy Hands Clap

Скрит текст:

Текста не е превод на оригиналната песен..
клипа е BZN за тези които се обичат!!

Musical Note Gift Heart

# 164
Здравейте! Честит празник на всички малки и пораснали деца!

Софи, благодаря за оригиналното събуждане, танца и текста /нищо,че не е оригиналния/ много ми харесаха.
А Иджлял нагласена в този ретро вид, като от старите черно-бели филми бърза да се ''събере'' със ''съпруга'' си. Хем високомерна, хем нахална, наистина от както се е събудила е по, по, най- противна.

Общи условия

Активация на акаунт