💫 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💫 тема 19

• 16 306
  • 738
  •   1
Отговори
# 585

Да започна новата страница с този красавец, който ни подсеща, че е време за следобедното кафе!

# 586
Blue Heart Heart

Flowers Four Leaf CloverАмине е хубава с първата сватбена рокля но с
втората е страхотна..много ми се искаше да я видя покрита с втория воал..
има нещо много мило и специално когато булката е със спуснат воал пред лицето!!

Flowers TulipЦЕЦЕ* и аз като ЕМИ* не ми се влиза в тази къщичка..
но виж в имението Козан бих се разходила с удоволствие..
или в синята къща в  която нашите влюбени се срещаха!!
Hug

# 587
На мен лично имението Козан много не ми харесва, с изключение на люлката край езерото. Но пък синята къща в нея съм влюбена. Аз харесвам такива мостчета и въжените също.
Еми, къде е това мрачно и гръмотевично време, защото при мен е слънце, топлина и е направо разкош

Тогава за вас кафенце на брега на океана

# 588
Blue Heart Blue Heart

г-н Иит пак пътува нанякъде..този път спокоен.. но докога Heart Eyes

Purple Heart Purple Heart

# 589

Софи, няма спокойствие за Ийт Козан, особено ако някой мъж е близо до Нур. Но когато двамата са заедно - Нур е неговият пристан, само с нея и при нея се чувства сигурен и обичан!

- Изморен, моят любим е много  изморен!
- Изморих се, Нур! Дойдох да си почина! Нямам въздух! Дойдох при теб да подишам!

Цеце, не мога да откажа кафенцето на брега на океана! Благодаря ти!
Скрит текст:
А мрачното време и гръмотевиците днес са от Перник - моят роден град! Wear Umbrella

# 590
Обичам тези моменти нежност, спокойствие, просто красота. Точно тези два кадъра са ми любими.

Скрит текст:
А пък хубавото време е в Пловдив, моят роден град.

# 591

За тази къща ли се затъжихте?!

# 592
Да Еми, прекрасна е. Това е най- красивият дом, който Ийт Козан можеше да осигури за семейството си
Забравихме да споменем и вечерята с Фатих, на която се разбра кой разказва приказки за вещици.
Значи Софи, дълго няма да е спокоен.

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 20:19 от cvetansk

# 593
Цитат
Flowers BouquetОхх ЕМИ* за тази..първо как спира черния джип..
после хванати за ръка..или прегърнати как влизат и разглеждат всичко  и Нур сияе
от щастие..а и когато нареди вечерята и запали свещите чакайки Иит а той вечеряше със сестрата
на Фатих/така и не и запомних името/..и как се топеха в басейна..невероятни сладури..
за лошите моменти не ми се пише..
Hug

# 594

Софи, мисля, че съм правила гифчета от тези моменти. Намеря ли - веднага ще ги кача!
     А сега малко да разнообразя ....

Скъп подарък за бебето Ефехан!

Роден през предходния месец, синът на двойката Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази, Ефехан получи скъп подарък – биберон-залъгалка.

17.06.2019 18:01

Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази, една от най-популярните двойки в света на списанията, сключиха брак през 2017 година. Известната двойка, която има щастлив брак, изпита вълнението да бъдат родители с раждането на техния син Ефехан предишния месец. Скоро след раждането, във връзка с обрязването на Efehan, бебето получи златен биберон, за който се твърди, че е 5 хиляди паунда. Залъгалката, модел, направен в Албания е подарък от две близки приятелки на Алмеда, живеещи в Албания.

Цвети беше публикувала залъгалката, затова:
Скрит текст:

Красив и обичлив татко:

# 595
Nature BoomОт няколко дни я гледам снимката на албанката с бебето
и се чудя защо плаче..хубаво,здраво бебе,вместо да е щастлива и да го целува с усмивка
 се превзема..явно актьорските и заложби се развиват в тази посока!!
Joy

# 596

Софи, на тази снимка албанката за първи път прегръща Ефехан - минути след 12 часово изтощително раждане. Сълзите й са от умора и щастие! Съчувствам й и я разбирам - тук няма преструвка и актьорско майсторство.
(мисля така, съдейки по себе си, но Алмеда умее и да се превзема, та не съм много убедена )
     Красотааааа .... Revolving Hearts  Sparkling Heart  Revolving Hearts

# 597
И аз бих живяла в такава къщичка, чудесна. Благодаря за гифчетата с тези незабравими моменти, чак мен ме правят щастлива.

# 598
# 599
Уауу.. страхотни гифчета от прекрасно място
благодаря ти ЕМИ*
Hands Clap Hands Ok Hand
Цитат
Animal Paw Prints
Под снимката на албанката пишеше за обрязване и
ритуал до 40 - тия ден..това ми привлече вниманието,защото нали са мюсюлмани и не знаех че и при
тях е от значение този ден..а от филмите съм останала с впечатление че обрязването е като нашето кръщене -
музика,гости и нови дрехи но момчетата трябва да са навършили 3 или 5 год.. не знам точно
та затова реших че снимката е нова..не се вижда абокат на ръката ..както и да е..щом и се плаче
да плаче..
Joy
Animal Paw Prints

..от имението Козан* най-много ми харесва пристройката,
беседката и диваните в градината на имението..е -ее и джипа отпред..
както и червената кола по-късно!!
Joy Hands V

Общи условия

Активация на акаунт