СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 11

• 87 498
  • 847
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Този закон е малко отменен.

ЗАКОН ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА И ЗА ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО ИМУЩЕСТВО

Преходни и Заключителни разпоредби

§ 3. Този закон отменя:
...........................
3. Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси (обн., ДВ, бр. 94 от 2008 г.; изм., бр. 10, 26 и 101 от 2009 г., бр. 62 и 97 от 2010 г., бр. 38 от 2012 г., бр. 15 от 2013 г., бр. 12 от 2015 г. и бр. 62 от 2016 г.).

# 181
Еее, това е информация за Маркарян и селски седянки. Много подценяваш родителите от СМГ Wink

Маркарян е журналистът, накарал групировката в РУО и СМГ да покаже удовлетворени молби за неправомерен прием, от които всеки истински СМГ-ец трябва да се срамува. Ако не си ги чела, да ти ги постна тук??
Всичко мина и замина така, както само в България може. Няма наказани, няма изгонени, всичко е мед и рози, новият директор шие знамена и се старае да не се набива на никой в очите.
Последните й опити за разследвания наистина са далеч от стойностни и търсят под вола теле, но това не обезсмисля това, което е направила за поне мъничко прозрачност в крепостта СМГ.
Твоите абсурдни пристрастия си показала отдавна, но за 2 страници 3 пъти да сипеш злоба по нея... кому е нужно? Повторение на две лета по-рано? Групичка френетични анонимнички плюят безпощадно Simple Smile

# 182
Еее, това е информация за Маркарян и селски седянки. Много подценяваш родителите от СМГ Wink

Маркарян е журналистът, накарал групировката в РУО и СМГ да покаже удовлетворени молби за неправомерен прием, от които всеки истински СМГ-ец трябва да се срамува. Ако не си ги чела, да ти ги постна тук??
Всичко мина и замина така, както само в България може. Няма наказани, няма изгонени, всичко е мед и рози, новият директор шие знамена и се старае да не се набива на никой в очите.
Последните й опити за разследвания наистина са далеч от стойностни и търсят под вола теле, но това не обезсмисля това, което е направила за поне мъничко прозрачност в крепостта СМГ.
Твоите абсурдни пристрастия си показала отдавна, но за 2 страници 3 пъти да сипеш злоба по нея... кому е нужно? Повторение на две лета по-рано? Групичка френетични анонимнички плюят безпощадно Simple Smile
Кога от "групировката в РУО и СМГ" са изключили МОН в лицето на зам.министър Т.М. и супер експерт по МАТ М.М.? Без тях картината с националните комисии и състезания е непълна!

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 21:49 от PTodorova-Moralnata

# 183
kod, Маркарян търси под вола телето( или и аз не знам какво) в СМГ много преди "грандиозното разкритие" с писмата. Искаш ли тук да постна всички тенденциозни "разкрития", които е написала за СМГ в offnews от 2017-та насам? И защо СМГ-ци трябва да се срамуват от писмата - нито сме ги писали, нито сме ги подписвали, нито само миналата година е имало такива, нито само в СМГ има надпланов прием, нито ни пречат надпланово приетите, а доколкото разбрах не е и незаконно... Излезе статистика, че други училища водят първенството по парашутисти. Там също са записвали с такива писма. И друг път съм казвала, че читавите парашутисти си изкараха НВО-то и останаха в училището, а тези, които не стават, отпаднаха по естествен път. Та в този ред на мисли, не те ли е срам да защитаваш подобен род поръчкови журналисти? Ако журналистика може да се нарекат тези дописки в offnews. Пък чак и да се палиш така...

# 184
Искаш ли тук да постна всички тенденциозни "разкрития", които е написала за СМГ в offnews от 2017-та насам?
Да, искам?

И защо СМГ-ци трябва да се срамуват от писмата - нито сме ги писали, нито сме ги подписвали
Молбите са писани от родители на настоящи СМГ-ци, също така и от настоящи учители на СМГ-ци. Нали така? И докато не се изкарат конкретни имена, срамът е за училището. Напълно понятно е да се срамуваш от действия и решения, които петнят училището ти.
Е, или слагаш розовите очила и казваш - няма конкретни виновни, няма проблем.

нито ни пречат надпланово приетите

Годинките не прощават?
Я какво е писал някой преди 5 години:
Цитат на: Warwick
Vache, разбирам гнева ти и съжалявам за твоето момиче. Абсолютно си права! До вчера в 5А бяха 30 деца - 28-то е братче, а останалите 2 изобщо не са в списъка, който е на сайта. В 5Б положението е още по-зле  - освен 119 и 120 номер в класацията са приети и 304 и 656  Simple Smile (не е смешно, знам). Във В клас са 380, 386 и 388 номер от класирането + 1 дете, което не е от списъка ОМТ+рейтинг. В Г клас е 222 номер + 1 извън списъка. Моето дете е прието, но също много ме е яд, че така се случват нещата!

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 22:57 от kodbg

# 185
Чудо голямо, че имало "парашутисти".... Работата е за маймуните, да станат човеци.

# 186

И защо СМГ-ци трябва да се срамуват от писмата - нито сме ги писали, нито сме ги подписвали
Молбите са писани от родители на настоящи СМГ-ци, също така и от настоящи учители на СМГ-ци. Нали така? И докато не се изкарат конкретни имена, срамът е за училището. Напълно понятно е да се срамуваш от действия и решения, които петнят училището ти.
Е, или слагаш розовите очила и казваш - няма конкретни виновни, няма проблем.
Както ти казах, нито е чудо невиждано, нито е незаконно...хора всякакви - молби всякакви...какво са опетнили толкоз, по наредба са. Само дето Маркарян е решила само  писмата за СМГ да извади на показ, че да го опетни (пак не знам защо, но се досещам). Да не мислиш, че молбите за 1АЕГ или 2АЕГ са били по-различни? А за останалите гимназии? Айде сега половин София да се срамуваме Simple Smile

https://www.dnes.bg/obrazovanie/2019/01/14/priem-po-bal-ili-prie … las-otgore.399126

# 187
Както ти казах, нито е чудо невиждано, нито е незаконно...хора всякакви - молби всякакви...какво са опетнили толкоз, по наредба са.
Кой член на коя наредба?

# 188
Както ти казах, нито е чудо невиждано, нито е незаконно...хора всякакви - молби всякакви...какво са опетнили толкоз, по наредба са.
Кой член на коя наредба?
Ти прочете ли статията в Dnes.bg? Все тая кой е члена, имали са законово основание за надпланов прием. Дискусията ми с kod е за друго, не търсим члена и няма ние да раздаваме правосъдие.

# 189
Чела съм я статията. Просто исках да употребяваш правилното глаголно време, както направи в отговора си към мен. Били са законни. Онзи член го отмениха. Защо и как си отговори сама. Ние отговорът го знаем.

# 190
Чела съм я статията. Просто исках да употребяваш правилното глаголно време, както направи в отговора си към мен. Били са законни. Онзи член го отмениха. Защо и как си отговори сама. Ние отговорът го знаем.
Кои сте вие, които знаете отговора? 😉
Конкретните случаи са законни в сегашно време, защото по времето, когато са разрешени, членът не е бил отменен. А към днешна дата може да е отменен, но има комисия, която ще парафира молбите на парашутистите. И не само на СМГ-ските. Ние частна "журналистка" си имаме, но комисията е за всички 🙂 Та не само вие знаете.

# 191
Ние сме тези, които познаваме нормативната уредба и се интересуваме от нея и промените в нея.
Warwick, с теб разговор не може да се води. Прави впечатление как браниш всяко нещо свързано със смг, как обиждаш всеки, който нещо не е харесал. "Да озапти", "кресливи родители", "селски седянки"... Това не са нормални човешки отношения.
За сведение аз също много харесвам смг.

# 192
Дано излезе класирането днес, а минималните балове  утре. Приети сме в АК, но хич не ни се ходи там. Предпочитаме СМГ.

# 193
Дано излезе класирането днес, а минималните балове  утре. Приети сме в АК, но хич не ни се ходи там. Предпочитаме СМГ.
Стискам палци да се класирате.

# 194
Здравейте,
новозаписани сме в СМГ АЕ.
В тази връзка искам да задам няколко въпроса:
Как ще бъдат разпределени новите учиеници по класове?
Кои ще бъдат класни ръководители и преподаватели по математика?
Кога ще стане разпределянето и ще бъде ли обявено официално?
Какви са възможностите за смяна на паралелка?

Общи условия

Активация на акаунт