АВГУСТинки 2019 - тема 10

• 28 973
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
И аз съм будна, но поради ремонтни дейности, а утре пак на работа No Mouth
Случвало ми се е и на мен няколко вечери да не спя от киселини направо върху две възглавници заспивам почти изправена..къде спя, къде не спя изобщо. Още малко остава момичета, макар че най-тежкия триместър е сега, ама тъкмо де да се подготвяме за ревящите бебоци.

# 106
И аз към будните,както всяка вечер напоследък по това време съм се наспала 😁

# 107
Аз пък напълно обърнах деня и нощта откакто съм си вкъщи.. Rolling Eyes Успявам да заспя чак към 6 сутринта и ставам към 13:00-14:00.. Спи ми се, но не мога да заспя нощно време. Triumph

# 108
И моето заспиване е към 6,само че още в 7.30-8ч съм се ококорила и реално спя по 3-4часа на нощ,през деня пък абсурд да заспя 😞
Положителното е,че тренирам да будувам с бебето по нощите 😁

# 109
Добро утро от мен Simple Smile
Аз за сега спя горе-долу добре. Понякога се будя за час и не мога да заспя, но успява да ми се събере сън 6-7 часа, което е доста добре.
Искам да се оплача, че в последните няколко дни май рязко съм качила няколко кила... уж се държах в норма, но вчера като се претеглих се оказах с 10кг отгоре спрямо нормалното ми тегло... и за още 2 месеца не знам къде ще му излезе края Sad

# 110
  • Варна
Привет мами,
и аз се включва в клуба на проблемит с нощния сън.
От 3 вечери се будя от жестоки болки в ръцете от изтръпване - толкова са подути. Не успях да си свия ръката да си хвана чаша с вода Sad

Когато съм права или не си свивам ръцете всичко е добре, днес ще звъна на лекаря. Четох, че и други мами имат сходни проблеми от задържане на течности и се притискат нервите... кеф.

# 111
  • Бургас
Момичета, имам бърз въпрос.
Може ли друг да ми вземе болничния от болницата срещу лична карта?
Док. ми каза че може, и че не е нужно да се разкарвам аз по тази жега, но все пак да ви питам.

# 112
  • Пловдив
Alex,не би трябвало да е проблем ,особено ако имаш предварителна уговорка с лекаря - моите болнични редовно ги взимат леля ми/брат ми/баща ми 😁
Аз горе-долу спя през нощта,но задължително се става по 1-2 пъти до тоалетна и почти всяка сутрин около 6 и нещо (справка ми е ММ,който става за работа тогава) имам мускулни крампи я само на десния,я и на 2-та прасци. Май вече им свикнах.
Този уикенд пак обикаляхме малко из България и толкова ми харесва,но всеки ми мрънка вече да съм ,,сядала да мътя". А пък аз дори си правя планове да ходя на Hills of rock.

# 113
Относно отоците и килограмите и аз да се оплача. Както държах положението под контрол и бяха само 4 кг,за месец и половина обаче станаха 8 и направо ми се плаче. Заради наднормено тегло в началото още се разбрахме с док за 8 кг,а аз вече ги стигнах с тази задържана вода ,не ми се мисли до края какво ще става 😱

# 114
  • София
Тази нощ и аз нещо не спах като хората - сърцебиенето продължава. Дано се поукроти, не ми се ходи на лекар тази седмица, и без това следващата ми е ЖК по график. Въпреки че точно в последните месеци ще става все по-тежко положението откъм неразположения.
А за буденето нощно време - мисля имаше някакво обяснение, че тялото само се подготвя за след раждането и режима на бебето с нощни хранения и будуване. Нещо като тренировка отсега.

Надежда, коментирай с отново с лекаря ти килограмите - ако са от задържане на вода едва ли зависят само от теб и диетата ти. Все нещо сигурно може да се направи.

Вашите бебета понаместиха ли се вече? Моето не спира да се врътка. Тъкмо сутринта взех да усещам нормални ритници под ребрата и сега отново си е някъде ниско долу... Почвам да се вкарвам в някакви филми, че водите ми са прекалено много (последно бяха на горна граница) и от там идва цялото връткане. 

# 115
  • София
Със съня за сега нямам проблеми. Ставам по 2-3 пъти на нощ до тоалетната и ми е кофти докато се наместя, че много ме болят тазобедрените стави, иначе си спя и успявам да ставам навреме за работа.
От топлото време тия дни започнаха да ми се подуват ръцете и краката. Уж се наливам постоянно с вода, ама май не помага много. А като знам, че жегите тепърва предстоят не ми се мисли Joy
От началото до сега съм качила 8 кг, което за мен мисля, че е ок, защото почнах от повечко. В последните две седмици обаче имам чувството, че коремът ми расте с часове Grinning В гръб не си личи, ама отпред съм щръкнала.
Бебето си шава стабилно и се върти навсякъде, но има време да се намести до края на август. За сега гледам да не го мисля още, че само се филмирам излишно.

# 116
Аз пък се чувствам прекрасно Simple Smile пу пу да не ми е урки ама спя като къпана ходя си на работа а събота и неделя не се спирам ... За кг обаче съм +11 Sad 30 седмица . Плана беше 12 13 кг за цялата бременност , но май няма да се справя .

# 117
Привет мами,
и аз се включва в клуба на проблемит с нощния сън.
От 3 вечери се будя от жестоки болки в ръцете от изтръпване - толкова са подути. Не успях да си свия ръката да си хвана чаша с вода Sad

Когато съм права или не си свивам ръцете всичко е добре, днес ще звъна на лекаря. Четох, че и други мами имат сходни проблеми от задържане на течности и се притискат нервите... кеф.

Магнезий ще те оправи ако не пиеш е все пак АГ трябва да го предпише де. Всяко лято съм така и го пия. Добре де как разбирате за водите  че са много? Ускорен пулс и аз имам но мисля че е нормално, госпожицата не е от най шавливите. Ден, два е активна после  няколко дни едвам се обажда, да кажа че съм свикнала не съм вкарвам се в филми понякога 😂. Краката ми са надути ръцете също

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 11:21 от Juls 30

# 118
  • Пловдив
Пухелина, присъединявам се, имам чувството, че корема ми расте с всеки час. Докато се врътна пред огледалото и е още по издут Grinning , в началото леко се депресирах, че и без това не съм мъничка ама сега така си ми харесва да си го гледам Heart Eyes

# 119
Здравейте. Искам да попитам в коя степен е зрелостта на плацентата при вас. В 29 седмица +4 дни лекаря каза 2ра степен, което като се зачетох ми се струва малко рано и се постреснах.

Общи условия

Активация на акаунт